- Konu Sahibi Miss Salvatore
İnternetten tanışıp sevgili olmakta falan bir sakınca görmüyorum hatta neredeyse çoğu ilişkim böyle başladı. Ama görmediğin bilmediğin biriyle 2 hafta konuşmak, teselli etmek falan çok acayip geliyor. İnternetten bulursun fiziksel olarak beğenirsin işi gücü eğitimi de genel olarak sana uyuyorsa ertesi gün buluşursun. Ne diye mesajlaşıyosunuz bu kadar anlamıyorum. Mesajlaşarak tanışılmıyor kesinlikle. Bilmiyorum belki de ben mesajlaşmayı falan sevmediğim için bana saçma geliyordur ama size ne ki mesela elin adamının 5 aylık ilişkisinden? İnternette beğenirsin sonra gerçek hayatta tanışırsın buluşma süresini uzatarak kendini ağırdan satma havası mı oluşturuluyor anlamadım. Veya güvenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu ikisi de böyle olmaz bence. Haftalarca mesajlaşarak tanımadığınız adamlara duygusal yatırımda bulunuyorsunuz sonra dangalağın biri çıkınca üzülüyorsunuz.
Teselli ettiği biriyle sonradan sevgili olup düzgün bi ilişkisi olanı görmedim. Hayal falan kurma bence kaç yaşında adam 5 aylık ilişkim diye ağlayıp tanımadığı bi kadından teselli bekliyor çok itici. Yardımsever duyarlı vs olmak başka, diğer insanların duygusal yüklerini sırtlanmak başka. Vaktinizi boşa harcamayın
Teselli ettiği biriyle sonradan sevgili olup düzgün bi ilişkisi olanı görmedim. Hayal falan kurma bence kaç yaşında adam 5 aylık ilişkim diye ağlayıp tanımadığı bi kadından teselli bekliyor çok itici. Yardımsever duyarlı vs olmak başka, diğer insanların duygusal yüklerini sırtlanmak başka. Vaktinizi boşa harcamayın