Slm kızlar 2 kez annelıgı tatmak ısteyenler buyrun topıgımeeee bol dua bol sabır ve hayırlızsını istiyoruz ınsallah
Slm canım. Ben şu an çok istiyorum 2.kez anne olmayı ama çalışmalara başlamadık henüz bazı nedenlerden dolayı. 2-3 ay sonra başlamayı düşünüyoruz. Rabbim hayırlısıyla tekrar yaşatır bu mucize duyguyu inşallah.
Hayırlısı olsun hakkinizda. Bende ikinciyi cok istemistim bir ay once on haftalik hamileykenkaybettim malesefRabbim isteyen herkese nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Sana da geçmiş olsun çok üzüldümben de bir sene önce boş gebelik geçirmiştim. Zor süreçler bunlar. Hayırlısı böyleymiş dedik. Rabbim daha kötüsünden korusun. Olan evlatlarımıza hayırlı ömür nasip etsin.
Amin cnm amin. Tekrar denermiyim bilmiyorum gerci ben cok istiyorumda eşim istekli degil :/
cnm hoşgeldin bende çok istiyorum bakalım ne zaman gelecek bebisler hakkında hayırlısıSlm canım. Ben şu an çok istiyorum 2.kez anne olmayı ama çalışmalara başlamadık henüz bazı nedenlerden dolayı. 2-3 ay sonra başlamayı düşünüyoruz. Rabbim hayırlısıyla tekrar yaşatır bu mucize duyguyu inşallah.
cnm çok üzüldüm Rabbim yardim etsin merak etme gene olur bebisin Rabbim babada nasip etsin inşallahHayırlısı olsun hakkinizda. Bende ikinciyi cok istemistim bir ay once on haftalik hamileykenkaybettim malesefRabbim isteyen herkese nasip etsin
cnm hoşgeldin bende çok istiyorum bakalım ne zaman gelecek bebisler hakkında hayırlısı
Neden istemiyor ki eşin özel değilse. Bu arada ilk çocuğun kaç yaşında?
Ben 35 yasindayim.oglum 7 buçuk yasinda. Oglumuzda biraz yeme sorunu var ona kızdıkca esim bununla ugrasamoyoruz istemiyorum 2. Cocuk diyo. Bebegimi kaybetmenin etkiside üzdü onu. Ama ben daha cok üzüldüm halada bi yanım buruk ama yaşımda ileri olunca zamanda kaybetmek istemiyorum açıkçası. Tavrimi koydum esime cok istiyorum çünkü oglymun bi kardeşi olsun . Tsh degerim yuksekti hashimoto tiroid i hastasiyim ilac kullaniyorum. Cumartesi gidip tahlil yaptiricam bakalım hepimizin hakkinda hayırlısı.
Canım ben de aynı şekilde haşimotoluyum ve ilaç kullanıyorum. Hamilelik için tsh belli bir değerde olması gerekiyor. O da halledilemeyecek bir şey değil. Hayırlısıyla ikinci bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Babası da senden daha çok sever görürsün :)
Ben 35 yasindayim.oglum 7 buçuk yasinda. Oglumuzda biraz yeme sorunu var ona kızdıkca esim bununla ugrasamoyoruz istemiyorum 2. Cocuk diyo. Bebegimi kaybetmenin etkiside üzdü onu. Ama ben daha cok üzüldüm halada bi yanım buruk ama yaşımda ileri olunca zamanda kaybetmek istemiyorum açıkçası. Tavrimi koydum esime cok istiyorum çünkü oglymun bi kardeşi olsun . Tsh degerim yuksekti hashimoto tiroid i hastasiyim ilac kullaniyorum. Cumartesi gidip tahlil yaptiricam bakalım hepimizin hakkinda hayırlısı.
Hoş buldum cnm. Evet biz 2-3 ay sonra diye düşünüyoruz ama rabbim ne zaman nasip edecek bakalım. İnşallah çok fazla beklemeyiz.
Ben kaybettigim bebegimde öğrendim hashimoto yu. Ilaci duzenli kullanıyorum. Düşmüştür. Hamilelige cok engel oldugunuda sanmıyorum. Tsh i yüksek olup hamile kalanlar var.
Kocam bi engelimonuda halledicem baska yolu yok.
Sende bahset kendinden :)
bence uzatmayın cnm hayırlı ıslerde ara pek ıyı degıldıren kısa zamnda beklıyorum haberlerını
bende troıd hastasıyım omur boyu ılac kullanacagım 9 yıllık evlıyım kızım 5 sene sonra oldu hıc bır sorun yoktu rabbım o zaman verdı sımdı ıkıcısını ıstıyorum 6 aydır gene bı sorun yok yumurtalıklarım tembel ama olur dedı o yuzden bende dktra gıtmıyortum elbet olurrrrr
Canım aslında çoktan başlayacaktık ama sonra umreye gitmeye karar verdik. O yüzden biraz erteledik. Yoksa zor tutuyorum kendimi :) bir de korunma yöntemimden dolayı adetlerim de çok düzensizleşti. O da bir düzene girsin istiyorum. Sonra tam gaz inşallah :) siz şu an başladınız mı denemelere?
Ben 31 yaşındayım. Bende de doğumdan sonra çıktı haşimoto. 2 senedir ilaç kullanıyorum. İlacı düzenli kullanınca bir sorun olmuyor dediğin gibi. Oğlum da 2 buçuk yaşında. Sağolsun çok zor ve uykusuz bir çocuktu. Uykuları yeni düzene girmeye başladı çok şükür. Aslında benim eşim de çocuk için engel sayılır :) çocuğu ver sadece sevsin başka hiçbir şeyiyle ilgilenmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?