- 29 Ağustos 2018
- 150
- 122
- 23
- 48
Peki !Bunları yaparken çocuğunuza görünmeyen ama zira şiddeti şiddetle kınamak o yaştaki çocuk için anlaşılmaz bir şey olur. Aslında çoğu insan için öyle olur da...
Kendim öğretmen değilim ama ailemde (genis) çok öğretmen var ,ne kadar zorlandiklarini görüyorum .hatta biriyle şark görevi için dogunun en dibine gittim .herşeyi gördüm ,hak veriyorum da ..yalnız şiddeti haklı gösterecek her söylem ve eylem benim için küfürdürBende öğretmenim. Şiddete her zaman karşıyım. Ne olursa olsun dövemez zarar veremez. Ama keşke herkes 1 günlüğüne öğretmen olsa. O zaman yargılama mekanizması sadece öğretmene yönelik değil çocuğa da çevrilirmiş olurdu.
Kendim öğretmen değilim ama ailemde (genis) çok öğretmen var ,ne kadar zorlandiklarini görüyorum .hatta biriyle şark görevi için dogunun en dibine gittim .herşeyi gördüm ,hak veriyorum da ..yalnız şiddeti haklı gösterecek her söylem ve eylem benim için küfürdür
Zaman çok değişti artık. Bence bu konu adlı.Benim yiğenim kendisine şiddet uygulayan bir ögretmeni annesi şikayet etti diye yoktan yere sınıf tekrarı yaptı şu an kendide lise ögretmeni hicbir zaman bana yapilan haksizliğı bir öğrencime yapmam diyor
Benim sahip olabilmek için vucuduma bilmem kaç tane iğne sapladigim defalarca ameliyat masasına yattığım çocuğuma biri şiddet uygulayacak!!!kimse kusura bakmasın! Cezayı anlarım ok. Ama şiddet asla. Haddini bildiririm ama bunu da çocuğun g6ozune sokmamak lazım.Merhabalar.. ilkokul ikinci sınıfa giden bir oğlum var. Haftada 2 gün ingilizce dersleri var ve branş öğretmeni giriyor derse.
Geçen hafta tanışma vs derken bu hafta derse başladılar. Öğretmen bugün derste konuştukları için oğlumun favorilerini bir diğer çocuğun ise kulağını çekmiş.
Şimdi bir yanım cinnet içindeyken diğer yanım sakin olmamı söylüyor. Çocuk derste konuşursa ceza verilebilir, saygısızlık yaparsa müdüre yollanır vs bunlara asla müdahele etmem amma velakin işin içine şiddet giriyorsa ( bence fiziki her müdahele şiddettir) olayın rengi değişiyor.
Daha 2. Haftadan sabrının sonuna gelmiş bir öğretmen canlanıyor gözümde ya da ilk derslerden öğrenciyi sindirip dersleri işlemek isteyen bir öğretmen.
Nasıl bir yol izleyeceğini bilemiyorum. Sınıf öğretmeniyle konuşmayı düşünüyorum öncelikle. Sizler ne dersiniz?
ben dayakla terbiye edilir diye bir cümle kurmadım. Yabancı dil varsa tamm oldu bu iş bütün sorunlar çözülür. Zaten tüik in verilerine göre son 20 yılda suç oranı hiç artmadı hatta şuanda son 20 yılın asgari suç seviyesindeyiz. Ben şiddet yanlısı değilim ama ortada abartacak bir şey yok. Öğretmeniyle konuşulur bu davranışı onaylamadığını ve tekrarı halinde gerekenin yapılacağı söylenir.
Ee ben de tam olarak bunu söylüyorum zaten ARTTI. Ben dayakla çocuk yetiştirmeyi savunmuyorum ayrıca. Dil uzatmak tabiride yok ritüelimde fikrimi beyan ettim. Ama ne demişler anltabildiklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır :)
Evet sizin köy daha büyük. Hangi cünlemde kaba kuvveti savunmuşum pardon. Sizin gözlerinizle beyninizin arasındaki bağlantıda bir sorun var. Geri adım atmadım. Bir daha söyliyim dikkatli okuyun. Öğretmen bunu otorite kurmak adına yapmış. Yaptığı doğru değil tabi ki ama kıyameti koparacak bir durum da yok. Öğretmen uyarılır, olay tekrarlamaz. Evet br geup insanın yetiştirdiği asalak gibi yaşayan bir gençlik var. Keşke ben görmezden gelince olmasa.Sizin anlattiklariniz, anlatabildiginiz kadarla sinirli, donun bir daha bakin anlattiklariniza oldu mu?
