2. Kez aldatıldım ve deli gibi sevdiğim adamı boşuyorum...

kaybeden ve yalnız kalan eşin canım.çünkü senden ayrılıyor,seni kaybediyor.inşallah herşeyin üstesinden gelirsiniz,çok güçlü birisine benziyorsunuz çünkü,anlattıklarınıza göre.

Allah yardim etsin bool ca sabir versin arkadasim..kiziniz icin dimdik ayakta olmalisiniz yikilmak yok aslaaa uzulen ve perisan olan kendisi olucak...simdi kizisiz,sizsiz nasil yasayacak acaba dusunmesi bilee icimi tuaff ettiii...=(((

evet bu bır ınsanlık ayıbı evladının annesıne bunu nasıl yaptı bılemıyorum cok etkılendım arkadasım umarım hersey yolunda gıder ve bebeınle sen harıka bı yaşam kurarsınız.. lutfen uzulme hersey cok guzel olacak...

erkekler hep uckurlarinin pesinde...neden aile onlar icin bu kadar onemsiz anlamiyorum...neden erkeklere baska kadinlar eslerinden daha cazip, daha guzel, yuvalarini yikacak kadar degerli gelir anlamis degilim...dim dik ayaktasiniz, cok guclu bir insansiniz bence...kararinizdan sakin vazgecmeyin, sakin geri adim atmayin...en dogru karar bu gercekten...Allah yardimciniz olsun...

canim, cok üzüldüm inan, biran kendimi senin yerine koydum, esimi bukadar cok severken beni aldattigini ögrendigimi, yani insan tabii nefret eder ama icindeki sevgiyide birden söküp atamazdim herhalde. bilmiyorum basima gelmedi Allaha sükür umarim insallahda gelmez ama insan düsünüyor, korkuyor ya benim esimde yaparsa diyor. bende bosanirdim, kesinlikle haklisin. nolur güclü olmaya calis, kizin icin dimdik ayakta dur inan simdi cok taze icin yaniyor ama sakin yenik düsme 2.kes yapan 3.kesde yapar artik.
hadi 1.de affetmissin ama 2. kes affetme. tabii yine hayat senin hayatin kimse karisamaz ama 3. kezde aldatilirsan nasil kaldiracaksin. bu günleri atlatacaksin icin zamanla bukadar acimayacak ve iyiki bitirmisim diyecek yepyeni bir hayata baslayacaksin, eminim.

ilginiz için teşekkür ederim.. Bundan sonraki adımlarım ve yapacaklarım yalnız kızımın geleceği için olacak.. Kendimi de unutmamak kaydıyla.. Söylenenlerin hepsinde haklısınız ama elden bişi gelmiyor. Aldatıldım ve yalnızım.... Amam şuna eminim ki ahım yerde kalmayacak.. Kzıımın ahı yerde kalmayacak. Onu yuvasız bırakanlardan allah hesap soracak.. Ona sığındım. Ondan da beni bu kötü günlerden kurtarsın diye...

amın, ınsallah

ya şu konuda aman geçer sevmiyorsun sevme vs hemen salla gitsin yorum yazanları keşke siteden atsalar, ya insanların acı gününde hemen verip veriştiriyorlar kendi başlarına gelse kolaymı ya.

evet, bende cok kiziyorum, yani atilsinlar falan demiyorum ama bunedir ya, kolaymi hemen silip atmak ben bu konuda ahkam kesemem büyük konusamam, ne seviyorsun hala diyemem. zamanla sevgisi bitecektir zaten.

Sizin sevgi dediginiz aliskanlik olmustur zor bir durum ama aldatilmaya göz yumulmaz bir kere yapan malesef ikincisinide yapiyor allah yardimciniz olsun allah yolunuzu acik etsin

üzüldüm,aldatıldığınız için hemde 2. defa.tekrar affedersiniz diye düşünmüştür diye düşünüyorum,umarım tekrar affetmezsiniz de kalır öylece kendi kendine zaten kızından ve sizden ayrı kalmak,sıcacık yuvasını bulamamak ona en büyük ceza
mutluluklar

inşallah tez zmanda atlatırsın bu dönemi..
inan okurken çok duygulandım..
kızın için dimdik durmalısın

rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah...
kızından güç alarak inşallah çok iyi bir hayatı yaşarsın

bekara koca boşamak kolay derler ama en iyisini yapıyorsun yoluna bak sonuçta sen o adama yeterince şans vermişsin

gözlerim dolarak okudum...bende aynı şeyi yaşadım...ama gidemedim...her defasında geri dönmek zorunda kaldım..maddi olanağım yok ailemin durumu iyi deil...3 defa yaşadım ben her defasında yeminlerine kanıp son bir şans vereyim dedim...insan oğlunun başı üzerine yalan yemin etmez sandım..son olayda anladımki edermiş erkeklerrr...iş yerindeki bi bayanla...evi terk ettim aile büyükleri araya girdi hayır dedim ama annem babam ağlayıp son bi şans ver ilşkine deyince dayanamadım..bu defa iş o kadar büyüdüki eğer bi daha yaparsa gideceğimi biliyor...8 ay oldu tekrar başlaylı...çoook kötü günlerr yaşadım beni benden alan...

Canım benim ya, inan çok üzüldüm. Ayakta durma gayreti göstermen bile gurur verici. Güzel olan her şey seninle olsun. Yaşadığın son pişmanlığın bu olur inşallah. Duacınım.

En ufak pişmanlık dahi duyma bu olayda, sen sevdin değer verdin hayat arkadaşı ettin kendine sana ihanet etti sen hatasını affettin 2. bir şans verdin ama yine aynı hatayı yaptı, nereden bilebilirdin böyle şeyler yapacağını, artık hatasının cezasını çekme sırası onda, güçlü ol küçük yavrun için,

doğrudur NEDEN arkadaşım bende dediğim gibi affettim şuanda iyi çok şükür ama ben tam bir paranoyak oldum en ufak bi gecikmede bi olayda acaba diyorum her teli çaldıgında lavaboda geç çıkınca....bilmiyorum acaba gerçekten düzeldimiii tek duam bu aslında..iyi yönde gelişmede görüyorum ama...güvenmek çok zor..bu en çok kadını yaralıyor..hatamı anladım sensiz olamam diyo..herzamanki gibi ama ilk defa bizim olyımız bu kadar büyüdü gerçekten boşanmak üzerüydik ve ben kararlıydım oda bunu yeni anladım seni kaybetmeyi göze alamam diyo beni ikna eden de bu oldu yani kendime tesellim diyorumki o kadını sevseydi bitmesine üzülmezdi iş ciddiye binmişken bitirirdi son olayda anladım beni sevdiğini ama sevgi yetmiyo işte...sevende aldatıyo...şimdi zaman verdim birdaha olursa ki çok çok korkuyorum bunu tekrar yaşamaktan ama biter bunu o da biliyo..

Back
X