2.kez bitişe geldik

I icimdekibosluk daha önceki konularını hatırlıyorum benim esimde benzerdi 3 ay önce bosandim, keşke şu geçen sene konuyu açtiğinda boşansaydık o zamandan beri niyetliydim mal gibi zaman kaybettk benim yas 31 olcak cocuk yok calişiyorum işim var çok şükür, ailemin yanındayım, benim.eşim olacak odunda pasif agrasif davraniş bozukluğuda vardi

Bende kıyafeti merak ettim ne olabilir üstünde parcaliyacak kadar cicişlerin giydikleri gibi bişedir dicemde bu kafada bi herif diz üstü diye bile yapmış olabilir
Bu kafada bir adamın eşi en fazla açık kollu giymiştir bence.
O yüzden de yırtmıştır adam.

Ne tuhaflar var di mi

Bu gün üstünü başını parçalayan, yarın seni parçalar.
Fırsatın varmış sorman hata, yol ver gitsin.

Öyle bir yazmışsınız ki sanki açık giydiysen haketmissindir demişim gibi okurken insan ister istemez merak ediyor onu belirttim çok duyarlisiniz mersi.

"Eşine hak vermek istemeseniz de" yazmıştım zaten.

Genel olarak şiddet gören kadınlara yöneltilen "eşin neye kızmıştı?", "ne giymiştin?" vb. sorular, dayak yiyen eşe de suç paylaştırılarak şiddeti meşrulaştırmak için kullanılıyor.

Böyle bir maksadımız olmasa dahi yapılan şey bu duruma neden oluyor. Sizinki denk geldigim bir yorum sadece.
Düşünceniz için de teşekkür ederim.

canim benim akrabam ayni durumu yasiyor senelerdir o bosanmadi simdi cocuklarida var ilk once kiyafetden basladi adam simdi baska seyleri kisitlaya basladi ailesi ile görüsmesine karismaya basladi simdi onu kisitliyor ise basladi isten ayrilmasini istiyor. yani calismaya hayatini kisitliyor kadinda el ayak titremeleri basladi yavas yavas psikolojik problemler basladi yani kisaca diyecegim KAC KURTAR KENDINI ben olsam annen baban yerine seni adamin yanina bida yollamam BU ADAM NORMAL DEGIL emin ol donersen bu sefer baska seyleri kisitlamaya basliycak ilerde nefes alamaz hale geleceksin biz akrabamizi kurtaramadik bu durumdan bari sen kurtul canim

Kendin icin bidaha sans werme o adama
Yazik heba olmus yillarin
Bu elbise durumu sizde hep kavga sebebimiydi?

geçen yıllarıma üzülmüyorum. Yaşanması, öğrenmem gerekiyormuş. Yaşadım ve öğrendim. Babaevine dönmek zor geliyor. Biz daha yeni yeni evimizi kurmuştuk, çünkü yurt dışunda çalışıyor eşim. Burda ev açmamıştık.ben yurt dışında olmadığım dönemlerde annemlerde kalıyordum. Evi alıp eşyaları döşeyeli inanın iki üç ay oldu olmadı. Daha siparişi verilmiş bayramdan sonra gelecek olan mobilyamız vardı. İçimde yaşayamadıklarım dağ oluyor düşündükçe. Evcimen bir insanım, 2.5 yıllık evlilikte kiralık evim bile olmadı. Kadar hevesliydim ki , her şeyiyle içime sinen bir evim olmuştu. Eşimle bu evde sadece 1 hafta yaşayabildik, o 1 hafta yine gösterdi bana kim olduğunu. Hiç ev filan almasaydık diyorum bazen

Gerçekten çok üzücü :KK43:

Allah kolaylık versin. Allahtan aileniz iyiymiş...

Şok oldum okuduklarıma, adam resmen özel hayatına özgürlüğüne tecavüz ediyor. Allah yardımcın olsun.

Kendi konuma da yazmıştım.

Bir insanı ilk hatasinda silmezseniz. Ikincisinde daha agiriyla gelir. Bakın bana ben sabrettim ne oldu. Karım beni aldattı diye ortalıkta geziyor. Ya daha kötü hayatlarda var işte.

Üstelik ailem arkamda değil kendi başıma mücadele ediyorum. Yaşadığım psikolojiyi tahmin edin. Yine de önce ben diyorum artık çünkü bir çocuğum var ve yeniden ayağa kalkmaliyim buna mecburum. Koltuğun köşesine geçip rahatca aglayamadim bile 3 haftadır.

Peki degermiydi bu adama 6 yıl asla degmezdi. Ama yaşadım ve gördüm.

