2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu diyeti annemle beraber dün yaptık sadece 1 gün.ben 1 kilo vermişim annemde 1.5 kilo vermiş sabah tartıldık.çok mutlu olduk ikimizde.bundan sonra haftada 1 gün yapmaya karar verdik.2 gün üst üste sadece pirinç yemenin zor olacağına karar veridk :)

helal olsun vallahi annene de sana da. ben tek kaşık yedim ve midemin bulantısından 2. kaşığa cesaret edemedim.

bende çok zorlandım canım midem çok bulandı ama yiyebildiğim kadar yedim.annem benden daha rahat yedi

Alllahim sen bana güc ver su diyeti en azindan bu sefer tam olarak yapabileyim.Reglimin 3. günündeyim.Iki gün lapa yapip bu aradada diger zamanlarda yapabilecegim diyetleri arastiracagim.65 kilo olmujsum.Kocisim aynaya hic bakmiyor tartiya hic cikmiyorsun galiba dedi.En azindan 7 kilo vermem lazim.
Suanda lapami yaptim light yogurt kaa biber ve pul biberle tatlandirdim yiyorum.Haid hayirlisi

kizlar bende yarin lapa diyeti yapmaya karar verdim bakalim ne kadar gidecek bu sefer...

kızlar yapanlarda sonuçlar ne oldu
ben yaptım ama geri aldım aynen
şu an yapsam mı diye hala kararsızım belki yarın yapabilirim ama pek kararlı değilim açıkcası

vücuttan yağ atmıyor ki bu diyet. ama regl zamanımda yapıcam bende 1 gün.. gecen ay yaptıgımda her zaman olan o şişlik olmamıştı vucudumda cnku

Bu diyetle yag yakılmıyor fakat vucuttan fazla su atılıyor ve kilo vermeye yardımcı oluyor ben yaptıgımda 2 gün sonunda 1.5 kilo vermiştim..tabiki sonrasında kilo vermem kolaylaştı su atmışım vücudumdan.

Selam arkadaşlar. Bugun bu lapayı yaptım içine de biraz kırmızı biber biraz karabiber attım ama acısını fazla kaçırmışım pişman oldum oyüzden içine 2 kaşık yogurt koydum. Yoğurdun bi etkisi olur mu ? dişimi sıkıp yoğurtsuz mu yemeliydim

ya ben kararsız kaldım bir su bardağı beyaz pirinci üç su bardağı ile yağsız susuz pişirdim sabah öğle akşam nasıl yiyeceğim bunu yoğurdumda var iki gün bu şekilde yapıcam umarım işe yarar ama yanlış bişi yaptıysam doğrusunu söylerseniz sevinirim

ben ya tavuk suyuyla yada tavuk suyu bulyonla pişiriyorum pirinci harika oluyor. tok tutuyor.:dance:

zuzum bu yaptığın pirinç pilavı tarifi değilmi :) bol bol kilo aldırırı kız bu seni deli kız seni:sm_cool:

selam kızlar 5-6 aydır aranızda değildim...Sonunda yeniden katıldım aranıza size bir tavsiyem denenmiş ve tarafımdan onaylanmıştır...pirinç yerine 1 çay bardağı tabi her öğün için 1 bardak bulguru kısır gibi hazırlayın ama asla tuz ve yağ koymadan öğünlerinizde yiyin ve 2 gün sonra süper bir sonuç alın...

ben temmuz ayında 3 defa denedim ve en az 1.5 kilo en çok 1.800kg verdim......

zuzum bu yaptığın pirinç pilavı tarifi değilmi :) bol bol kilo aldırırı kız bu seni deli kız seni:sm_cool:

ben normalde pilavı tereyağınla kavururum . tavuk suyunun üzeründeki yağları alıp öyle yapıyorum . o kadarda kafamız çalışıyo . aşkolsun ya.....:1no2:::çok üzgünüm:

ay ben ne yağ ne tuz koydum ama bir gün zor dayandım ikinci gün devam edemedim haftada bir uygulamak benim daha çok işime gelecek galiba :) iki gün üst üste olmuyo

hihoyyytben de yarın denicem inş.bu diyeti sonuçlarını yasarım hepimise kolay gelsin

o zaman ben yarın direk bu diyetı yapıyorum kızlar
sonucu bildiririm,su anda ibrahim saracogluhun demir eksıklıgı kürünü yapıyorum
kereviz+ıspanak haslayıp,suyunu sabah aksam ıcıyorum
hasladıgım sebzelerı de bu piricnli diyette yerim, tuz da kullanmayacagım o da ödem sebebi
bence de protein alınmamalı yogurt olmaz..
hadi hayırlısı

Son düzenleme:
ben basladım bugün lapa diyetine şimdilik hersey yolunda hihoyyyt

arkadaşlar bende denemek istiyorum fakat tuz konabilirmi? bari biraz tuzsuz asla yiyemem,birde yoğurtla tüketen arkadaşlarımız var,süt ve süt ürünlerini tavsiye etmeyenlerde var tavsiye edilmemesinin geçerli bir sebebi varmı?iki ara bir derede kaldım lütfen deneyenler yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…