2 kere boşanmış adamla olur mu?

Yani internette erkekler öyle diyor, kadına hiç vurmasan da kadın elini kolunu sallayarak doktora gidip “kocam dövdü” diyince, doktor hemen darp raporu veriyormuş, bu yalan di mi?

İnternette tanımadığınız adamların yorumları size gerçekçi geliyor da, adamın eski eşlerinin raporlu darp iddiaları mı yalan olabilir gibi geliyor? Allah aşkına bari çocuğunuz için aklınızı başınıza alın böyle adamlardan uzak durun

O kadar mükemmelmiş ki kadın dayanmamış abinize

Bir insan hayatında kaç kez böyle bir iftiraya uğrar? Valla çoğumuz evliyiz, canımız sıkılınca gidip darp raporu almıyoruz. Yapmış işte. Adam mı yok etrafta Allah aşkınıza? Aa evet ben tecavüz ettim demesini falan mı bekliyorsunuz? Videosu olsa yine inkar eder.
Hemen iletişiminizi kesin

Alenen dayak ve evlilik içi tecavüz bahsi geçen bir adam var. Adam ben yapmadım diyecek ,iftira diyecek ne desin? Hadi ilk eş iftira etti ikincisi niye? Aklınızı başınıza alın, mülayim görüntüsü var diye biriyle evlenilmez .18 yaşında değilsiniz başından evlilik geçmiş çocuğu olan kadınsınız.Tecrube denilen şey budur , "ateş olmayan yerden duman çıkmaz "var adamın bir sorunu.Hormonlarla değil aklınızla hareket edin.

Yok canım, bununla o seviyeye hiç gelmedik

Salı günü açtınız jartiyerli konuyu. "İlişkimi bitirdim jartiyer al deyince" dediniz.
Arada bir çarşamba geçti ki, perşembe (bugün) elde yeni biriyle geldiniz.

Bir günde yeni evlenmelik erkek adayı, araştırmalar, eski eşlerle konuşmalar. Nasıl oluyor bu?

O kadar mükemmelmiş ki kadın dayanmamış abinize
Hiç komik değilsiniz gerçekten,insanların ne yaşadıkların bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın, başınıza ne geleğini bilemezsiniz kimse kötü zamanlar yaşamak istemez,içkisi,siğarası dayağı hiç biri yoktu ama niyeyse eski gelin hanımlar piç heriflerle aldatma yı tercih ettiler, ve kısmet olmamış kı ikisinden de çocugu olmadı düştü,şimdiki evliliğinden 2 tane çocuğu var ve çok mutlu,

Bence siz bilerek açıyorsunuz bu konuları. baktınız geçen ki konu tuttu böyle açayım eğlence olsun dediniz. Yoksa bu kadar akıl tutulması yaşayacağınıza inanamıyorum. Siz annesiniz ilk önce. Koca peşine düşeceğinize çocuklarınızla ilgilenin. Böyle bir adanı nasıl çocuklarla aynı ortama sokacaksınız.

Allahım verdiğin aklı düzgün kullanmamızı hepimize nasip eylee..arkadaşım ilk eşi yalan söylüyor ikinci eşi neden yalan söylesin. Adam dövmüş eşlerini. Darp raporu da öyle hadi gidip doktora ben bir rapor alayım gibi olmuyor. Başınıza bela mı arıyorsunuz. Tecavüzde varmış birde. Allah korusun. Konuşmaya nasıl devam edebiliyorsunuz. Çocugunuz da varmış kendinize acımazsanız evladınıza acıyın ne olur. Engelleyin heryerden gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…