Ama böyle olmaz. Evde kurallara uymayınca veya hayır dediğimiz bir şeyi yaptıklarında dövüyor muyuz çocuklarımızı? Sınıf öğretmenimiz neden yapmıyor bunları?belki bana kızacaksınız ama
derste konuşmamayı ögrenır ,
kızımda yeni ilk okulu bitirdi gerçekten çok falza bagıran konuşan laf dinlemeyen çocuklar var okulda
Sizce derste konuşmamayı öğretmenin yolu bu mu?belki bana kızacaksınız ama
derste konuşmamayı ögrenır ,
kızımda yeni ilk okulu bitirdi gerçekten çok falza bagıran konuşan laf dinlemeyen çocuklar var okulda
Ama böyle olmaz. Evde kurallara uymayınca veya hayır dediğimiz bir şeyi yaptıklarında dövüyor muyuz çocuklarımızı? Sınıf öğretmenimiz neden yapmıyor bunları?
Dediğim gibi ceza verilebilir ama şiddeti asla kabul edemiyorum. Daha 8 yaşındalar.
şaka mı yapıyorsun?Şimdiden bunlara takılırsaniz oglunuz bir baltaya sap olmaz....
Öğretmen olsaydınız sınıfta bazı öğrenciler konuşurken ders islenemeyecegini, işlense bile anlasilamayacaagini bilirdiniz
Rica ediyorum öğretmen hassaslığı ile cevap yazmayın. Daha 8 yaşında bir çocuk şiddetle sindirilerek bir baltaya sap olacaksa olmasın mühim değil.Şimdiden bunlara takılırsaniz oglunuz bir baltaya sap olmaz....
Öğretmen olsaydınız sınıfta bazı öğrenciler konuşurken ders islenemeyecegini, işlense bile anlasilamayacaagini bilirdiniz
Sizce derste konuşmamayı öğretmenin yolu bu mu?
Okul kantini işletiyorum ve günde 800 çocuk benden yemek almak için üzerime tırmanıyor. Hiç birini dövmüyorum.iyide siz evde tek çocukla onlar okulda 40 çocukla ugraşıyor
ha gözünü korkutmak için yapmışsa iyi yapmış, ellerine sağlık.değil tabiki ama göz korkutmak için yaşmıştır belki
Açıkçası çok sivrilmek de istemiyorum name. Kimi kime şikayet ediyorsun durumu olmasın diye. Akşam eşim gelince bir de ona soracağım.2.sınıf çocuğuna şiddet uygulayan öğretmenden bi cacık olmaz Mata konuşsan da anlamaz.
Ben direkt idare ile konuşman taraftarıyım.
Okul kantini işletiyorum ve günde 800 çocuk benden yemek almak için üzerime tırmanıyor. Hiç birini dövmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?