İnşallah kürtaj olmadan atlatırım bende dış gebelikse kanım alındı bekliyorumİlkinde kürtaj oldum ikinci de olmadım kendim düşürdüm gibi oldu
Sonuç nedirİnşallah kürtaj olmadan atlatırım bende dış gebelikse kanım alındı bekliyorum
Kimyasal çıktı çok şükür sonucum 57 geldi çarşamba bugün regl tamamen başlar diye düşünüyorumSonuç nedir
Çok sevindim geçmiş olsunKimyasal çıktı çok şükür sonucum 57 geldi çarşamba bugün regl tamamen başlar diye düşünüyorum
Bende Nisan ayında dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı patoloji sonucumda temiz çıktı. Doktor rahim filmi çektirmeme gerek olmadığını ameliyatta kontrol ettiğini söylemişti. Zor bir süreç ama geçiyor bir şekilde kendi sağlığınıza odaklanın şuan ben unuttum gitti bileHerkese merhaba.Cuma gunu dis gebelik gecirdim ve sağ tupum alindi.Nete bakiyirim surekli benim gibi aynı durumu yaşayan var mi die.Cok zor bi surecteyim.Burada sanırım ilaçla halledilmis çoğu kişinin.Tupu alınıp sonra rahim filmi çekilen var mı.Sonucunuz ne çıktı.
Bende Nisan ayında dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı patoloji sonucumda temiz çıktı. Doktor rahim filmi çektirmeme gerek olmadığını ameliyatta kontrol ettiğini söylemişti. Zor bir süreç ama geçiyor bir şekilde kendi sağlığınıza odaklanın şuan ben unuttum gitti bile
merhaba çok geçmiş olsun. sizinle sanırım bir önceki dış gebeliğinizde konuşmuştuk. ben de geçen sene kasım ayında dış gebelik yaşadım 4 ay korunduktan sonra rahim filmi çektirdim. 2 ay sonra da hamile kaldım. çok şükür şuan sağlıklı bi şekilde devam ediyor. dış gebelikten sonra doktorlar genelde rahim filmi öneriyor sizden neden istenmedi anlayamadım. çünkü bir tıkanıklık var ise tekrar etme riski var. bu sefer muhakkak rahim filmi çektirin. hamileliği de kolaylaştıran bir işlem, faydasını göreceksiniz.6 ay önce bir dış gebelik geçirmiştim. Beta 300-400 civarıydı. Metotreksat ve kürtaj olmuştu. 5 ay korunduk. İlk aydan tekrar hamile kaldım ve bu da dış gebelik oldu. Bu sefer ağrım çoktu. Çok beklemedi doktor bugün beta 240 iken Metotreksat oldum. 2 gün sonra kontrole çağırdı. Gerekirse kürtaj dedi inşallah gerekmez.
Önlemenin de bir yolu yokmuş dış gebeliği ve çok yıprandım. Rahim filmi çekilecek 1-2 ay sonra ona göre yol çizeceğiz. Rahim filmi sonrası sağlıklı gebe kalan var mı ?
Merhaba sağlıkla bir şekilde kucağınıza alın inşallah.Sizin sureciniz nasildi ilaç tedavisisi ile mi oldumerhaba çok geçmiş olsun. sizinle sanırım bir önceki dış gebeliğinizde konuşmuştuk. ben de geçen sene kasım ayında dış gebelik yaşadım 4 ay korunduktan sonra rahim filmi çektirdim. 2 ay sonra da hamile kaldım. çok şükür şuan sağlıklı bi şekilde devam ediyor. dış gebelikten sonra doktorlar genelde rahim filmi öneriyor sizden neden istenmedi anlayamadım. çünkü bir tıkanıklık var ise tekrar etme riski var. bu sefer muhakkak rahim filmi çektirin. hamileliği de kolaylaştıran bir işlem, faydasını göreceksiniz.
teşekkür ederim. benim değerim 1250 civarıyken dış gebelik tespit edildi. hem kürtaj oldum hem de iğne yapıldı. 1 ay içinde de değerim sıfırlandı çok şükür. zor bir süreç siz de biliyorsunuz zaten. daha tecrübeli olarak inşallah daha kolay bir şekilde atlatırsınız. Rahim filmi çektirmeyi ihmal etmeyin lütfen. oldukça kolay bir işlem.Merhaba sağlıkla bir şekilde kucağınıza alın inşallah.Sizin sureciniz nasildi ilaç tedavisisi ile mi oldu
İnşallah saolun sizin daha erken farkedilmis.Evet rahim filmi çektirecem kimi zor olduğunu söylüyor anestesisiz mi cektirdiniz.Bir de şeyi merak ediyorim benim dr 2 yıl korun dedi ve ben buna çok.saskinim.Tupu alınanlara bakiyirim forum forum gezdim hiç kimseye öyle denmemjs.teşekkür ederim. benim değerim 1250 civarıyken dış gebelik tespit edildi. hem kürtaj oldum hem de iğne yapıldı. 1 ay içinde de değerim sıfırlandı çok şükür. zor bir süreç siz de biliyorsunuz zaten. daha tecrübeli olarak inşallah daha kolay bir şekilde atlatırsınız. Rahim filmi çektirmeyi ihmal etmeyin lütfen. oldukça kolay bir işlem.
