2. Kez dış gebelik

merhaba, teşekkür ederim. ben hamilelik planladığım için özel sağlık sigortası yaptırmıştım. o yüzden ekstra bi ücret ödemedim her şeyi hastane karşıladı.

teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla Allah size de nasip eder. rahim filmimde bi sorun yoktu. bi yapışıklık ya da tıkanıklık varsa sıktıkları sıvıyla açılıyor. sonrasında doktorum korunmayı bırakabilirsin korkulacak bi şey yok dedi. bu rahim filmi çektirme meselesini de ben başka doktorlara da sordum muhakkak çektir dediler. devlet hastanesinde biraz süreç uzuyor. özelde hemen hallediliyor.

İçimi çok rahatlattınız teşekkür ederim. Çok canım yanıyor ama güçlü durmaya çalışıyorum. Umarım ben de bi an önce sağlıklı bir şekilde hamile kalırım.
Özelde çektireceğim rahim filmini 1-2 ay içinde

rica ederim ne demek iyi geldiysem ne mutlu bana rahim filmi için doktorum 3 adet dönemi geçtikten sonra yaptır demişti. çünkü malum iğnenin vucüttan atılma süresi var. 3 adet dönemi geçince 4 ayı geçiyor bekleme süresi. sonrasında çektirin bence hem hemen korunmayı bırakırsınız. önemli zamanlar onlar değerlendirmek gerek :)

Bende pcos da var adet döngüm çok uzun. 40 günde adet oluyorum bekleme sürem iyice artıyor o zaman. Hep 2. Adetten sonra çektirirm diye düşünüyordum ama önce bi doktorla konuşmak gerek tabii

Bende pcos da var adet döngüm çok uzun. 40 günde adet oluyorum bekleme sürem iyice artıyor o zaman. Hep 2. Adetten sonra çektirirm diye düşünüyordum ama önce bi doktorla konuşmak gerek tabii
aa tamam o zaman 3 ay kesin bitsin sonrasında çektir. doktora sor tabi ki ama gerek yok derse sakın dinleme çektir kesinlikle.

Merhaba bende 4 ay önce dış gebelik geçirdim bugün devlette doktorla görüştüm ikiside rahim filmini reddetti gerek yok dediler siz özelde mi yaptırdınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…