2. Kez. Ben aptalmiyimm

Once tatil sonra araba... Bu iş eve mucevhere kadar gider bu sekilde. Cunku adam meyilli ve ortam ayarlayabilmek icin sizi basindan savmaya cabaliyor. Yapmadiysada ilk firsatta yapacaktir.

Pis herif ya konya üniversitesi kizlari diye arama ne demek ya bu yaratikla nasıl birliktesiniz kendinize sayginiz hic yok mu bu pislik üniversite okuyan kizlara pis pis askintilik da yapar igrenc ya

Eşiniz aldatmaya meyilli biri. Siz dünyanın en güzel kadınıda olsanız, yatakta çok iyide olsanız farketmez. Annenize gitmenizi isteme konusundaki ısrarı ondan. Arkadaşın biri yazmıştı arabayı üstünüze alıp, annenizin üstüne yapın varsa ev...Ben bu adamının yanında kaldıkça 3.4.5.yi göreceğiniz düşünüyorum. Kendisine karşı çok iyi niyetli olmayın. Acırsanız acınacak duruma düşersiniz.

Mal kaçırma gerekçesiyle satış iptali yaptırabilir eşi.

Yuhh yaa ne insanlar var böyle arkadas ya sanki bekar adam sende annesisin seni evden gönderiyor yazıklar olsun böyle eş olmaz olsun birdakka bile durmayın bence yanında kendi pisliğinde bogulsun sen affettikçe devamı gelicek nede olsa gene affeder diye arsızlasmıs bence bu konuda yazık ya gerçekten yazık bari evladından utansın!

''her an icraata geçebilirim bu arabada sus payın '' demekten başka birşey değil... devam edin yada etmeyin bu konuda birşey söyleyemem ama bir ömürde bu adamı takip edemezsiniz ha bugün ha yarın derken kafaya koymuşsa yapacaktır zaten. herşeye hazırlıklı olup güvenmemenizi öneririm. hatta bir hafta sonu evde olmayacağınızı söyleyip eve baskın yapabilirsiniz ancak böyle yakalarsınız. casus yazılım programları var onu yükleyebilirsiniz eşinizin telefonuna, 1 ay yada 2 hafta çok emin değilim ücretsiz deneme süresi var. eşinizin interneti açık olduğu sürece telefonuna kendi telefonunuzdan girip kamera ve mikrofonunu açabiliyor herşeyi duyuyor ve görüyor olursunuz... yüklediğiniz programı gizleyin yeter o zaten sizin girip çıktığınızı göremez.

Araba , tatil ?? Bu erkekler bizi çocuk mi sanıyor acaba .. Dünyayı serse bı kadının unutmayacağını neden anlamıyorlar .. Çocuğun var ayrıl demek istemiyorum .. Gercekten merak mı yoksa esinin gözü gerçekten dışarda mi ? Bu soruların cevabı sende .. Allah yardımcın olsun

Esinizi sahte hespatan işletin ve randevulasin bakin bakalim neler yapacak?

Cidden 3. siz olabilirsiniz.

Esiniz kendini belli eder ne aradigi da belli. Atesi görsün. .

Sizden utanmiyorsa çocuklarından utansın... Bu tür şeylerin merakı ergenlikte olur. Erkek yapar, erkeğin elinin kiridir gibi iğrenç zihniyetler yüzünden adamlar her haltı yiyor. Sonra affet, üzgünüm bilmem ne. Böyle adamlar affedilmeyi geç yüzüne bakilmayi hak etmiyorlar.

Bir kere yapmış affetme hediyesi tatil. İkincide yapıyor hediyeyi hazırlıyor
O meraktan değil yakalanacağının farkinda demek ki bile bile yapılan birşey üçüncüye de ev alır herhal yerinde olsam şüphe ile yasamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…