2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

Kızlar merhaba adetime 4 gün varken test yaptırdım kanda 66 cıktı 6 gün sonra doktor yüne test yaptırdı 619 cıktı değerim(yani bu cumartesi) .doktorum 1 hafta sonra cumartesi gel dedi .degerin 2 kat arması gerekiyormus benim 6 gün sonra yaptıgım teste 320 cıkması lazımdı ama 619 cıktı .2 kattan fazla artmış olması kötü bi anlama gelmiyordur değil mi kendi kendimi kuruyorum şimdi cumartesiye kadar bekleyemiyorum bilginiz var mı??

Bir problem tık canım normal senin sonuçların 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor ama tam tamına 2 katı olmak zorunda değil bir fazlası biraz azı normal değer kabul edilir hele ki yüksek olması hiç sorun değil stres yapma sakın bebeğini düşün ki bir problemde yok zaten

İnternet üzerinden okuyup araştırıp durdukça insan düzgün giden bişeyide acaba sorun mu var diye hissediyor.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

merhaba kızlar benimde geçen hafta 7 idi doktor şüpheli gebelik olabilir dedi şuan adetim 9 gün geçti bu cuma gidicem inşallah güzel haberler alırım

aaaa şimdi okudum eğer akıntı gibi ise belki yerleşme kanamasıdır üzme kendini bende mart ayında düşük yapmıştım merak etme seninki öyle değildir inşallah

Silikte olsa bu teste gore hamilesin canim. Hayirli olsun

C

Cnm.bisey sormak istiyorum bende iki haftaliğım sende su an neler var belirtin hamilelikle ilgili yada henüz baslamadimi
Aşırı baş dönmesi
Kokulara karşı hassasiyet
Gögüslerimde dolgunluk ve hassaslık
Bel agrısı (feciii bir şekilde)

Bunlardı belirtiler

Ama şuan sabah olsun diye uyuyamıyorum
hcg perşembe 33 dü
Bugün düşmüş
Akşama doğru kanamam başladı

Ne güzel gidiyordu
Neden böyle olduki

Canım tatlım neden böyle oldu diyipte allaha isyan etme bol bol dua et namaz kıl allahım inş tutunur bebeğin sana dualarım seninleee

O daha kücücük bi fasulyeydi (teyzesinin tabiriyle) öğrendiğim anda sevgisi sarmıştı içimi

Doktorda ne muane etti ne ultrasyon baktı
Kan degerine göre düştü dediler
Kafam 10000000
İçimde bir umut belki düşmemiştir diye

Verende Allah alanda yine O

Nedrn deme sebebim
Ya ben yalnış bişeymi yaptım
Onu düşünüom
Kendimde arıorum bi sebep

Güzel dileklerin için sağol tatlım
Şuan dışarı çıkıp bağırmak istiorum
O derece doluyum
Canım şimdi okudum inşallah sana tutunur bebeğin.kendini suçlama hiç mevlam neylerse güzel eyler herşeyde bi hayır vardır.bizide haberdar et durumdan dualarımız seninle

Doktora git hemen canım progesteron kullan ben kullanıyorum çok mu kanaman leke tarzında mi yoksa kanamami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…