- 17 Mart 2016
- 74
- 57
- 3
- 36
Bir problem tık canım normal senin sonuçların 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor ama tam tamına 2 katı olmak zorunda değil bir fazlası biraz azı normal değer kabul edilir hele ki yüksek olması hiç sorun değil stres yapma sakın bebeğini düşün ki bir problemde yok zatenKızlar merhaba adetime 4 gün varken test yaptırdım kanda 66 cıktı 6 gün sonra doktor yüne test yaptırdı 619 cıktı değerim(yani bu cumartesi) .doktorum 1 hafta sonra cumartesi gel dedi .degerin 2 kat arması gerekiyormus benim 6 gün sonra yaptıgım teste 320 cıkması lazımdı ama 619 cıktı .2 kattan fazla artmış olması kötü bi anlama gelmiyordur değil mi kendi kendimi kuruyorum şimdi cumartesiye kadar bekleyemiyorum bilginiz var mı??
İnternet üzerinden okuyup araştırıp durdukça insan düzgün giden bişeyide acaba sorun mu var diye hissediyor.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBir problem tık canım normal senin sonuçların 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor ama tam tamına 2 katı olmak zorunda değil bir fazlası biraz azı normal değer kabul edilir hele ki yüksek olması hiç sorun değil stres yapma sakın bebeğini düşün ki bir problemde yok zaten
Mutlaka doktora git canm bizede haber ver.ins bebegin iyidirKızlar
Wc ye gittim, kanamam başladı
Ama adet kanaması gibi degildi
Elim ayagım titriyor
Kasıklarım agrıo
C
Cnm.bisey sormak istiyorum bende iki haftaliğım sende su an neler var belirtin hamilelikle ilgili yada henüz baslamadimi
yarın tekrar gidecegim doktoraMutlaka doktora git canm bizede haber ver.ins bebegin iyidir
Hastaneye gittim bebeğimi düşürmüşüm yarın tekrar gidecegim[/Qcok uzuldum canim...hakkimizda hayirlisi olsun..
Aşırı baş dönmesiC
Cnm.bisey sormak istiyorum bende iki haftaliğım sende su an neler var belirtin hamilelikle ilgili yada henüz baslamadimi
Yaaa allahım inş bebeğin sana tutunur allahım inş sağlıklı bir şekilde kucağa almayı nasip etsin..yarın tekrar gidecegim doktora
Acilde kadın dogum doktoru yokmuş
Hcg degerlerim düşmüş
Hakkımızda hayırlısı
Yarın daha net bilgiler alırım inş
Canım tatlım neden böyle oldu diyipte allaha isyan etme bol bol dua et namaz kıl allahım inş tutunur bebeğin sana dualarım seninleeeAşırı baş dönmesi
Kokulara karşı hassasiyet
Gögüslerimde dolgunluk ve hassaslık
Bel agrısı (feciii bir şekilde)
Bunlardı belirtiler
Ama şuan sabah olsun diye uyuyamıyorum
hcg perşembe 33 dü
Bugün düşmüş
Akşama doğru kanamam başladı
Ne güzel gidiyordu
Neden böyle olduki
Allahım inş tutunur bebeğin sen psikolojini bozma sakın...O daha kücücük bi fasulyeydi (teyzesinin tabiriyle) öğrendiğim anda sevgisi sarmıştı içimi
Doktorda ne muane etti ne ultrasyon baktı
Kan degerine göre düştü dediler
Kafam 10000000
İçimde bir umut belki düşmemiştir diye
Kurban olurum duam seninle 2 rekat namaz kıl dua et..Güzel dileklerin için sağol tatlım
Şuan dışarı çıkıp bağırmak istiorum
O derece doluyum
Canım şimdi okudum inşallah sana tutunur bebeğin.kendini suçlama hiç mevlam neylerse güzel eyler herşeyde bi hayır vardır.bizide haberdar et durumdan dualarımız seninleGüzel dileklerin için sağol tatlım
Şuan dışarı çıkıp bağırmak istiorum
O derece doluyum
Doktora git hemen canım progesteron kullan ben kullanıyorum çok mu kanaman leke tarzında mi yoksa kanamamiAşırı baş dönmesi
Kokulara karşı hassasiyet
Gögüslerimde dolgunluk ve hassaslık
Bel agrısı (feciii bir şekilde)
Bunlardı belirtiler
Ama şuan sabah olsun diye uyuyamıyorum
hcg perşembe 33 dü
Bugün düşmüş
Akşama doğru kanamam başladı
Ne güzel gidiyordu
Neden böyle olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?