2 kez aynı kıza tercih edilmiş oldum

Ben de bi kadina iki farkli erkek sebebiyle iki defa yenildim.hala kadinin sacini basini yolmak istiyorum gecmedi sahsen.

Konuyu okudum anlamadım. Çok kitap okurum 3. Üniyi okuyorum. Anlamak için kendimi, biraz daha geliştirene kadar tekrar anlatsanız merak ettim.
Konu sahibinin ilk ilişkisi bi kadın yüzünden bitmiş ,sonra 2. Sevgilisiyle tanışmış tekrar ayni kadın, 2.sevgilisini de elinden alcak deyim yerindeyse...

Konu sahibinin ilk ilişkisi bi kadın yüzünden bitmiş ,sonra 2. Sevgilisiyle tanışmış tekrar ayni kadın, 2.sevgilisini de elinden alcak deyim yerindeyse...

Evet 2.sevgilimle bahsettiğim kız çok uzun süredir arkadaşlar, ama kız da beni sevmediği için sevgilime sürekli niye konuşuyosun, aranızda ne var vs diye sorup duruyormuş;bu da beni rahatsız edince konuşma dedim ama onu çok kolaylıkla bana tercih etti resmen şuan konuşmuyoruz

bir şeyi yapma dersen o çocuk konuşası bile yokken canı konuşmak ister hep böyle olur sen yasak koyarsan çiğnemeye kalkılır o yüzden demesen iyiydi şu durumda sen rahatsız oluyorsan da eğer bir şey hissetmiyorsan arkadaş kalırdın sadece.

Siz ilk ilişkinizde yaşadığınız olayı anlattıysanız kıza olan takıntınızın hala eski sevgilinizi sevdiğinizden kaynaklı olduğunu düşünmüş olabilir

Evet anlattım ama eski sevgilime karşı içimde hiçbir his yok ve bence bu konuda bi şüphesi yoktur baya net belli ettim

Konuyu okudum anlamadım. Çok kitap okurum 3. Üniyi okuyorum. Anlamak için kendimi, biraz daha geliştirene kadar tekrar anlatsanız merak ettim.

Ne okuyorsan okuyorsun tamam da birseyi anlamadin diye bu kadar komplekse girip egitim hayatini döküp, hesapta sorun bende değil muhabbetleri yapmak nedir ya? :KK70:

18 yaşındayım. 8-9 ay önce bi ilişkim bitti başka bi kız yüzünden. Aldatılma değil ama beni bırakıp ona gitme mevzusu oldu. Çok yara aldım çok kırıldım ama atlattım. Yaklaşık 2 aydır da bi çocukla tanışıyoruz.

Şunu anlamak için 5. Universiteyi okumana gerek yok. :KK70:

Bende olsam bitirirdim ama kanima dokunmazdi. Kotuden ne kadar uzak o kadar iyi. Bide balik bastan kokar . Simdiden boyle ayar cektin donerse senin donmezse elalemin bosver gitsin

Bence ilişki yaşamak için çok erken bir yaştasın, şuan kafa yoracağın en son şey olmalı bu

Kız da flörtte haksız görünmüyor,yani arkadaşını silmesi doğru olmazdı. He çok büyük bi aşk olur o zaman sen görüşme demesen de sırf sen sevmediğin için görüşmeyi bırakır. Ama flörte arkadaşını silmesini teklif etmek hoş olmamış.

Ne okuyorsan okuyorsun tamam da birseyi anlamadin diye bu kadar komplekse girip egitim hayatini döküp, hesapta sorun bende değil muhabbetleri yapmak nedir ya? :KK70:

18 yaşındayım. 8-9 ay önce bi ilişkim bitti başka bi kız yüzünden. Aldatılma değil ama beni bırakıp ona gitme mevzusu oldu. Çok yara aldım çok kırıldım ama atlattım. Yaklaşık 2 aydır da bi çocukla tanışıyoruz.

Şunu anlamak için 5. Universiteyi okumana gerek yok. :KK70:
Size birşey dedim mi ben? Ben anlamadım. Size bravo...
Dert ne? Neden kızla görüşme diyor? Daha adı koyulan birşey yok... Yenildim falan filan. Ne kadar okusam anlamsız.

Dert ne? Neden kızla görüşme diyor? Daha adı koyulan birşey yok... Yenildim falan filan. Ne kadar okusam anlamsız.

Konuyu anlayıp saçma bulmuşsunuz o zaman,bu farklı bişey ilk yorumda kast ettiğiniz bu değildi.

Yaptiginin dogru oldugunu kimse soylemiyor zaten ben de dahil kendini rezil ettigini dusunuyorum. Ama konuyu anlamamanizin ya da saçma bulmanizin universitenizle alakasi nedir onu da ben anlamadim. Kendinizce kizi aşagilamaya calisiyorsunuz.

Teşekkür ederim. İkinci sevgili değil ki flört ediyor. O kızla görüşme diyor. Ya çok olsa kendi çocukla görüşmez. Görüşme deyince çocuk emredersin mi diyecekti? Neyse yaşı küçük, o yaşta oluyor böyle şeyler demek ki.

Yaptiginin dogru oldugunu kimse soylemiyor zaten ben de dahil kendini rezil ettigini dusunuyorum. Ama konuyu anlamamanizin ya da saçma bulmanizin universitenizle alakasi nedir onu da ben anlamadim. Kendinizce kizi aşagilamaya calisiyorsunuz.
Ben mi? 18 yaşında çocuğu. Enteresan :) Başka bir konu da anlamıyorum diyene, kitap okuyun dendi. Ona istinaden yazdım.

Teşekkür ederim. İkinci sevgili değil ki flört ediyor. O kızla görüşme diyor. Ya çok olsa kendi çocukla görüşmez. Görüşme deyince çocuk emredersin mi diyecekti? Neyse yaşı küçük, o yaşta oluyor böyle şeyler demek ki.

Ya evet sevgili değiliz ama adını koymadık genel olarak yapılan el ele tutuşma sarılma hatta dudaktan öpüşmeyi de yaptık

Back
X