Canım referansdan yuksek cikmasi mı gerekıyormus Inan hıc haberim yoktu ılk defa senden duyuyorum ☺ sımdı bıtane daha test yaptım erken gebelik testıymıs[/QUOT
Gebeysen yuksek cikmali tabi :) olcum cihazinin hassasiyetiyle alakali referans deger ornegin normal bir idrar testinde 20 yazar yani 20 nin altindakini algilayamaz test 20 nin ustu de pozitif genelde cihazlarin referans degeri 0.1 senin olcturdugun cihaz daha eski olabilir. Bi iki gun daha beklersen saglikli bir gebelikte degerin yukselir
Umarım canım dun yaptırdım cumartesi gel demisti doktor
Umarım canım dun yaptırdım cumartesi gel demisti doktor
Yine de gitmen iyi olur biz sabırsız annişler içinSaglik ocagnda hemsire gidersen görünmez dedi ben dedim vitamin falan verir kese görünmeyince onu da vermez dedi ama ben p.tesi gidicem
Canım testin tapan laboratuvar a görw bir iki değer değişse de 5 ila 8 olur genelde altı çıkarsa gebelik yoktur üstü çıkarsa vardır senin testinde 5 referans değeri yani 5 in üstünde olması gerekli ve 9 çıkmış birkaç gün sonra tekrar yaptır o zaman daha da kesinleşir gebeliğin ki inşallah vardır canım benimCanım referansdan yuksek cikmasi mı gerekıyormus Inan hıc haberim yoktu ılk defa senden duyuyorum ☺ sımdı bıtane daha test yaptım erken gebelik testıymıs
Canım referansdan yuksek cikmasi mı gerekıyormus Inan hıc haberim yoktu ılk defa senden duyuyorum ☺ sımdı bıtane daha test yaptım erken gebelik testıymıs
Gidicem gidicem :)Yine de gitmen iyi olur biz sabırsız annişler için
Ben gittim ama ultrasonda görünmedi daha erken görünmesi için biliyorum ama merak ediyorum ne yapayım vajinal görünebilir belki dedi ama ben baktırmak istemedimGidicem gidicem :)
InsaAllah cabucak gecer gunler ,muhtesem haberleri alirsiniz, sabr edin her sey guzel olucak , negatif dusunmeyin nazlaniyor ufaklikAmin inşallah benimde sat 16 Mayıs Pazartesi kanda hcg 628 çıktı bugünde ultrasonda baktık ama göremedik Rabbim ultrasonda görmeyi ve kalp atışını duymayı nasip eder çok sabırsızım galiba bir hafta daha bekleyeceğim ama nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallahInsaAllah cabucak gecer gunler ,muhtesem haberleri alirsiniz, sabr edin her sey guzel olucak , negatif dusunmeyin nazlaniyor ufaklik
P.tesi benim.görünecek mi bakalim :)Ben gittim ama ultrasonda görünmedi daha erken görünmesi için biliyorum ama merak ediyorum ne yapayım vajinal görünebilir belki dedi ama ben baktırmak istemedim
İnşallah görünür canım ama görünmesede sıkıntı etme olur muP.tesi benim.görünecek mi bakalim :)
Etmem canım daha erken :) :) alttan neden baktirmadin riskli diye mi?İnşallah görünür canım ama görünmesede sıkıntı etme olur mu
Yol canım riskli değil bir problem oluşturmuyor bebiş için ben istemedim doktor da dedi bakalım bi sağlık çalışanı olarak neden yaptırmıyorsun diye bir hafta daha sonra tekrar baktıracapım canım eğer o zaman da görünmez ise vajinal ultrason yaptırırımEtmem canım daha erken :) :) alttan neden baktirmadin riskli diye mi?
Anladm canim bana derse bakalm baktirirm ben ilk zamanlar riskli oluyormus ya bu arada esinle beraber oluyor musun?Yol canım riskli değil bir problem oluşturmuyor bebiş için ben istemedim doktor da dedi bakalım bi sağlık çalışanı olarak neden yaptırmıyorsun diye bir hafta daha sonra tekrar baktıracapım canım eğer o zaman da görünmez ise vajinal ultrason yaptırırım
Eşim yanımda değil zaten canım olsada birlikte olmazdım büyük ihtimalle.birliktw olmak değil de içe boşalmak spermler düşük riski oluşturabiliyor diye biliyorumAnladm canim bana derse bakalm baktirirm ben ilk zamanlar riskli oluyormus ya bu arada esinle beraber oluyor musun?
Ben bilmiyordum ama ögrendigimizden beri birlikte olmuyoruz esimde yanasmiyor bendeEşim yanımda değil zaten canım olsada birlikte olmazdım büyük ihtimalle.birliktw olmak değil de içe boşalmak spermler düşük riski oluşturabiliyor diye biliyorum
Benim de sat 19 mayıs :) sali gunum 311 cikti bir daha yaptirmadm
Senin gorunur belki aramizda 10 gun var nerseyse bende p.tesi gidicem iste insallah görünür kesebenımde bu c.tesiye randveum var sat ım 10 mayıs acaba benımdemı gozukmuycek yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?