6. boşanmasını beklesin daha mutlu olur belkiAblanın birinin abisi 3 kere boşanmış sonunda mutlu olmuş. Sen de evlen diyor
Eski üye ama bu, konu başlığını okuyunca direkt aklıma geldi ama, sanmıyorum, 2013 girişli üye, eski konuları da pek tutmuyor.Toplumsal anketmi nedir bu? Aaah şeeey, sen şu sürekli ex kocasinn tekrar evlenmesinden korkan üye değilmisin? Böyle sürekli konu açan?
O konu bdv konusuydu aslinda. Cok fazla kisiye ulasirdi ama araya karıştı tasinmadi herhalde. O sebeple 4 5 sayfa falan konusuldu. Ben de Gozlerime inanamadim okurken. Bu kafalarla cocuk büyütüyorlar.Yuh diyorum ne kafalar var
ay daha nesini düşünsünevlen demedim hastamıısn sen iyi oku yorumumu,şiddet varsa iyi düşün dedim
konuyu nerdne nerde çektiniz ya, ben orda kızla yazıstım zaten belki bir boşlugunamı geldi,ya da kavgamı ettiniz demiştim öyle düşünen bir zihniyetle değilim,ayrıca kendimi ifade etmek te zorunda değilim çünkü gercekten anlamıyorsunuzYuh diyorum ne kafalar var
Tuncer Ustael'in Meryem Tahnal beni ilaçla uyuttu ve bana tecavüz etti demesi gibi...hatta o tecavüze uğramıştır kadınlar tarafından
Sizin bunları düşünebilme yetiniz yok mu? Adamın ne mal olduğunu anlamak için azıcık zeka kırıntısı bile yeter oysaki. Bu nasıl bir yokluk, illa evlenmek zorunda mısınız? Fb bulun kendinize bundan iyi. En azından çocuğunuzu elin tecavüzcü sapıklarıyla muhatap etmezsiniz.Kızlar saolun yorumlar için, gözüm açıldı farklı görüşler alınca, dışardan olaya bakmak farklı oluyor.
Adamla iletişimi sonsuza kadar kesiyorum.
Yangin var yangiiiinKızLeyal06 bu ne hız, herkes hazır olda sana koca mı arıyor. İç çamaşırı faslını yeni kapatmamış mıydın sen
Nerden tanıştınız bu adamla? Evli olunca o zaman koca her istediğini yapar mı ? Yok insanlar evliyken tecavüz olmaz diyormuş hayal edin eşiniz evliyiz diye sizinle zorla birlikte olsa ne hissedersiniz? Tecavüz olup olmadığını o zaman anlarsınızBeraber iş yapalım diyor, bana da faydası olurmuş işin, arkadaş olarak diyor, ne diyeyim engel mi basayım her yerden
yok şekerim abim evli 2 tane de çocugu var merak etme sen6. boşanmasını beklesin daha mutlu olur belki
Hee eski karısı yalan söylüyordur. Yani tecavüz başlı başına kolay bir kelimeKızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
Adama göre tecavüz değil fantaziydi belkide, karısı ya, rıza almaya gerek görmüyordur, bir de rıza mı alacak.Adam tecavuz etmedim, iftira diyor
Bildiğin kuru iftira ne yalanı, darp raporu oyuncak mı arkadaş.Yani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?
Kızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
Ya ben bir sey yazmadim diyorum kendine gel.geçmediniz öylemi? eminmisiniz ,ben Ailemin yaşadgı bir durumdan bahsettim orda saçma sapan biri yorumlar yapıyor,,siz gülüyorsunuz ve beni hakaret ettirecek duruma getiririyorsunuz.
sen daha hakaret etmeye devam et de bi ne olucak izle bence. kes be artik ne yazip duruyosun ordan oraya saldiriyosunbana bak daha fazla yazma istersen,canın sıkılıyorsa git sarma bana
Daha ne kadar arastirsin? Darp raporuna kadar bulmuş. Iyi bulmus valla.Çok acele etme derim tanı iyice araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?