2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 1,5 ayır iet yapıyrum 4 kğ verim ama 2 haftaır aynı kilayım.moralim acayip bozuk.bunun için rjimie bozar gibiyim.bu araa klavye arızalı bazı harleri basmıyor

kızlar günaydınn

bu sabah bu diyeti yapmaya karar verdim
şimdi yemeye çalışıyorum yiyemiyorum. çok iğrenç bir tadı var. içine biraz tuz attım başka çarem yok

of allahım 2 gündür duvarları tırmalıyorum bu diyeti yaptım
dün basladıgımda tartıldım ama dıyete basladıgım aksam yanı gunduz tartılmayı unuttum
54.5 kiloydum
sındı sabahladım yıne uyumadım,
uyandıktan sonra tartılıcam
bir tane bile yasak bısı yemedim, hayır kızlar protein olmaz yogurt sut yemeyın
et de yemeyın zaten pirinc proteinle birlesinde direk depolanıyor yaw bılmıyor musunuz?
isterse yag olmasın
bosu bosuna kasmıs olursunuz 2 guncuk yaw sabredın
bugun 1 saat de yurudum
yarın da haslanmıs sebze yıyıcem, kesınlıkle bırakmıyorum diyeti
frambuazlı turta aldım ama bı tane bıle yemedim tebrik ederim jayjay
bayagı gelişme var sende
unutmadın dimi o koca poponu sallaya sallaya aglayarak gezdigin günlerin
iste böyle uslu ol bogazı tut

kızlar bgn lapa yapıyom ama bulgurla bide lahana yiycem çiğ olarak bulguru yoğurtla karıştırıcam regliyim 57 kilo çıktım yediklerimi akşam yazarım değişik yapıyom çünki yarında ne kadar verdiğimi yazarım pirinç sevmeyenler bu yöntemi denemek isteyebilirler diye

arkadaşlar bende yapıyorum bu diyeti bakalım ne olacak yazarım size ne kadar kilo verdigimi

Ben de yarın yapacağım bu diyeti 2 gün.Cuma tartılma günüm.Gidecek olanın su olduğunu biliyorum.Ama olsun 55 in altına indiğimi görmek istiyorum 2 senedir.Moral olsun

arkadsalar bende ikinci gun pirinc lapasi yiyorum dun 1,5 kg vermisim ve kendimi cok iyi hisediyorum eskidende yapmistim bu diyeti herkeze tavsiye ederim

yaaa bende yaptım bunu 1 gr bile eksilmedim ya sadece yanında domates salatalık yedim tadı berbat ve ben sabah kalkınca bile yedim :a015: ama tabi ödem olan arkadaşlarda işe yarayabilir bende ödem yok top top yag ve hiçbir faydası olmadı

arkadaşlar ben de bugün başladım....şu an reglim var bakalım ödem ne kadar atacağım..9 ay önce doğum yaptığım için vücudumda fazlasıyla ödem oluştuğunu düşünüyorum..çünkü diyet yapmadan, (günde 15+15 dk yürüyüşle)işe başlayalı 4 kg gitti. biliyorum ki giden suuu...70 kg idim işe başladığımda şu an 66 kg..4 kilo bile acayip farkediyor..kendimi çok iyi hissediyorum bi kaç gündür..65 in öbür tarafına bi geçsem acayip motive olucam..
hafta sonu yokum, pazartesi paylaşırım..ben verirsem herkes haydi haydi verir..

canım regli olduğun için çok düşüş yaşamayabilirsin üzülme yinede bitiminde çok düşüş olur aklında bulunsun

canım regli olduğun için çok düşüş yaşamayabilirsin üzülme yinede bitiminde çok düşüş olur aklında bulunsun

arkadaşlar birinci gün pirinç lapamı, lahana salatasıyla yemeyi ve yanında hiçbirşey yememeyi (yoğurt hariç) başardım..ancak ikinci gün sabah kahvaltıda yedim..öğlene kadar da dayandım..ama elinde dolma tabağıyla teyzem geldi..asla hayır diyemeyeceğim bir şey..bir iki saat ev işiyle falan oyalandım..dayanamadım geldim gittim atıştırdım..pirinç lapası akşama kadar tabakta bekledi..bir kaşık almadım..akşam yemeğe davetli olduğumuzu öğrendim..biraz biraz yemeklere dokundum ama aşırıya kaçmadım..bir kaç kuru pastaya hayır diyemedim..ve ertesi gün bi baktım 65 kiloyum bir kilo gitmiş...
bu sabah tekrar tartıldım..66 kg idim..nasıl oldu anlamadım..moralim bozuldu birden..

ben iki kere yaptım ikisinde de verdiğim 1-ile 1,5 kilo ama ertesi gün hop geri aldım
sizler geri alıdınz mı yada almayan var mı

ama bugün yine yapıyormu çünkü elim yüzüm yine şişti bakalım ne gidecek ne geri gelecek

bende yapıcam ama haftada 1 gun mantıklı galıba,bide zayıflama kapsulu kullanıyorum o zaten acıkmamı engellıyor.hıc ama hıc aclık hıssetmıyorum benım gıbı yemeye bayılan bırı aammaaaaannn genemı yemek yıcem dıyorum ,bana kalsa hiç yemem de eşim cok ısrar edınce yıyorum,bende en iyisi lapa yapayımda barı mıde boş kalmasın

evet 1.3 kilo gitmiş 1 günde
bakalım yarın tartı neyi gösterecek

çok acayip yaaa
gerçekten bu kadar etkili mi?

bugünde 200 gr daha vermişim ilk defa lapa yaptım ve ertesi gün almadım şaşkınım
biraz daha dikkatli davrancam bugün bakalım sonuç ne olacak

İDDİA EDİYORUM:
1 yada 2 kg arasında veriyorsunuz ve dikkat etmediğiniz diğer gün hooop geri alıyorsunuz..bence hiç bir faydası yoooook...
Tecrübeyle sabittir..halaaa 66 kiloyum...

bu günde 1 kilo almışım
yani 500 gr vermişim ptesiden bu yana
gördüğüünz üzre değişkenliği bol bir yöntem
tavsiye etmiyorum
denemeyinnnnnn

bagırsaklarınız bosalıor... 2 gunde kılo verılmez..aynı sekılde yersenız eskı kılonuz gerı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…