Açıkçası çok sivrilmek de istemiyorum name. Kimi kime şikayet ediyorsun durumu olmasın diye. Akşam eşim gelince bir de ona soracağım.
2. Sınıf çocuğunu sadece okuldan ve öğretmenden soğutur bu davranış.benimde ikinci sınıfa giden çocuğum var.öğrermeni böyle birşey yapsa çok büyük tepki verirdim.çocuk onlar daha birşeyleri öğrenme yaşındalar.ceza verebilir uyarabilir ama fiziksel şiddet gösteremez.değil tabiki ama göz korkutmak için yaşmıştır belki
Yapmayın Allah aşkına ben de güleryüz göstermeyip bağırarak sıraya sokmayı bilirim çocukları ama tarzım değil.kusura bakamyın ama bu örnek olmamış ,
onlar sizin müşterileriniz o onların ögretmeni
ikisi aynı şey değil
Çocuklara doğru davranışı kazandırmak için onlara şiddet uygulanabileceğini mi düşünüyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım?belki bana kızacaksınız ama
derste konuşmamayı ögrenır ,
kızımda yeni ilk okulu bitirdi gerçekten çok falza bagıran konuşan laf dinlemeyen çocuklar var okulda
Benim de var böyle unutamadığım bir anım. 4. sınıftaydım o zaman. Çok utanmıştım. Şuan 28 yaşındayım ve hala unutmuş değilim.ya hıc unutmuyorum
arkamdakı bana silgini versene demıstı dönmus sılgımı vermıstım
hocam konustum sanıp elındekı kıtabı kafama vurmustu
canım cok acımıstı tum sınıf gulmustu ve cok uzulmus utanmıstım
o fırlattıgı kıtabın her bır yapragına her bır sac telıme kurban olsun o ogretmen gecınen
o utancımı uzuntumu unutamam
Beni az çok bilirsin çocuğum diye yeri göğü inleten bi anne değilim ama bu konu acayip irite etti beni. Ki okul müdürümüz eşimin akrabası. Eğer fevri bir kadın olsaydım okul çıkışı müdürün odasında alırdım soluğu. Gel de bazılarına anlat.Canım okulda ki pozisyonunu şimdi gördüm.Az çok idarenin tavrını bilirsin diye düşünüyorum.
Sınıf öğretmeniyle görüş o zaman
8 yaşındaki çocuğa şiddet uygulayınca eline ne geçmiş acaba ?
Ben burada sinirlendim.
Canım okulda ki pozisyonunu şimdi gördüm.Az çok idarenin tavrını bilirsin diye düşünüyorum.
Sınıf öğretmeniyle görüş o zaman
8 yaşındaki çocuğa şiddet uygulayınca eline ne geçmiş acaba ?
Ben burada sinirlendim.
Can sıkılmayacak gibi değil kiBeni az çok bilirsin çocuğum diye yeri göğü inleten bi anne değilim ama bu konu acayip irite etti beni. Ki okul müdürümüz eşimin akrabası. Eğer fevri bir kadın olsaydım okul çıkışı müdürün odasında alırdım soluğu. Gel de bazılarına anlat.
Ne kadar gurur kırıcı di mi? Ben de yaşadım bu durumu ve asla çocuğum yaşasın istemem. Yıllar geçse de unutulmuyor.ya hıc unutmuyorum
arkamdakı bana silgini versene demıstı dönmus sılgımı vermıstım
hocam konustum sanıp elındekı kıtabı kafama vurmustu
canım cok acımıstı tum sınıf gulmustu ve cok uzulmus utanmıstım
o fırlattıgı kıtabın her bır yapragına her bır sac telıme kurban olsun o ogretmen gecınen
o utancımı uzuntumu unutamam
iyide siz evde tek çocukla onlar okulda 40 çocukla ugraşıyor
Egosunu tatmin etmiş işte el kadar bebeye şiddet uygulayıncacok guzel ders islemis, ogrencilerin hepsi sakir sukur ingizlizce konusmaya baslamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?