2 günlük pirinç lapası diyeti deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben böyle şeylerin kilo vermeye yarayacağına inanmıyorum açıkçası. günlük değişimler kilo vermek sayılmaz. asıl kilo vermek yağlardan kurtulup yerine kasarı koyabilmekle olur...

slm kızlar bende yazıları okuyunca denemeye karar verdim dün başladım bugün kahvaltıda da lapa yedim ama başımı taşıyamıyorum bide ballı elma sirkeli su içiyorum günde 3 kere. acaba fazla mı oldu. ilk defa bu kadar başım ağrıyo...

bu lapa nasıl yapılıyor arkadaşlar, bir türlü bulamadım.

bu lapa nasıl yapılıyor arkadaşlar, bir türlü bulamadım.

canım sabah ,öğlen ve akşammm içinn yanii her öğünn için 1 çay bardağı pirinçi haşlıyorsunn ama kesinlikleee tuz ve yağ koymadann tamammı
sonraaa sabah 1 çay bardapıı pirinciii ben 2 kaşıkk yoğurtlaa karıştırıpp yiyorumm
ama aslındaa hiçç birşeyy karıştırmaman gerekiyorrr
ama benn lezzetlii olmasıı açısındaann karıştırıyorummm yoğurduu baurdakiiii dahaa öncekii arkadaşalrdaa öylee yapıyorduuu
aralardadaa meyvee yiyeceksinnnnn ve bol suu

Ben 1. gün 700gr verdim ama 2. gün hiç kilo veremedim. Bunada şükür:teselli: ılk gün sabah mısırlı lapa, öğlen domatesli lapa, akşam naneli lapa yedim. Gün içinde 1 muz 2 diyet bisküvi yedim. Ama 2. gun akşam lapa yiyemedim ve 2 lokum yedim gün içinde. E tabii kilo veremedim 2. gün:mymeka:

bugün öğlen sadece 1 tabak salata yedim.aslında bu diyeti yapıyorum sayılır ama farkla lapa yemedim:roflol:
bari hemen hazırlayayımda midemde boş kalmasın.
diyete gecen cuma başladım bugun hem aç degilim hem canım hiçç bir şey yemek istemiyor.böylede olmazki yaaaa.
kalkıp hemen yapıyorum sonucunu yazarım mutlaka:dance:

bende bugün başladım şuanda yiyorum domates ve nane koydum ancak öyle yiyebilyrm yoksa tuzsuz yenmiyo bakalım dayanabilicekmiyim

kıslar sadece pirinç lapasıyla meyvemi yeniyo salata felan yiyebilrimiyzzz sabah 11 doğru yedim şimdi aayip acıktım

S.A bu diyeti 1 qün yapsak olmazmı bite tam tarifi nasıl 1 su bardağımı yoksa 1 cay bardağımı 3 öğün olarak sadce piirnçmi yenilecek yanında ek olarak baska bişey yiyemezmiyiz,bide ben elma sireksi karsımı içiyorum bu piirnç lapası diyetinn yanında elma sireksi karışımını içsem bir zararı olurmu..

bende elma sirkesi içiyorum buqünde yiyorum yarın lapa yiyeceqim artı ben kahvlatı pirinc lapasını yemiyorum öqle aksam yiyorum

ben pirinc lapasını aksamları yiyorum

sabah önce bir kaşık tere tohumu ve sıcak su arkasından 2-3 kuru kayısı
sonra gene bir bardak sıcak su 1 saat sonra
yani 9-9,30 ince ve küçük bir dilim kepek ekmeği az peynir
öğlen isyerinde ekmeksiz yemek yiyorum..
aksamda pirinc lapası yogurtla karistirip yiyorum..

ve gün icinde bardak bardak sıcak su iciyorum...ve nivea body cd sini yapıyorum 1 saat,
is çıkışıda yürüyorum..

hergun bunları yapıyorum..ama bende kabızlık hic geçmiyor...neyapacağımı sasirdim artik..

kızlar bugün bende başlıyorum ve gelişmelri yazarım size nası yedim naptım baklım bende nolcak ama hiç 2 kilo vereni okumadım aranızda en çok 1,5kilo veren var

ewwtt yine ben kızlar 68.8 dimbaşadıgımda bugün 67.8 im 1 kilo gitmiş tam olarak çok tok tutuyo ama yine yapcam yani ayda 1 kere

Arkadaslar pirinc lapasi diyetini bazilari sakincali diyor ben burda asyali arkadaslarla tanistim hepsi cok zayif yani kimisi doktor kimisi baska islerde cok zayiflar onlara sordum ne yiyiyorsunuz bukadar zayifsiniz diye pirinc dediler aynen bu lapadaki gibi tuzsuz ve yagsiz yiyiyorlar bizim türk marketlerinde hic cuvalla pirinc satiliyormu onlarin burda iki tane marketi var inanin pirincleri kocaman cuvallarda onlarin metobolizmasi bozulmuyorsa bizimde bozulmaz ha diyeceksiniz belki onla öyle beslenmeye aliskin ne olursa olsun sonucta bu beslenme öldürmez hastada yapmaz cünkü hepsi tig gibi hepsi benden saglikli yag, tuz , seker, un yok tabii beslenmelerinde bilginize.Bende baslayacagim lapa diyetine bir hafta denemeyi düsünüyorum bakalim sonuc ne olacak.Sizinle bu bilgimi paylasmak istedim.

paylasım için tskler cnm ewt aslında qüzel birsey bende aydan aya yapıyorum bazen 1 qün bazende 2 qünlük

slm kızlar
bu lapayı diyetteyseniz 2 gün uygulayın.ben geçen ay 2 gün uyguladım kilo vermem durmuştu 2 günde 1,400 gitti.zaten diyette olduğum ve devamındada dikkatli beslendiğim için geriye almadım.eğerki 1 kilo 1,5 kilo verdim deyip şımarırsak aman bir dilim pastadan 2-3 kurabiyeden birşey olmaz 1 kilo verdim 600 gram alsam ne olur derseniz lapayla verdiğinizden fazlasını almanız bile mümkün.bugün lapaya başladım ilk günün ,çarşamba sabahı lapayla ne kadar kaybetmişim yazacağım.birde örnek olması adına cuma ve cumartesi günlerindede ziyaret edip yazarım.verdikten sonra korumakta önemli olan
geçen ay başardım bu ayda başaracağım.hepinize az kalorili bol hareketli günler dilerim:sm_cool:

kızlar ben bir şeyi merak ediyorum

şimdi 100 gr.kuru pirinç 357 cal.(1 çay bardağı 100 gr. oluyor.) - (100 gr. pişmişi 120 cal.)

pirinç pişince kalorisi düşüyormu.

yoksa pişirilmiş şekilde 100 gr.mı tekrar tartılıyormu.

bilen varsa bilig verirmisiniz.?a.s.

hayır 1 çybardagı pirinç pişince artar 1nerdeyse 2 çay bardagı olur ve kalorisi yarıya düşer makarnada öyledr 1 paket makarnayı tencereye dökeriz yarım tencere pişince1 tencere olur

ben yine yapıcam valla 2 gün yine tabii
hazırladım sabah için yedim pirinçden çok sebze vardı için de yazarım sonra ne kadar verebildigimi

hayır 1 çybardagı pirinç pişince artar 1nerdeyse 2 çay bardagı olur ve kalorisi yarıya düşer makarnada öyledr 1 paket makarnayı tencereye dökeriz yarım tencere pişince1 tencere olur

canım teşekkür ederim bilgin için.
Yani 1 çay bardağı kuru pirinç ,haşlanınca 120 kalori oluyor öylemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…