2. Kez aldatıldım ve deli gibi sevdiğim adamı boşuyorum...

Boğazım düğümlendi,henüz yeni yaşadım aynı olayı.Yıkılma dik dur,acılarımız elbet bir gün dinecek.Hayatın seni yormasına,ezmesine izin verme.

Sevgiler.
aynı olayı yaşadığınız için üzüldüm.. ama bir erkek için ne yaparsan yap yetmezmiş.. ben şimdi düşünüyorum da ya bende bir eksiklik vardı yada onlarda fazlalık..ama umarım kızım büyüdüğünde benden hesap sormaz..ALDATILIPTA AYRILMAYAN KADINLARDAN NE FAZLALIĞIN VARDI DA BENİ BABASIZ BIRAKTIN DİYE... umarım beni büyüyünce anlar ve hak verir.. ALLAHIMDAN tek isteğim kızımın karşısına babası gibi birini çıkarmasın..

aynı olayı yaşadığınız için üzüldüm.. ama bir erkek için ne yaparsan yap yetmezmiş.. ben şimdi düşünüyorum da ya bende bir eksiklik vardı yada onlarda fazlalık..ama umarım kızım büyüdüğünde benden hesap sormaz..ALDATILIPTA AYRILMAYAN KADINLARDAN NE FAZLALIĞIN VARDI DA BENİ BABASIZ BIRAKTIN DİYE... umarım beni büyüyünce anlar ve hak verir.. ALLAHIMDAN tek isteğim kızımın karşısına babası gibi birini çıkarmasın..

sizin gibi kararlı, gururlu bir kadının yetiştirdiği kız, inanın o yazdığınızı aklından bile geçirmez...sadece gurur duyar annesiyle...ben eminim siz de emin olun...

Yeni aşklar ona erkek olduğunu hissettirecek kısa bir süre daha...
Sonra ne mi olacak,çöküş,pişmanlık,ama sığınacak bir kucak bulamamanın verdiği bir hasta ruh.
Aldatan erkek ya da kadın,aslında aldanandır hayat karşısındakaydirigubbakcemile

böyle düşünmeyin..kızınız neden size kızsın..sonuçta siz ayrılıyorsunuz ama kızınız yine babasını görecek,yine onunla kalacak..belki kötü bir eş olabilir ama bu kötü bir baba olacağı anlamına gelmez..kızınız bir gün bu olayı çğrenirse sizi değil babasını suçlar zaten..zaten nedenide anlatmak her zaman zordur çocuklara

Yeni aşklar ona erkek olduğunu hissettirecek kısa bir süre daha...
Sonra ne mi olacak,çöküş,pişmanlık,ama sığınacak bir kucak bulamamanın verdiği bir hasta ruh.
Aldatan erkek ya da kadın,aslında aldanandır hayat karşısındakaydirigubbakcemile

Aynen katılıyorum,ben neredeyse 1,5 ay önce yaşadım böyle bir olayı.Sonuç söylediğiniz şekilde.

beter olsun... daha cok görecem neler yaşadığını. nasıl pişman olduğunu.. gözümün önümde erise bile kılım kıpırdamaz artık.. o kadar befret besliyorum ki ona karşı.. sevgimin önüne geçiyor.. şimdi yaşa bakalım yaşayabilirsen...BENSıZ...

Bir laf var ya.
Eğer bir kez aldatıldıysan bu aldatanın utancı.
Ama ikinci kez aldatıldıysan bu senin utancındır.
Bence sen affetmekle yapacağın en son şeyi yapmışsın.
Hani son şans derler ya.
Kaybeden o.
Emin ol çok pişman olacak..
Başarılar canımm.

zor bi durum ama inş başarırsınız çocuk olunca dahada zor fakat bi kere olunca geriside geliyo galiba

Sizi aldatmış bir adamı ne sevmesi daha...
Çok doğru bir karar vermişsiniz ayrılmayı düşünmekle..
Kızınız ilerde büyüdüğünde sizi çok iyi anlayacaktır..
Kararınız için tebrik ediyorum...

en doğrusunu yapmışsınız
zamanında ona bir şans vermişsiniz zaten ama o kullanmamayı tercih etmiş
yolunuz açık olsun bundan sonra dilerim çok mutlu olursunuz

daha evlenmemiştim aldatma konusu üzerine konuşumuştuk(aramızda henüz bişeyler baslamamıştı)
eşim şöyle demişti evlendiğinde evlendiğin kişi seni aldatırsa ne yaparsın?
bende eğer çok seviyorsam affederim heralde demiştim
o da eğer böyle bişeyi affedersen gerisi gelir terk etmek en doğrusu olur demişti

arkadaşım öncelikle yazdığın duygu yüklü satırlar beni çok etkiledi sana tavsiyem seni 2. kez aldatan ve sevgine layık olmayan o adam için hiç üzülmeye değmez. belki zor olacak ama kızınla kendine yeni bir yaşam kur en azından artık beni aldatıyormu diye paranoya yaşamazsın ve kızını emin ol daha sağlıklı büyütürsün yoksa bu durum kızınıda çok etkiler seni haketmeyen bi adamı sevmekten vazgeç hiçkimse vazgeçilmez değildir kendinden başka.....

Seni sevmeyeni sen neden hala seviyorsun? hiç de sevemem..

Hayırlısı olsun hakkında..
Yuva yıkmak kolay değil ama zorlamak da kolay değil..

Bitmiş bu evlilik..Yolun açık olsun.

bence de
lalecime de katılıyorum

o size hiç acımamışken
bu durumda onu hala sevebilmene şaşırdım açıkcası

en doğru ve zor bir karar bundan sonrası için allah sabır versin
herşey gönlünüzce olsun

ya şu konuda aman geçer sevmiyorsun sevme vs hemen salla gitsin yorum yazanları keşke siteden atsalar, ya insanların acı gününde hemen verip veriştiriyorlar kendi başlarına gelse kolaymı ya.

keske senin gibi düsük cenelileri atlasalar....sen kimsinki bunlari atsalar diyebiliyosun sitede kimse senin izninle kalmiyor sanada soracak degiliz yorum yaparken kendine gel...

affetmiyceksin işte o şansı bidaha vermiceksin yine yapıyo bak! durumun farklı olabilir tabi olan olmuş yeni hayatında mutlu ol inşallah...hayat sana ve kızına en iyisini versin hayırlısı olsun canım üzüldüm gerçekten zor :(

hakkınızda en hayırlısı olsun durumunuza çok üzüldüm inş. bundan sonraki hayatınızda kızınızla mutlu olursunuz

Back
X