2 çocuk annesi bir kadının böyle adamların peşinde gezdiğine inanamıyorum. Resmen bizimle dalga geçiyor. Dün jartiyer al diyen adam varken bugün tecavüzcü adam var.Sizin amacınız nedir tam olarak? Konunuza cevap yazdım ama sonraki yorumları okuyunca pişman oldum. Eğleniyor musunuz bari böyle milleti zıvanadan çıkartarak? Tecavüzcü, dayakçı adam ve çocuklu kadın beraberliği.
Konunuz bayağı rağbet gördü, hatta millet birbirine girdi aferin. Hayal dünyası geniş, senaryo yazmayı seven biri olduğunuzu bilseydim oturup satır satır akıl vermezdim.
Bunu görmedim. Yazamıycam diğerlerini gördüm. TCK ' ya göre de suç lütfen kelimeleri dikkatli kullanalımdedi kendileri.
Kuzucuk semt yeni gelişiyor, yeni siteler var, hemen hemen bizim oraya benziyor ama bizim burası eski bir yerleşim yeri.. Bir arkadaşın arkadaşı orada görev yapıyor çok iyi denildi.Her pilot okul aynı değil ya. Hele ki meslek liseleri ile anaokulu, ilkokulu hiç kıyaslama bile. Semti araştır, ben olsam devlet ama pilot derdim.
Çocukları varsa yazık ya.2 çocuk annesi bir kadının böyle adamların peşinde gezdiğine inanamıyorum. Resmen bizimle dalga geçiyor. Dün jartiyer al diyen adam varken bugün tecavüzcü adam var.
Eski eş ya da eşler, bir de senin üzerinde deneyelim nasıl duracak mı dedi ne dedi acaba? elbise mi bu ikinci el araç mıKocan sana tecafüzzzzz etti mi demiştir jkakgjfhkjhjha
2 tane hem de. Böyle adamlar bulacaktı madem neden ayrıldı eşinden. en azından öz babaları yanında olurdu. Keşke çocukları babaları alsaÇocukları varsa yazık ya.
bende çok merak ettimNasil konuştunuz ne konuştunuz gerçekten merak ettim.
Hadi biri aldattı diğeri neden aldattı? Diğerlerini kötü yapan üçüncünün aldatmamış olması mı? Yoksa abinizin bi kadına nasıl davranılır artık öğrenmiş olabilitesi mi?Not: 2si aldat dı canım 3 evililği güzel gidiyor,cocukları da var gayet mutlular dedim,inanmak zorunda değilsiniz sadece yasadıgım bir olayı yazdım , lütfen uzatmayın.ok.
belkide sosyal medyasına gelen bir beğeni bildiriminde bile sen beni aldattın diye hiddetlenen bir adamdır var ya öyleleri tv de gördüğü ünlüden bile kıskananlar ...Hadi biri aldattı diğeri neden aldattı? Diğerlerini kötü yapan üçüncünün aldatmamış olması mı? Yoksa abinizin bi kadına nasıl davranılır artık öğrenmiş olabilitesi mi?
Kusura bakma kadınla erkeğin duygu akışları farklıdır. Hiç bi kadın mutlu olduğu aldatmaz. Fıtrat olarak sevgi, ilgi, huzur şevkat ve güvene ihtiyaç duyarız. Buna erkeklerde ihtiyaç duyar ama kadınlarda daha üst seviyededir. Ve sevgisiz bir evlilik yürütebilmemiz mümkün değil. Tabi ki aldatma yanlış bi yol. Burada yolu güzelleştirme yapmıyorum. Bi kadını aldatma psikolojisine sokmak uğraş işter diye düşünüyorum. Ben sizin yaşadığınız şeylerden duyunca acaba bu adam ne yaptı da bu psikolojiye girdi kadın yuvasını bıraktı diye düşünürüm. Hızlıydılar demem.
Olabilir. Bir de kadınları dinlemek gerekir. Leke çalmak kolay olanı ya bazıları da kolay yoldan yürümeyi pek bi sever.belkide sosyal medyasına gelen bir beğeni bildiriminde bile sen beni aldattın diye hiddetlenen bir adamdır var ya öyleleri tv de gördüğü ünlüden bile kıskananlar ...
Abim mükemmel dedi. Kadınlar aldattıkları için özür dilemişler...Olabilir. Bir de kadınları dinlemek gerekir. Leke çalmak kolay olanı ya bazıları da kolay yoldan yürümeyi pek bi sever.
O mazlum görünenler öyle bi canavar olur ki şaşırırsınKızlar bir adamla tanıştım, 2 kere boşanmış. Araştırdım, iki evliliğinde de kadınlar dayak attığını iddia ediyorlar araştırdım ve darp raporları var ikisinin de.
Erkekler darp raporu konusunda şöyle diyor internette, kadın üstünde hiç bir iz, yara, morluk vs olmasa da doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor direk darp raporu veriyormuş, bu doğru mu??
Eski karısının biri, defalarca evlilik içi tecavuze uğradığını söyledi, bu konuda şikayetçi de olmuş hatta bir şey çıkmamış.
Adam da hepsini inkar ediyor, tecavuz, dayak fln yapmamış, kadınlar iftira atmış. Adam tip olarak çok mazlum, yani görsen bu döver demezsin.
Şimdi bu adam benimle sevgili olmak istiyor, ben de korkuyorum.
Özellikle evlilik içi tecavuz iddası beni korkuttu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışardan birinin tecavuzu farklı, evlilik içi farklı, evlilik içi tecavuz sayılmaz diyenler var. Sizce bu konuyu nasıl değerlendireyim.
Adamın saf görünüşüne güvenmeli miyim? Sevgili olmayı kabul etmedim daha, arkadaş olarak görüşmek istiyor, benim de aklıma başıma bir iş gelir mi diye korkuyorum tecavuz gibi yani.
Adamın işi gücü iyi, soranlar için.
Ben boşanmış ve çocukluyum. Adamın da çocuğu var.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz. Evlilik içi cinsel şiddet iddiası olan eski kadın olsa, o adamla arkadaş olarak bile görüşmez misiniz?
Yorum yapın kızlar, beni doğru yola yöneltin. Görüş derseniz görüşcem önce arkadaş olarak, sonra ilişki olabilir. Tehlikeliyse görüşmeyeceğim.
Tipine baksan da tehlikesiz, ben cadı dururum yanında. Eski karılarına maddi olarak zırnık vermemiş boşanırken bildiğim kadarıyla.
allah bilir neye özür diledilerAbim mükemmel dedi. Kadınlar aldattıkları için özür dilemişler...
Abisinin mükemmel olduğunu düşünen kişi sadece kendisi aslında. O kadınların gidişi bunun ispatıdır.Abim mükemmel dedi. Kadınlar aldattıkları için özür dilemişler...
Eleştirildiğinde hakereti bir borç bilen, özürün neden, nerelerde, niçin? dilediğinden ne anlasın. Daha hakaretle, eleştirilmeyi aynı şey sanan birinin özür anlayışının boyutunu düşünmek bile istemiyorum.allah bilir neye özür dilediler
birdaha o ünlünün filmlerini izlemeyeceğim söz ,özür dilerim kızmakta haklısın falan mı dediler,
o fotoğrafımı beğenmiş tanımıyorum bile ama hesabımı gizliliğe almalıydım hiç resim koymamalıydım özür affet mi dediler ... sadece haksız olanlar özür dilermiş gibi konuşuyor o abim mükemmel diyen üye, bazen kişi sırf sussun uzatmasın diye de tamam özür hata bende deriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?