2 kere boşanmış adamla olur mu?

2 çocuk annesi bir kadının böyle adamların peşinde gezdiğine inanamıyorum. Resmen bizimle dalga geçiyor. Dün jartiyer al diyen adam varken bugün tecavüzcü adam var.

Her pilot okul aynı değil ya. Hele ki meslek liseleri ile anaokulu, ilkokulu hiç kıyaslama bile. Semti araştır, ben olsam devlet ama pilot derdim.
Kuzucuk semt yeni gelişiyor, yeni siteler var, hemen hemen bizim oraya benziyor ama bizim burası eski bir yerleşim yeri.. Bir arkadaşın arkadaşı orada görev yapıyor çok iyi denildi.

Ben olsam ben de korkardım iki kişi de aynı şekilde bitirmiş mazlum tipe hiç aldanma desem karar da tercih de senin ama ben olsam soğurdum hemen

Not: 2si aldat dı canım 3 evililği güzel gidiyor,cocukları da var gayet mutlular dedim,inanmak zorunda değilsiniz sadece yasadıgım bir olayı yazdım , lütfen uzatmayın.ok.
Hadi biri aldattı diğeri neden aldattı? Diğerlerini kötü yapan üçüncünün aldatmamış olması mı? Yoksa abinizin bi kadına nasıl davranılır artık öğrenmiş olabilitesi mi?

Kusura bakma kadınla erkeğin duygu akışları farklıdır. Hiç bi kadın mutlu olduğu adamı aldatmaz. Erkekler gibi şununla bir iki sevişeyim demez. Fıtrat olarak sevgi, ilgi, huzur şevkat ve güvene ihtiyaç duyarız. Buna erkeklerde ihtiyaç duyar ama kadınlarda daha üst seviyededir. Ve sevgisiz bir evlilik yürütebilmemiz mümkün değil. Tabi ki aldatma yanlış bi yol. Burada yolu güzelleştirme yapmıyorum. Bi kadını aldatma psikolojisine sokmak uğraş işter diye düşünüyorum. Ben sizin yaşadığınız şeylerden duyunca acaba bu adam ne yaptı da bu psikolojiye girdi kadın yuvasını bıraktı diye düşünürüm. Çünkü kadın erkeğe göre yapıcı yapıdadır. Hızlıydılar demem.

Son düzenleme:
belkide sosyal medyasına gelen bir beğeni bildiriminde bile sen beni aldattın diye hiddetlenen bir adamdır var ya öyleleri tv de gördüğü ünlüden bile kıskananlar ...

belkide sosyal medyasına gelen bir beğeni bildiriminde bile sen beni aldattın diye hiddetlenen bir adamdır var ya öyleleri tv de gördüğü ünlüden bile kıskananlar ...
Olabilir. Bir de kadınları dinlemek gerekir. Leke çalmak kolay olanı ya bazıları da kolay yoldan yürümeyi pek bi sever.

Böyle bir adam için ikilemde kalmanız bile büyük hata.
Siz ciddi ciddi bu adamı aklamaya çalışıyorsunuz gibi geldi.
Ne diyeyim Allah gerçekten akıl fikir versin, doğruyu göstersin.

O mazlum görünenler öyle bi canavar olur ki şaşırırsın yapma. Olmaması için bu kadar sebep varken neyine güvenipte acaba diyorsun

Abim mükemmel dedi. Kadınlar aldattıkları için özür dilemişler...
allah bilir neye özür dilediler
birdaha o ünlünün filmlerini izlemeyeceğim söz ,özür dilerim kızmakta haklısın falan mı dediler,
o fotoğrafımı beğenmiş tanımıyorum bile ama hesabımı gizliliğe almalıydım hiç resim koymamalıydım özür affet mi dediler ... sadece haksız olanlar özür dilermiş gibi konuşuyor o abim mükemmel diyen üye, bazen kişi sırf sussun uzatmasın diye de tamam özür hata bende deriz :)

Eleştirildiğinde hakereti bir borç bilen, özürün neden, nerelerde, niçin? dilediğinden ne anlasın. Daha hakaretle, eleştirilmeyi aynı şey sanan birinin özür anlayışının boyutunu düşünmek bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…