2. Haftadan Şiddet

..... cahillik baki kalır

egıtımle hersey cozulebılse keske.
Evet öğretmenlerin çoğu cahil siz mukemmelsiniz facebook 'ta öğretmenler sitesi var bilenler bilir oradakilerin yüzde doksani öğretmen . Bir siteyi inceleyin bakin öğretmener ne düşünüyor

"Sınıf düzeninden ve yönetiminden sorumlu olan öğretmen, eğitim ve öğretimin gerektirdiği fiziksel ve psikolojik ortamı hazırlar."
Bu görevlerinizden sadece biri ve birçok şeyi açıklıyor bence. Kaldı ki diğer yazılı görevleri birçok öğretmenin gerçekleştirmediğine de birebir şahidim. Neyse, tartışmak anlamsız bunu. Eğer kendinizi mutlu hissedecekseniz kutsal bir mesleğiniz olduğuna inanabilirsiniz.

Kesinlikle şiddet ilk günden var ise son güne kadar devam eder. Benim öğretmenim her gün sıra dayağı atardı alkollü geliyordu okula. Taciz de vardı aileme inandıramadığım için o pislikle 3.sınıfa kadar uğraştık. En son gitti kurtulduk. Okul idaresi ile boşuna uğraşmayın onlar her zaman meslektaşının yanında olacaktır. Meb ilçe milli eğitim müdürlüğüne ve elinizde kanıt varsa bimere başvurun lütfen. Çocuklarımızı böyle okuldan soğutuyorlar toplum içinde konuşma zorluğu çekiyorlar arladaşlarının içinde şiddet gördüğü için ve sonuç bir baltaya sap olamıyorlar. Lütfen geç olmadan şiddet gören çocukların aileleri ile başvurursanız daha kolay sonuç elde edersiniz.

Buraya 100 puntoyla falan yazılıyorsa öyle yazmayı deneseniz? SADECE ÇOCUKLAR DEĞİL, AMA ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR: BEDENİNE KİMSE DOKUNAMAZ diye. Umarım yazılıyordur öyle bir şey, esas konu ve sorun burada çünkü, ama anlamıyorlar.

Sizin de o isi para icin yapan ogretmenlerin elinden ciktiginiz kesin. Tarz uslup tam yani
Ogretmenlik bir meslek degildir o bambaska bir durumdur sig insanlar bunu anlayamaz.
Kutsalligini tartismayacagim bile o siradan gordugunuz insanlar bu toplumun temelini atiyor

Keşke bu ülkede herkesi ÖĞRETMEN yapmasalar ve ÖĞRETMEN olmak için ÖĞRETMEN kalmak için de tonla sınav ve Kişilik analizi olsa
Iste buna kesinlikle katiliyorum uc bes basiretsiz kucucuk cocuga gucu yeten zavalli yuzunden su meslegin adi lekeleniyor
keske herkes ogretmen olmasa cok yazik

Valla kimsede 30-40 cocuga babasının hayrina bakmiyo kusura bakmayinda. Ac gelen cocuk sokakta görsek bi cogumuz yardim etmez miyiz? Veya ailenin veremedigi eğitim demissiniz. Ailenin verdiği eğitim baska, okulda öğrendigi abc 123 başka. Doktorları temizlik boya yapmiyo diye karalayamazsınız onlarda hayat kurtarmiyo mu? Kutsal bişey varsa annelikten baska biseyi kabul edemem tesekkurler iyi günler

Dağlara da yazsak nafile

belki bana kızacaksınız ama
derste konuşmamayı ögrenır ,

kızımda yeni ilk okulu bitirdi gerçekten çok falza bagıran konuşan laf dinlemeyen çocuklar var okulda

Siddetle hicbirsey ogretemezsiniz kimseye ne buyuge ne de kucuge. Cocuk bunlar tabi ki konusacaklar iyi bir ogretmen olsaydi insanca bir yolunu bulup duzeltebilirdi durumu ki ben cocuklarin konusmamalarinin ogreildigi okullara, zihniyete karsiyim. Cok afedersiniz seyine guvenmeyen olmasin ogretmen. Millet yazin 2 ay ise gitmeden para almak icin ogretmen oluyrsa boyle olur tabi!

