2 kere evlenmiş ayrılmış biriyle 3 cü evililik düşünürmüydünüz

Bosanmis biri oldugum halde bosanmis erkeklere onyargim var.. Genelde erkek ve erkek aileleri yuzunden bitiyor cunku evlilikler; istisnalar olabilir elbet..
Neden bosandigi onemli.. Elbette ben sucluydum demeyecek.. Cok iyi arastirmak lazim..

Bir tanığım var muhteşem bir kadın, güzel, melek gb vs ilk kocası hem dövdü hem aldattı boşandılar 2. Si de sapık çıktı görseniz adamı hayatta inanmazsınız. Şimdi bu kadının günahı ne? Ha bu kadın fazla şanssız ama yaş? Neden boşandığı? Doğru mu söylüyor iftira mı? Bunlar önemli tabii
sapik cikti derken?

buyuk konusmayayim da bi kere evlendin iki kere evlendin üc nedir ya belli ki senden olmuyo evlenmeyiver herkes eblenmek zorunda mi?bi de belki baslik sahibi ucuncu evliligini yapacak.belirtmemis ki erkek oldugunu nereden biliyorsunuz

düşünürmüydünüz
Konu sahibi kendisi ikinci kere boşandığı için bu konuyu açmış Anladığım kadarıyla . Bidaha evlenebilirmiyim diye merak ediyor Anladığım kadarıyla .

Hayatta hersey olabilir . Hersey herkesin başına gelebilir . Evliliğiniz kötüyse bu Endişeye kapılmayın

Ben hiç evlenmediğim için böyle bir şeyi tercih etmem doğrusu. Hadi bir kere tamam ama iki defa boşanmanın travmasını yaşamış veya yaşatmış bir adamla olmaz.

Sebepleri onemli. Kac cocugu oldugu falan onemli.

Yani zor.
Bosandigi kadinlar ölmüsmü? Ölmüsler ise kim öldürmüs?? Sebeb neydi???

Dip diri hala yasiyorlar ise, kadinlardan ne diye bosandi bu adam? Kim kimi bosadi? Ve tekrar soruyorum sebeb neydi?

Bu sorularin hepsini hem kendime hemde adama sorar, sonra derince bir arastirma yapar, ve muhtemelen evlenmekten vazgecerdim. Bekarlik ne güzel sey :halay:

Mağdur ise olabilir iyice dinlemek lazım ama hayat ne getirir bilinmez.

Yok ya kesinlikle hayir hadi birincide insana kotu biri gelmiş olabilir de ikinciyi de bosamissa o adamdan hayir gelmez

Yani zor.
Bosandigi kadinlar ölmüsmü? Ölmüsler ise kim öldürmüs?? Sebeb neydi???

Dip diri hala yasiyorlar ise, kadinlardan ne diye bosandi bu adam? Kim kimi bosadi? Ve tekrar soruyorum sebeb neydi?

Bu sorularin hepsini hem kendime hemde adama sorar, sonra derince bir arastirma yapar, ve muhtemelen evlenmekten vazgecerdim. Bekarlik ne güzel sey :halay:

Aklıma 3 karısını öldürüp evlilik programına çıkan herif geldi :deli: kimin öldürdüğü de önemli tabi:spor:

Back
X