ben anestesisiz çektirdim yani öyle dayanılmayacak bi şey değil zaten 5 dk falan sürüyor. korkutmayın kendinizi boşuna. 2 yıl korunma meselesine de çok şaşırdım yüksek doz iğne olanlar bile en fazla 6 ay korunma yetiyor, 2 yıl çok uzun bir süre. başka bir doktora daha mı danışsanız acaba ?İnşallah saolun sizin daha erken farkedilmis.Evet rahim filmi çektirecem kimi zor olduğunu söylüyor anestesisiz mi cektirdiniz.Bir de şeyi merak ediyorim benim dr 2 yıl korun dedi ve ben buna çok.saskinim.Tupu alınanlara bakiyirim forum forum gezdim hiç kimseye öyle denmemjs.
Evet herkes ayni şeyi söylüyor sag tupum alindi kapalı ameliyat oldu igne olmamıştır.Evet başka doktora da danisacam.1 hafta sonra dikislerim için gittiğimde bi soracam ama farklı doktorada danışmak istiyorumben anestesisiz çektirdim yani öyle dayanılmayacak bi şey değil zaten 5 dk falan sürüyor. korkutmayın kendinizi boşuna. 2 yıl korunma meselesine de çok şaşırdım yüksek doz iğne olanlar bile en fazla 6 ay korunma yetiyor, 2 yıl çok uzun bir süre. başka bir doktora daha mı danışsanız acaba ?
2 ay dedi ama ben uzatmak istedimSizin adınıza sevindim.Rahim filmini diğer tüp icin cektirtiyorlarmis.Peki size.ne kadar korunun dedi doktorunuz
2 ay evet kısa bir süre kendinizi hazır hissettiginizde insallah2 ay dedi ama ben uzatmak istedim
Merhaba, geçmiş olsun. metotreksat iğnesini ücretli mi yaptırdınız? Bende de dış gebelikten şüpheleniyorlar ve bu iğneyi yapacağız dendi. Tüp bebek merkezleri sanırım bu iğneyi karşılamıyor. Siz eczaneden kendiniz mi aldınız yoksa doktorunuzda vardı kendisi mi yaptı? Herhangi bir ücret ödediniz mi?teşekkür ederim. benim değerim 1250 civarıyken dış gebelik tespit edildi. hem kürtaj oldum hem de iğne yapıldı. 1 ay içinde de değerim sıfırlandı çok şükür. zor bir süreç siz de biliyorsunuz zaten. daha tecrübeli olarak inşallah daha kolay bir şekilde atlatırsınız. Rahim filmi çektirmeyi ihmal etmeyin lütfen. oldukça kolay bir işlem.
Merhaba, geçmiş olsun. metotreksat iğnesini ücretli mi yaptırdınız? Bende de dış gebelikten şüpheleniyorlar ve bu iğneyi yapacağız dendi. Tüp bebek merkezleri sanırım bu iğneyi karşılamıyor. Siz eczaneden kendiniz mi aldınız yoksa doktorunuzda vardı kendisi mi yaptı? Herhangi bir ücret ödediniz mi?6 ay önce bir dış gebelik geçirmiştim. Beta 300-400 civarıydı. Metotreksat ve kürtaj olmuştu. 5 ay korunduk. İlk aydan tekrar hamile kaldım ve bu da dış gebelik oldu. Bu sefer ağrım çoktu. Çok beklemedi doktor bugün beta 240 iken Metotreksat oldum. 2 gün sonra kontrole çağırdı. Gerekirse kürtaj dedi inşallah gerekmez.
Önlemenin de bir yolu yokmuş dış gebeliği ve çok yıprandım. Rahim filmi çekilecek 1-2 ay sonra ona göre yol çizeceğiz. Rahim filmi sonrası sağlıklı gebe kalan var mı ?
Benim direkt özel hastanede oldu ekstra ücretli mi bilmiyorumMerhaba, geçmiş olsun. metotreksat iğnesini ücretli mi yaptırdınız? Bende de dış gebelikten şüpheleniyorlar ve bu iğneyi yapacağız dendi. Tüp bebek merkezleri sanırım bu iğneyi karşılamıyor. Siz eczaneden kendiniz mi aldınız yoksa doktorunuzda vardı kendisi mi yaptı? Herhangi bir ücret ödediniz mi?
Çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. İnanın sebebini bilmiyorum ama gittiğim 3 doktor da önermedi 1 kere oldu diye o kadar pişmanım ki aynı şeyleri tekrar yaşamak çok acı. Sizin rahim filmi sonucunda doktorlar ne dedi ?merhaba çok geçmiş olsun. sizinle sanırım bir önceki dış gebeliğinizde konuşmuştuk. ben de geçen sene kasım ayında dış gebelik yaşadım 4 ay korunduktan sonra rahim filmi çektirdim. 2 ay sonra da hamile kaldım. çok şükür şuan sağlıklı bi şekilde devam ediyor. dış gebelikten sonra doktorlar genelde rahim filmi öneriyor sizden neden istenmedi anlayamadım. çünkü bir tıkanıklık var ise tekrar etme riski var. bu sefer muhakkak rahim filmi çektirin. hamileliği de kolaylaştıran bir işlem, faydasını göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?