Bütün arkadaslarının icinde kulağı çekilerek rencide edilen bir çocuk ve öğrenim hayatının daha nerdeyse en başında ben orta 1 de iken din hocamdan herkesin icinde haksız bir tokat yemiştim 30 sene geçti üstünden hala içimde yarası var dayak eğitimde çözüm değildir kusura bakmayın ama öğretmen var ögretmen var ben sınıftan iceri tekme atıp giren öğretmende gördüm sınıfın en haylaz öğrencisini bile tatlı diliyle yola getirenide tekme atanın ismini bile şu hatırlamazken gerçek eğitimci olan ögretmenimi ne bayramlarda ne öğretmenler gününde unuturum

Nedir Öğretmenlik anlatsanıza biraz?
Bizim gibi "sığ"insanların anlayabiliceği şekilde anlatın ama

Kutsal olan öğretmenlik değildir onu kutsayan kişidir.
Sizsiniz kutsal.

Ee ben de tam olarak bunu söylüyorum zaten ARTTI. Ben dayakla çocuk yetiştirmeyi savunmuyorum ayrıca. Dil uzatmak tabiride yok ritüelimde fikrimi beyan ettim. Ama ne demişler anltabildiklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır :)

Benim oğlumda 1.sınıftayken kalemiyle oynanıp hayallere dalmış.öğretmeni de omzundan hafif bir vurmuş.sanırım derse odaklansın diye.ben bunu duyunca çok üzülmüş öğretmeniyle konuşmuştum.öğretmende vurmadım sadece sarstım demişti.lütfen bidaha olmasın kızabilirsiniz.ceza verebilirsiniz ama vurmayın demiştim.haklısınız bidaha olmaz demişti.bide konuşup dersi böldüğü için değil de daldığı için bu tepkiyi vermesi zoruma gitmişti.daha 1.sınıf çocuğunun dalmasından daha doğal ne olabilir ki.sonra 2.sınıfta okul değiştirdim.şuan ki öğretmenimizden memnunuz çok şükür.

Sizin gibi öğretmenlere çok ihtiyacı var bu ülkenin....
Elleri öpülesi insanlarsınız.

Biz bundan çok daha beter davranan çocuklara surekli hakaretle konusan daha sonralari şiddet göstermekten çekinmeyen bir öğretmeni sikayet ettik gecen sene, müdür yardimcisi ne varmış kulak çekmekte dedi. Yanindaki başka bir öğretmen ah gelsenizde çocuklarınızın siniftaki halini görseniz diye detayları dinlemeden direkt savunmaya geçti. Az daha suçlu çıkacaktık -ki kulak çekmekten çok daha ileri gittiği ogrencilerin velileri çıldırmisti haklı olarak. Kulak çekmeyi sac çekmeyi şiddetten saymiyorlar bunu bilin. Kaç veli meb e gidip şikayet etti. Meb deki görevli o öğretmen hakkında şikayet çok var dedi. Sonuç: bu yil hala okulda ve görevine devam ediyor, nasıl bir yaptırım uygulandı bilmiyorum, ilk haftadan hakaretlere başlamış bile insallah bununla kalır şiddete başvurmaz diye dua ediyoruz. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.

Öğretmenin öğrenciye vurmasına şiddetle karşıyım o kimki başkasnn çocuğuna vurma hakkni kendinde buluyor. Zamanında şakır şakır tokat yediğimizi hatrliorm da ogretmenlerden smdi sokakta görsem aynısını yaparm. Kesinlikle tepki gösterin yapamaz yani şiddet gosteremz kesinlkle

Çok sinirlendim şuanda ya . Öğretmenler çocuklara siddet uygulayamaz. Bnce idareyle konuşun. Boşuna mı pedagojik eğitim alıyorlar. Sabırları yoksa bu mesleği.yapmayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…