Ve evet konuya girdiginiz ilk andan itibaren dayagi savundunuz, yeni nesli yerdiniz ve tepkileri cektikce geri adim atmaya basladiniz, ama neyse ki soz ucar yazi kalir
Ha ayrica, sizin gibiler soyle boyle, o yuzden yeni nesil soyle boyle demek (hatta arada asalak gibi tabirler kullanmak) dil uzatmanin tam karsiligidir, bilin istedim
Evet sizin köy daha büyük. Hangi cünlemde kaba kuvveti savunmuşum pardon. Sizin gözlerinizle beyninizin arasındaki bağlantıda bir sorun var. Geri adım atmadım. Bir daha söyliyim dikkatli okuyun. Öğretmen bunu otorite kurmak adına yapmış. Yaptığı doğru değil tabi ki ama kıyameti koparacak bir durum da yok. Öğretmen uyarılır, olay tekrarlamaz. Evet br geup insanın yetiştirdiği asalak gibi yaşayan bir gençlik var. Keşke ben görmezden gelince olmasa.
Ben de merak ediyordum bu nesili kim yetiştiriyor diye. Siz böyle davranmaya devam ederseniZ lisede çocuğum öğretmenini bıcakladı diye konu açarsınız. Ne olmuş yani favorilerin çekmişse. Kendi öğrencilik zamanınızı hatırlayın. Bir de kendinizi şimdiki öğretmenin yerine koyun
hı hı evet gözlerimizle beynimiz arasındaki bağlantıda sorun var. yani rezil oldun, yalan söylediğin de ortaya çıktı, bence erdemli bir şekilde özür dile ve konu kapansın. ya da söylediğinin arkasında dur evet şiddeti savunuyorum de. kusura bakma ama gayet doğru anlaşıldı ne dediğin, demek istediğin... şimdi de üste çıkmak için kıvırıyorsun. düştüğün durum çok trajikomik benden söylemesi.Evet sizin köy daha büyük. Hangi cünlemde kaba kuvveti savunmuşum pardon. Sizin gözlerinizle beyninizin arasındaki bağlantıda bir sorun var. Geri adım atmadım. Bir daha söyliyim dikkatli okuyun. Öğretmen bunu otorite kurmak adına yapmış. Yaptığı doğru değil tabi ki ama kıyameti koparacak bir durum da yok. Öğretmen uyarılır, olay tekrarlamaz. Evet br geup insanın yetiştirdiği asalak gibi yaşayan bir gençlik var. Keşke ben görmezden gelince olmasa.
Böyle konularda şiddeti savunan mesajlar bazen iyi oluyor.hı hı evet gözlerimizle beynimiz arasındaki bağlantıda sorun var. yani rezil oldun, yalan söylediğin de ortaya çıktı, bence erdemli bir şekilde özür dile ve konu kapansın. ya da söylediğinin arkasında dur evet şiddeti savunuyorum de. kusura bakma ama gayet doğru anlaşıldı ne dediğin, demek istediğin... şimdi de üste çıkmak için kıvırıyorsun. düştüğün durum çok trajikomik benden söylemesi.
Merhabalar.. ilkokul ikinci sınıfa giden bir oğlum var. Haftada 2 gün ingilizce dersleri var ve branş öğretmeni giriyor derse.
Geçen hafta tanışma vs derken bu hafta derse başladılar. Öğretmen bugün derste konuştukları için oğlumun favorilerini bir diğer çocuğun ise kulağını çekmiş.
Şimdi bir yanım cinnet içindeyken diğer yanım sakin olmamı söylüyor. Çocuk derste konuşursa ceza verilebilir, saygısızlık yaparsa müdüre yollanır vs bunlara asla müdahele etmem amma velakin işin içine şiddet giriyorsa ( bence fiziki her müdahele şiddettir) olayın rengi değişiyor.
Daha 2. Haftadan sabrının sonuna gelmiş bir öğretmen canlanıyor gözümde ya da ilk derslerden öğrenciyi sindirip dersleri işlemek isteyen bir öğretmen.
Nasıl bir yol izleyeceğini bilemiyorum. Sınıf öğretmeniyle konuşmayı düşünüyorum öncelikle. Sizler ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?