2 kere boşanmış adamla olur mu?

Hanımefendi çocuğunuz da varmış alınır mı böyle risk.

Yok ya ciddi ciddi bunu soruyor olamazsin kac yasindasin bir cocugun var kucukte degilsindir yani. Bunu dusunmen baskalarina sorman bile sacma.

Konunu okumadan olmaz demeye geldim. Azıcık göz atınca aklınızın peynir ekmekle yediğinizi düşündüm. Şaka biri konu . Yazık değil mi caniniza size ya

Bi daha birini bulamam korkusu nasıl bir korku ki şunlara rağmen bile vazgeçemiyor insan

Benim eşimde çok sadık birine benziyordu. Gözleri fıldır fıldırmış meğer.

Tipe bakarak adam mı tanınır ya. Öyle mafya tipler var karısına sinek kondurmaz

Sonradan çok kafana vurursun

Eski eşlerine inan , bu beş para etmez adamı aklamaya çalışma...

Bu anlattıklarınızın hiçbiri olmasa bıle
2 kere evlenmiş biriyle olmaz. Kimseyle anlaşamayan huysuz biri demek ki..
Bende sizin gibi düşünerekten eşimle ilk başta tanışmayı bile reddetmiştim.Sonra bir şekilde tanıştık ve evlendik.Övmek gibi olmasın ama çok şükür eşimle hiçbir sorun yaşamadım.Hatta onunla tanışana kadar ikili ilişkilerde ben kendimi çok geçimsiz biri sanıyordum kimseyle yapamam sanıyordum.Tabi konu sahibinin olayı olacak iş değil.

Bu anlattıklarınızın hiçbiri olmasa bıle
2 kere evlenmiş biriyle olmaz. Kimseyle anlaşamayan huysuz biri demek ki..
2 kişiyle anlaşamadı diye kimse ile anlaşamaz mı bir insan? Dünyada 7 milyar insan var. 7 milyar kişilik, 7 milyar hayat, 7 milyar ruh.

Hah ben de diyordum epeydir şöyle sansasyonel konular açılmıyor iyi geldi bu. Allah aşkına darp izi olmadan kim kime rapor veriyor? Doktorlar muayene ediyor o kadar.

Maşallah adam ensesine vur ekmeğini al gibi anlatmış kendini ama, iki kadınla evlenip ayrılmış, ikisiyle de sorunlu ayrılmış ve ikisinde de problem kadında he mi? Buna 5 yaşındaki bebe bile güler siz daa acaba mı diyorsunuz. Akılsızlık yapmayın.

Herşeyi bilip de hâlâ acabalariniz varsa sizin gözünüz çok kara demekki hayat sizin karar sizin bu kadar yazdığınız olumsuzluklara ragmen bizden olumlu yanıt alacginizimi dusunuyorsunuz ben olsam birdaha gorusmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…