2 Haftadır Uyuyamıyorum!!

aypek

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
206
0
296
Ankara
kızlar,ben şu an 13 haftalık hamileyim.2 haftadır geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum.Allah kimsenin başına vermesin.çok çok zor bir şey.o kadar çok uykum olduğu halde uyuyamıyorum ben.ara ara içim geçiyo ama bi korkuyla ve aşırı bi iç sıkıntısıyla uyanıyorum.sabaha karşı 5-6 gibi uykuya dalabiliyorum ancak.o zaman da 7.30-8 gibi tekrar kalkıyorum. dün gece artık dayanamadım.bebeğim etkilenmesin diye kendimi üzmemeye ve zorlamamaya çalışıyodum.ama dün gece eve sığamadım artık.ağladım çok,sinir krizi geçirdim resmen. benim gibi olan var mı?sizce normal mi?neler yapabilirim?lütfen yardım edin.çooook zor durumdayım.

psikolojik sıkıntılar yüzünden uyuyamıyorsun belli ki doktora git hamileyken kullanılacak ilaçlar da var mutlaka bi çözüm getirir
bu arada sakın diyim uykusuzluğa iyi gelen bitki çaylarından falan doktora danışmadan içme bebeğine zarar verebilir

Son düzenleme:
bi kaç kez papatya çayı içtim. doktoruma danışmıştım,günde bi defa içebiliirsin demişti.

doktora danışıp içtiysen problem yok
psikolojik sıkıntının da pek çok nedeni var
hamile olmandan dolayı bazı değerlerin yükselmiş veya azalmış olabilir
bu da sıkıntı yaratır bazı insanlarda
yada hamilelik psikolojisi olabilir
bence en doğrusu en yakın zamanda doktora gitmen
boşuna eziyet etme kendine

haklısın ama doktor ilaç veriri diye korkuyorum.zaten hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım.çok kafama taktım bunu.şimdi doktor verse de ilaç kullanmak istemiyorum. başka yolu yok mu acaba? benim gibi şeyler yaşayan ? acaba geçer mi kendiliğinden? 9 ay sürecek diye korkuyorum.

doktor senin hamileliğine zarar verecek bir ilaç vermez ki
bir başkası da yaşamış olsa seninkiyle aynı olmaz onunkinin nedeni başkadır seninkinin başka
zaten doktora anlattığında o anlar az çok neden olabileceğini burda yanlış yönlenirsin diye düşünüyorum
sen bilirsin yinede...

biran beni anlattıgınızı düşündm :) maalesef aynı seyler bnm içinde gecerli hiç uyuyamıorum uykuya daldıgım an sıcrayarak sıkıntıyla uyanıyorum ellerimi ayaklarımı ates basıo resmen çogu gece sıkıntıdan aglıyorum yaa cokkk zor gercektennnn (( doktrum uykusuzluk normal dedi amaa cok sıkıntı cekiiorum Allh yardımcımz olsun

bu na benzer sıkıntılar bende de var cnm son zamanlar içimde bi sıkıntı dön otarafa dön bu tarafa dua et cnm bnm selavat getir rahatlatıyo

panik atak varmıydı cnm sende daha önceden

senin de Allah yardımcın olsun canım.eşim biyoenerji uzmanlarını araştırıyo şimdi.iyi bi doktor bulursak gitmeyi düşünüyorum.bana iyi gelirse yazarım.Öyle zor bi şey ki yaşamayan bilemez.Benim gibi olan herkese yardımcı olmak isterim.inş. iyi gelir bu bioenerji.tüm umudumu ona bağladım.Tabii ki Allahın bi ilmi olduğunu düşünerek ve asıl şifayı O'nun vereceğini bilerek...

bu na benzer sıkıntılar bende de var cnm son zamanlar içimde bi sıkıntı dön otarafa dön bu tarafa dua et cnm bnm selavat getir rahatlatıyo

çok salavat getiriyorum.neler neler okuyrum.okurken biraz rahatlıyorum sonra yine oluyo.bunun bi sınav olduğunu düşünmee çalışıyorum.inş. bu günler de geçer...

panik atak varmıydı cnm sende daha önceden

evet canım ya. nerden anladın.daha önce yani 4-5 ay kadar önce panik atak oldu bende.ama tedavi gördüm ve düzelmişti.hani şu hipnoterapiler varya.öyle bi tedavi görmüştüm ve tamamen düzelmişti.bu tam olarak panik atak gibi değil.daha farklı.panik atakta aşırı derecede kalp çarpıntısı oluyodu.ve hiç nefes alamıyorum sanıyodum.benzer yönleri de var aslında.onun devamı olabilir mi acaba,bilemiyorum ki.işta şu biyoenerji uzmanına gidersem inş. Allahın izniyle çare olsun diye dua ediyorum..

panik atak pek iyileşmiyor cnm arada yoklatıyor kendini.senin yaşadıkların biraz daha hafifi anksiyete yani kaygı bozukluğu.bende de var panik atak ara ara tekrarlıyo.tabi hamilelikte zor bir süreç psikolojik olarak etkilenioruz.uyuyamama devam ederse önce kadın doğum doktoruna danışırsın o seni psikiatriye yönlendirir.uyku ilacı gibi bişey bebişine zararsız bişeyler verir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…