2 hafta da 10 kg diyetine yarın başlıyorum. katılmak isteyenler buyurun...

tatlitambak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
9.858
18.282
Iyi aksamlar kizlar...
Daha once baslayip devam edememistim.
ama yarin yeniden basliyorum. Muzaffer kuşhanin 2 hafta da 8 10 kg verme diyeti ile....

katilmak isteyen olursa beklerim

bşlangic
13. Mayis kilom...84.4
19 mayis......
26 Mayıs....
bitiş 28 mayis....
14 mayis ta basliyorummm

Son düzenleme:
Biraz konuyu diyeti aciklarmisiniz?

Internet e yazınca çıkıyor. Ama genel olarak anlatayım. Sabah hep aynı 1 dilim ekmek ve 1 dilim peynir
Akşamları hep et tavuk balık salata şeklinde
Öğlen leri değişiyor. Genelde protein ağırlıklı bir Beslenme

4 litre su çok fazla değilmi.. 2 litreyi geçince sağlık sorunlarına neden olabiliyormuş.

Merhaba canim... Benim kilomda seninkine yakin 80-81 gidip geliyorum ve kisa zamanda vermek istiyorum fakat hangi diyeti yapsam diye kararrsiz kaldim. Bunu ben hic sürdürememistim. Simdi kafayi elma diyetine taktim. Bence uygulamasi daha kolay ve 5-6 günde 7-8 kiloya Kadar verilebiliyor.

Merhaba canim... Benim kilomda seninkine yakin 80-81 gidip geliyorum ve kisa zamanda vermek istiyorum fakat hangi diyeti yapsam diye kararrsiz kaldim. Bunu ben hic sürdürememistim. Simdi kafayi elma diyetine taktim. Bence uygulamasi daha kolay ve 5-6 günde 7-8 kiloya Kadar verilebiliyor.

Bunu surdurmek icin butun imkanlarimi zorlayacagim canim. Eger sursuremezsem. Elma dieytini dwnerim bende....
elma diyetinin uygulaması kolay ama bunda da cesitlilik daha fazla sanki:)))

Gunaydinlar
bugun menumde
sabak
1 dilim ekmek ve peynir

Oglen patates salatasi vardi...

eee bende bu 2 gun oruc olacagim malum kandil yarin ve benim de 2 gun borcum var.
Bu iki gunu sahur ve iftar seklinde paylasacagim

sahur
2 domates
2 salatalık
2 haşlanmış yumurta

Gunaydinlar
bugun menumde
sabak
1 dilim ekmek ve peynir

Oglen patates salatasi vardi...

eee bende bu 2 gun oruc olacagim malum kandil yarin ve benim de 2 gun borcum var.
Bu iki gunu sahur ve iftar seklinde paylasacagim

sahur
2 domates
2 salatalık
2 haşlanmış yumurta

Allah Kabul etsin canim :)
Umarim hedefine ulasirsin

X