2 kere boşanmış adamla olur mu?

başına belamı arıyorsun?

Eklentiler

• 1644498863248.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32
Gelinler hızlı çıktı derken

Pilot okulda çalıştım, maalesef öğrenci profili pek değişmiyor. Canımı sıkma benim ok?ahsjjsjsjs
Hofffff margirit, semt diyorsun illa. Kıza iki okul arasında kaldım biri özel ama işlevsiz orta halli biri de devlet ama pilot herkeşlerin dilinde.

Dün arkadaş, pilot ama semt nasıl dedi??? Semti uzak şimdi nasıl ogrencem ki??? Evi orraya mi çekeyim.

Her pilot okul aynı değil ya. Hele ki meslek liseleri ile anaokulu, ilkokulu hiç kıyaslama bile. Semti araştır, ben olsam devlet ama pilot derdim.

kendi beynini düşürmüş biz düşürdük sanıyor kıyamam
bak,uzatmayın dedikçe uzatıyorsunuz ,hakikaten evde oturmaktan beyniniz sulanmış sizin mal sınız ve salaksınız,hatta terbiyesiz,insanlarsınız,gerçekten yazık size ruh hastası özürlülüer ,

Yaşadığım bir konuyu yazdım ve dalga geçemeye başladılar,hangi hakla,buna ne dersiniz?
Kurallar açık . Kullandığınız kelimeler hakaret içerir ve yönelim de hakaret amaçlıdır. Yöneticiler ile görüşebilirsiniz. Hiç kimse sizi yorum yapmaya zorlamıyor. Girerken de kullanım şartları kabul etme zorunluluğu ile giriliyor. Eğer durum sizi yoruyor ise girmez ya da yorum yapmazsınız. Ama hakaret etmek olmaz. Mune . Yani bazen bizde dozu aşabiliriz. Yorum yaparken konu sahibine anlaması için şakadan takılıyoruz. Ama hakaret etmiyor kırgınlık var ise çözmeye çalışıyoruz. Lütfen hakaret etmeyi bırakın.

çok haklısınız, sosyopat fln mı acaba bu adam
Sizin amacınız nedir tam olarak? Konunuza cevap yazdım ama sonraki yorumları okuyunca pişman oldum. Eğleniyor musunuz bari böyle milleti zıvanadan çıkartarak? Tecavüzcü, dayakçı adam ve çocuklu kadın beraberliği.
Konunuz bayağı rağbet gördü, hatta millet birbirine girdi aferin. Hayal dünyası geniş, senaryo yazmayı seven biri olduğunuzu bilseydim oturup satır satır akıl vermezdim.

bak,uzatmayın dedikçe uzatıyorsunuz ,hakikaten evde oturmaktan beyniniz sulanmış sizin mal sınız ve salaksınız,hatta terbiyesiz,insanlarsınız,gerçekten yazık size ruh hastası özürlülüer ,
Kimse size çıkıp hakaret etti mi? Ne ayıp kocaman kadının gelip burada yazdıklarına bakın. Yazdıklarını beğenmediğiniz biri varsa şikayet eder, sonra göz ardı edersiniz. Kalkıp bu şekilde hakaret edince haksız konuma düşüyorsunuz. Yani kendinizi anlatmanın başka yolu yok mu gerçekten. Bir de ana avrat dümdüz gidin tam olsun ayıp yahu !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…