2 haftalık hamile olduğunu öğrenenler var mı ?

G

Canım referansdan yuksek cikmasi mı gerekıyormus Inan hıc haberim yoktu ılk defa senden duyuyorum ☺ sımdı bıtane daha test yaptım erken gebelik testıymıs
Canım testin tapan laboratuvar a görw bir iki değer değişse de 5 ila 8 olur genelde altı çıkarsa gebelik yoktur üstü çıkarsa vardır senin testinde 5 referans değeri yani 5 in üstünde olması gerekli ve 9 çıkmış birkaç gün sonra tekrar yaptır o zaman daha da kesinleşir gebeliğin ki inşallah vardır canım benim

InsaAllah cabucak gecer gunler ,muhtesem haberleri alirsiniz, sabr edin her sey guzel olucak , negatif dusunmeyin nazlaniyor ufaklik

Etmem canım daha erken :) :) alttan neden baktirmadin riskli diye mi?
Yol canım riskli değil bir problem oluşturmuyor bebiş için ben istemedim doktor da dedi bakalım bi sağlık çalışanı olarak neden yaptırmıyorsun diye bir hafta daha sonra tekrar baktıracapım canım eğer o zaman da görünmez ise vajinal ultrason yaptırırım

Anladm canim bana derse bakalm baktirirm ben ilk zamanlar riskli oluyormus ya bu arada esinle beraber oluyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…