2 kez bebeğimin kalbi durdu çok ama çok kötüyüm :(

Cok saol canm hepsini yaptiricam insallah iyi sonuclarla bebegim olur aminnnnn

Çok geçmiş olsun. Çok iyi bir perinatolog profesöre gidin. İstanbul için annemden sorarım
İzmit olsa Semih ozeren derdim

Gecmis olsun ayni seyi persembe gunu bende yasadim 8 haftalikti kontrole gittim kalp atisi yok 6 haftalik kalmis bebek beynimden vuruldum hemen ogun kurtaj oldum hala kafam yerinde degil Allahimm ben ne yasadim diyorum simdi tekrar hamile kalabilicekmiyim yine aynisi olurmu die hep dusunuyorumm..

Çok geçmiş olsun öncelikle. Bir perinatolog ile görüşün o sizden gerekli tahlilleri ister ve detaylı bir muayene yapar sorunu bulur

Benim de ikinci bebegimde kalbi durdu hemen kan takibine alindim emin olmak icin ve kürtaj yapıldı daha sonra bebekte araştırma yaptilar ve bişey cikmadi 3.hamiligimde saglikli bi bebek dunyaya getirdim doktorum muhtemelen bebek de özür vardi ve kendini atmak istedi yasayamsdi demisti rabbim bi daha verir umitsiz olma rabbim saglik sihhat versin

Cok saolun aminn

Canım 2 bebeğimi dediğin sekilde kaybettim maalesef ve su an dünya tatlısı 2 bebeğim var sağlıklı. Öncelikle sakin oLman lazım. Normalde 3. Düşükten sonra genetik test yapılıyor üni hastanesinde. Ben 3. Hamileliğimde yatırmamıştım ve doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı ve normal doğum oldu. 4. De yaptırdım ve anomali cıktı doğuma kadar ilaç kullandım. Yani bu gunler geçecek ve sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu az sabır seni çok iyi anlıyorum ama şu an sevinmen gereken hamile kalabiliyor oluşun. Sorun varsa cevaplarım

Çok saol canm Allah razı olsun özelden yazıyorum

Pihti ve genetik testi yaptirin.pihti size genetik testi hem eşinize hem size ikinize aynu gun randevu alın cikar aradan tibbi genetik bölümü var arastirma hastanesinde devletin. sonuç 6 haftada cikiyor.bazi doktorlar kalp durmayi pıhtıya baglamiyor yazi okumuştum ama pihti sorunu olanlarin sanirim kalbi duruyor diye burda kadinlardan okumuştum en son yine durursa bebeği genetiğe gönderiyorlar siz isteyince.stres yapmayın herseyin basi stres

Cok saolun bilgilendirme icin uyucam dediklerinize Allah kimseye yasatmasin ust uste

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…