2 haftadan fazladır konuştuğum birisi var ve 5 aylık ilişkisi bitmiş.

Sevgilisi ondan ayrılmış ve ben de ona teselli olmaya çalışıyordum hayatına ben girdikten sonra daha iyi olmaya başladı bana Allah razı olsun iyi ki varsın dedi. Gün geçtikçe konuşmalarımız flörte döndü. Birbirimize fotoğraflar attık o da beğendi, ben de onu çok beğendim. Annem ailem seni görse çok sever çok güzel birisin dedi En son ona açılmaya karar verdim. Senden hoşlanıyorum diye itiraf ettim. Biliyorum daha çok kısa bir süre ama konuşma tarzın, kültürlü olman, efendi birisi olman, dış görünüşün hoşuma gitti açıkçası dedim. O da bana:Teşekkür ederim sen de öylesin ama birbirimizi biraz tanıyalım olur mu 🙏Acele etmek istemiyorum anlayışın için teşekkür ederim dedi . Ben de evet seni anlıyorum yeni birine güvenmekten korkuyorsun, birbirimizi tanımaya devam edelim aceleye gerek yok belki ilk görüşmemizde ikimizin de düşünceleri değişebilir dedim. Sizce eski sevgilisini mi özlüyordur hâlâ. Biz tanıştığımızda çok kötü durumdaydı. Bu süreçte neler yapabilirim? Buna benzer bir durum yaşayan var mı? Önerileriniz nelerdir? Acele edip ona kendisini kötü hissettirmek istemiyorum. Bana söylediği bazı sözler var o da benden etkilendi beni beğendi diye düşünüyorum.
5 aylık ilişki ne ki Allah aşkına. Kocamla 7 8 ay sadece flört gibiydik sevgili bile değildik. Ben 1 sene aşağısını pek ciddiye alamıyorum

Ama beni dogal buluyor bana kaslarin cok guzel dedi diye bir sey olabilir mi rica ederim...su an gercekligi bile supheli bi adamla konustugunuzu derhal fark edin. Belki sapik ne idugu bilinmez bi tip. Sizi kendine asik etmis karisik sinyallerle ve en korkutucusu ne dese yapacak gibisiniz. Ben urktum ya internet tanismasi muhabbeti beni urkutuyor

Maşallah yani 🧿 yüzyüze gelmeden iyi birisi, efendi ve size ilgisi olduğunu anladınız tebrik ederim. İnsanları ne kadar da çabuk tanıyorsunuz, şöyle yetenek verilmedi valla kimseye, insanlar burda 10 senelik kocalarını taniyamiyor, siz iki cafcaflı söze düşüyorsunuz. Adam demiştir valla bravo bana , dur biraz surdureyim su oyunu, nasılsa cepte

Ama bana defalarca beni beğendiğini söyledi ailem annem seni görse çok sever çok tatlı güzel birisin kaşların çok güzel dedi. Makyaj yapmayı seviyor musun diye sordu hayır dedim. Belli zaten çok doğal birisin bu çok hoşuma gitti dedi
Erkekler biten ilişki sonrası herkese yürüme modunda olurlar genelde. Bu söylediklerine güvenmeyin o yüzden. Kaldı ki annemler seni görse çok sever demesine takıldım ben. Neyse genel olarak pek sağlıklı devam etmez bağlanmamaya çalışın. Bence konuşmayı bırakın daha da ilerlemeden. Konuşmayı bırakamayacaksanız da gözlemleyin bir süre. Öylesine konuştuğunuz birisi olsun duygusal yakınlık için acele etmeyin.

Şu an sizde de tam duygu yok zaten. Tam bana uygun birisi diye düşünüyorsunuz şu an ama belki hayal edip o adamı o hayale oturtmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Off adam asiri sacma yalan dolan bi profil ya konuya girip baktikca gozumde canlaniyo. Net oyun oynuyo psikolojinize sizi tavinda tutacak her seyi yapmis. Magdur edebiyati, sozde evlenmek istegi (annem begenir cart curt), kasin gozun guzel seni begendim, sen tam bana goresin cok iyisin allah razi olsun falan... tiyatroya bak ya.

Erkekler biten ilişki sonrası herkese yürüme modunda olurlar genelde. Bu söylediklerine güvenmeyin o yüzden. Kaldı ki annemler seni görse çok sever demesine takıldım ben. Neyse genel olarak pek sağlıklı devam etmez bağlanmamaya çalışın. Bence konuşmayı bırakın daha da ilerlemeden. Konuşmayı bırakamayacaksanız da gözlemleyin bir süre. Öylesine konuştuğunuz birisi olsun duygusal yakınlık için acele etmeyin.

Şu an sizde de tam duygu yok zaten. Tam bana uygun birisi diye düşünüyorsunuz şu an ama belki hayal edip o adamı o hayale oturtmaya çalışıyor olabilirsiniz.
Acele etmiyorum zaten tanımaya devam etmek istiyorum. Hele bir görüşelim duruma göre bakicam

Off adam asiri sacma yalan dolan bi profil ya konuya girip baktikca gozumde canlaniyo. Net oyun oynuyo psikolojinize sizi tavinda tutacak her seyi yapmis. Magdur edebiyati, sozde evlenmek istegi (annem begenir cart curt), kasin gozun guzel seni begendim, sen tam bana goresin cok iyisin allah razi olsun falan... tiyatroya bak ya.
Bana söyledikleri ve hisleri gerçek gibi yansıdı açıkçası. Ona inandım

Ama beni dogal buluyor bana kaslarin cok guzel dedi diye bir sey olabilir mi rica ederim...su an gercekligi bile supheli bi adamla konustugunuzu derhal fark edin. Belki sapik ne idugu bilinmez bi tip. Sizi kendine asik etmis karisik sinyallerle ve en korkutucusu ne dese yapacak gibisiniz. Ben urktum ya internet tanismasi muhabbeti beni urkutuyor
Ne dese yapmam elbette kör kütük aşık değilim 😂 benim de sınırlarım var . Daha görüşmedik ilk görüşmeye göre bir karar alicam onu gözlemlemem gerek

Kendimde böyleyim o aşk acısını çekip unutmam gerekiyor biraz zamana ihtiyacım oluyor bence daha unutmamış sözlerinden anlaşılıyor kafa dağıtmak adına senle sohbet hoş gelmiş olabilir ama üstüne gitme o sıra baskı gibi itici geliyor istediği kadar yakışıklı ilgili olsun o an zamana ihtiyacım varsa gözüm görmüyor.
Muhtemelen bu çocuk da böyle fazla da kendini kaptirma barışırsa üzülürsün bitirdigine emin ol.

Yüz yüze gelmediğiniz ve sadece 2 haftadır konuştuğunuz birine kendinizi açmasaydınız iyiydi. Şimdi sizi cepte bilip kendini çekme eğiliminde bulunabilir. Yeni ilişkiden çıktım hazır değilim diye bir bahane duyarsanız şaşırmayın.

Back
X