iyide siz evde tek çocukla onlar okulda 40 çocukla ugraşıyor
cok gurur kırıcı ve cocugu olumsuz sekıllendıren bırsey ozguven kırıcı kendımı ezik gıbı hıssetmıstım herkes bana bakıyor hıc kımse bunu unutmamıs gıbı hıssetmıstım 31 yasımdayım seneler gecmıs unutamadımNe kadar gurur kırıcı di mi? Ben de yaşadım bu durumu ve asla çocuğum yaşasın istemem. Yıllar geçse de unutulmuyor.
Yok yok şu anda öyle bimer falan abartı zaten. Oğluma en az 10 kere sordum emin misin yanlış anlamış olabilir misin diye yetmedi bir arkadaşından teyit ettim. Bazen çocuklar abartabiliyor çünkü.idareye bildirebilirsiniz veya sınıf öğretmeniyle konuşabilirsiniz ilk aşamada. bimer vs bana göre bu aşama için gereksiz aksiyon olur. devam eden bir durum olursa daha ileri adıma taşınabilir.
ayrıca çocuğa şiddeti meşrulaştıran öğretmenler siz de keşke o baltaya sap olmasaydınız, herkes kendisine göre meslek seçseydi.
Şimdiden bunlara takılırsaniz oglunuz bir baltaya sap olmaz....
Öğretmen olsaydınız sınıfta bazı öğrenciler konuşurken ders islenemeyecegini, işlense bile anlasilamayacaagini bilirdiniz
Siz öğretmen misiniz ??Şimdiden bunlara takılırsaniz oglunuz bir baltaya sap olmaz....
Öğretmen olsaydınız sınıfta bazı öğrenciler konuşurken ders islenemeyecegini, işlense bile anlasilamayacaagini bilirdiniz
Bu toplumun bazı temellerini bizim yetiştirdiğimiz bireyler değiştirebilir ama baksanıza bir gıdım öteye gidememişiz. Hala şiddeti savunan bir kesim çıkıyor.Şiddetle hayvan bile eğitilmiyorken, çocuk eğitmeye çalışan bi öğretmen; yeni nesillere sadece şiddet aktarır. Normal değil, gayet cinnetlik bi durum. Fiziki değil sadece, psikolojik baskıda bi şiddettir ve müdehale edilebilir veli tarafından.
Şikayet edin müdüre, tekrarı olursa öğretmenide okuluda milli eğitime bildireceğinizi söyleyin ve takipte kalın bence.
Bence amaç sindirmek. Geri kalan haftalarda huzurla ders işlemek için ilk dersten çocuklara korku salmak.Yahu çocuk bu :) konuşacak tabiki. Üstelik okulun ilk haftaları.
Arkadaşlarını özlemiş olabilir, heyecanlı olabilir.
Zamanla okul düzeni de oturunca çocuklar daha uyumlu oluyor zaten.
Fiziksel müdaheleye ne gerek var çocuk konuştu diye?
Bunu sözleri hiç yakıştıramadım . Nereden biliyorsunuz olamayacağını ? Sizinde çocuğunuza yapsınlar o zaman aynısını.Şimdiden bunlara takılırsaniz oglunuz bir baltaya sap olmaz....
40 çocukla uğraşacak sabrı ve başedecek becerisi olmayan insanlar öğretmen veya eğitimci olmasınlar efendim, mecbur değiller.iyide siz evde tek çocukla onlar okulda 40 çocukla ugraşıyor
Hocam emin olun çocuğuma ilk söylediğim bir daha derste konuşma oldu. Ben de farkındayım işin çok zor olduğunun ama 8 yaşında 30 çocuğun 40 dk sessiz oturması mümkün müdür?Ders anlatırken sessiz olsunlar diye ne hissettigimi, diger arkadaslarinin bu durumda dersi anlayamadigini binlerce kez ifade eden bir öğretmenim. Dayak asla kabul edilemez bir şey ama benim dersimde değil o çok korktukları öğretmenin dersinde sessizce dinliyorlar dersi .Herkesin çocuğu biricik ama bizler anne baba olarak çocukları pamuklara sarıp okula gonderiyoruz. Hayırdan anlamayan çocuklarla uğraşmak inanın çok zor. Önce çocuğunuzla sonra öğretmeniyle konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?