Şunu söylüyorum sadece. .

Öfke gelir göz kızarır öfke gider yüz kızarır. ..
Yine de cirkinlesmeden halletseydik iyiydi.

Bu kez mahkemeden dönmek gibi bir hata yapmayin da... esiniz bir erkekte olmamasi gereken ozellikler konusunda kombine yapmis, tek eksigi ihanet. O kadar cirkinlesmeden ayirin bari yollarinizi.
Evlenmeden once kiyafet sorunu olmus muydu hic ?
flört dönemimizde hayır olmamıştı kıyafet sorunu. Sadece tayt giyinme, sana değil kimseye yakıştırmıyorum demişti. Tamam demiştim. Bir de onun ailesinin yanında kısa /askılı elbiselerinş bolera ile giyersin demişti. Sadece bu iki isteği olmuştu. Bunlar çok ufak şeyler gelmişti bana, hiçbir sorun da yoktu aramızda tamam dememek saçma olurdu. Ama ciddi adımları attığımız andan başlayarak katlanarak arttı kıyafet sorununyz. Nişan kıyafetim, gelinliğim, ve sonrasında giyindiğim her şey nerdeyse. Tartıştığımız konu başka şeyler de olsa muhakkak kıyafet sorununu da dahil etti. Yani hep gündemimizdeydi.

Kendi konuma da yazmıştım.

Bir insanı ilk hatasinda silmezseniz. Ikincisinde daha agiriyla gelir. Bakın bana ben sabrettim ne oldu. Karım beni aldattı diye ortalıkta geziyor. Ya daha kötü hayatlarda var işte.

Üstelik ailem arkamda değil kendi başıma mücadele ediyorum. Yaşadığım psikolojiyi tahmin edin. Yine de önce ben diyorum artık çünkü bir çocuğum var ve yeniden ayağa kalkmaliyim buna mecburum. Koltuğun köşesine geçip rahatca aglayamadim bile 3 haftadır.

Peki degermiydi bu adama 6 yıl asla degmezdi. Ama yaşadım ve gördüm.

Şunu söylüyorum sadece. .

Öfke gelir göz kızarır öfke gider yüz kızarır. ..
Yine de cirkinlesmeden halletseydik iyiydi.
Senşn konunu okudum , tüm sayfaları hem de. Üzüldüm yaşadıklarına. Güçlü görünüyorsun. Belki de yaşaya yaşaya güçlü olmayı öğrendin. Ben de öyle olurum umarım. Şimdiden iyi hissediyorum kendimi. Keşke küçük de olsa bir evim olsaydı da babaevinde kalmak zorunda olmasaydım. Ailemin tavrından dolayı değil, hatta onlar ayrı eve çıkmama bile sıcak bakmazlar, biliyorum. Ama kendi düzenimi istiyorum.

Kendin icin bidaha sans werme o adama
Yazik heba olmus yillarin
Bu elbise durumu sizde hep kavga sebebimiydi?
Nişanda ilk kavga sebebimiz oldu, sonra gelinliğimde bir kriz yarattı. Cicim ayından bu güne gelene dek (toplamda 2.5 yıl) hep kavgalarımızın ana sebebi oldu. Konu alakasız olsa bile hep giyim kuşam problemiyle kavgalar noktalandı diyebilirim.

I icimdekibosluk daha önceki konularını hatırlıyorum benim esimde benzerdi 3 ay önce bosandim, keşke şu geçen sene konuyu açtiğinda boşansaydık o zamandan beri niyetliydim mal gibi zaman kaybettk benim yas 31 olcak cocuk yok calişiyorum işim var çok şükür, ailemin yanındayım, benim.eşim olacak odunda pasif agrasif davraniş bozukluğuda vardi
Sizin de en büyük sorununuz eşinizin kıyafetlerinize karışması mıydı?

Senşn konunu okudum , tüm sayfaları hem de. Üzüldüm yaşadıklarına. Güçlü görünüyorsun. Belki de yaşaya yaşaya güçlü olmayı öğrendin. Ben de öyle olurum umarım. Şimdiden iyi hissediyorum kendimi. Keşke küçük de olsa bir evim olsaydı da babaevinde kalmak zorunda olmasaydım. Ailemin tavrından dolayı değil, hatta onlar ayrı eve çıkmama bile sıcak bakmazlar, biliyorum. Ama kendi düzenimi istiyorum.

Bakın benim esimde hep kiyafetten kavga cikarirdi. Pantolon giyiyorsam o totonu kapat derdi.

Şimdi o totomu meydana cikaran kotlar giyiyimde görsün anasını

Ayh sinir oluyorum

Back
X