- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
18 yaşındayım. 8-9 ay önce bi ilişkim bitti başka bi kız yüzünden. Aldatılma değil ama beni bırakıp ona gitme mevzusu oldu. Çok yara aldım çok kırıldım ama atlattım. Yaklaşık 2 aydır da bi çocukla tanışıyoruz. Hafif hafif flörtleşmelerimiz başlamışken bu çocuğun tercih edildiğim kızla yakın arkadaş olduğunu öğrendim. Neyse ben bişey demek istemedim ama kız durduk yere konuştuğum çocuğu sorguya çekmiş, niye bunla konuşuyosun aranızda ne var gibisinden. Şuan ilişkisi de yok zaten kızın, beni biraz rahatsız etti bu durum konuşma bence o kızla artık dedim çocuğa. Demez olaydım, sırf bu yüzden kavga ettik ve konuşmuyoruz. O "o benim 2 senelik arkadaşım" dedikçe ben de aynı kişi yüzünden tekrar birini kaybetmek istemediğimden inatla konuşma dedim. Sonunda da sinire geldim biz bir daha konuşmayalım dedim ve tamam yazdı
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ikinci defa farklı şekillerde olsa da aynı kişiye yenilmek çok kanıma dokunuyor. Canımı sıkıyor. İçim daralıyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Aynı ortamdayız, okullar aynı.
mellifluous
da ne kıskançmış deyip daha çok havalara girsin istemiyorum... Ama ne yapacağımı şaşırdım artık, inanın çıkmazdayım
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ikinci defa farklı şekillerde olsa da aynı kişiye yenilmek çok kanıma dokunuyor. Canımı sıkıyor. İçim daralıyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Aynı ortamdayız, okullar aynı.