bizim fikrimiz eşiyle çözebilenlerden yanaiyi güzel eşinle hallet diyorsunuz da eşiyle halledemeyenlerede bi akıl verin:) ben desem eşime diycekki aaaa gelicekler tabi dahada neler annesi tam hasta babası yok eşim sanki onun herşeyi yanımda saatlerce sarılmalar öpüşmeler el ele tutuşmalar ben ne yapım peki başka oğluda var ama ona öle davranmıyor.anlayamıyorum çözemiyorum bazen diyorum hata bendemi diye yanlışmı düşünüyorum diye çok mu bencilim diye sizi görünce hayret ediyorum bizim bize özel bi hayatımız yok 2 mizde eşimde bende meslek sahibi eğitimli insanlarız ama sorunu çözeömeyiz ben eminimki bir kelimem bizi boşanmaya götürür bana da bir akıl verin onun dışında her şey normal ama kaynana problemi çok büyük ben hiç belli bile edemiyorum akıl verin lütfen ne yapım....
b-i-o haklısın canım benim zamanında ben bunu yaptım ama ters tepki aldım şimdi tekrar aynı şeyleri yaşayıp üzülmek istemiyorum nasıl yaklaşıcam tekrar bilemiyorum ya of ya bu kaynanalar niye böyleki..
şimdi mesafe koysan bi türlü,koymasan başka türlü.eşinle konuşsan bile eşin annesine konuyu izah edebilecekmi bakalım.anne bundan sonra bize daha az sıklıktamı uğrayın diyecekbenneyaptımki dese bile senden bilmeleri ihtimalide yüksek,'gelin bizi evinde istemiyo' diyebilirler.baştan onların kendilerinin düşünmeleri gerekirdi tabi bu çocuklar daha yeni evli,öyle zırt pırt evlerine gidilmez diye.aman ya,çok fena bu durumlar.hep 'o kırılmasın bu kırılmasın ben katlanayım susayım çekeyim' durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?