- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
Niye okumuyorsun peki? İlerde evlenince yine basina kötü seyler gelebilir o zamanda esine bagli olarak mi yasayacaksin.Frost.. Canim ben suan okumuyorum ayrica universite okumak kaderine engel olmaz yasanmasi gerekiyorsa yasanir.. Universite okuyanlar benim yasadigimi yasamiyormu saniyorsun neleri var.. Ben hicbiseyde diretmedim.hep onlar beni.buldu
Aldiklari ahi nasil odeceyekler bende merak ediyorum canimBaşkasını sevdiğini bile bile çocuklarını evlendiren anne babalar nasıl odeyecek bu vebali ? Hele o evlenecek kişilerin yok mu aklı başkasının hayatını altust ediyorlar.
Buradan çok şanslısınız desek dindirmez acınızı fakat durum oyle gorunuyor.
Evlenmeden ne olduklarını anladınız.
Sizinde karşınıza gerçekten seven adam gibi adam inşaallah çıkacaktır.
Kendinizi uzmeniz hiçbirşeyi değiştirmeyecek. Cehenneme kadar yolu var deyıp yolunuza devam etmelisiniz.
Elbet zor bu durum ancak içine dalarsanız daha çok canınız yanar, atlatmanız zorlaşır.
Yoğun bir meşgale bulmalısınız kendinize.
Aynen oyle Eleray arkadasim yasamayan anlayamaz
Kiyamam...Bende yasadim basima geldi. Insan üzülmeden edemiyor. Ama buda bizim imtihanimizmis. Evlenip mutsuz bir hayat yasamakta var. O yüzden bunada sükür.
Hayir asla takinti haline getirmedim bunu cok sukur cunku annemin babamin evinde rahatim.. Nasipte varsa yasaniyor isteyen istedigini desin. Bende istemezdim ama nisan asamasina gelmeden ailenin icine girmeden nasil anlayabilirdim sence.. Lutfen kalp kirmayalim tesekkurler..nişan aşamasına gelmeden anlaşılır bazı şeyler siz görmezlikten geliyorsunuz.sanırım evlenmeyi takıntı haline getirdiniz
Cok sagolun Allah razi olsun aynen oyle.. Kimse yasamadan anlayamaz.. Bundan sonra cok zor zaten evlilik benim icin..ne iğrenç insanlarla karşılaşmıssın .kurtulmussun üzme kendını .bundan sonra daha dıkkatlı ol insanları ıyı tanımadan nısana gırışme
Bastan sona cok haklisiniz aslinda Allah hep benimleymis ama iste canim oyle yaniyorki suan gozumdeki perdeden isin sirrini cozemiyorum..
Kac kere beni yolda arkadaslarinin yaninda kavga etti azarladi.bagirdi dayandim sabrettim herseye.. Ayrildiktan sonrada annemi sucladi o ayirdi bizi ben seviyodum seni dedi.. Psikopat gibi bsy kizlar(
Elbette biliyorum canim kendimi.. Kotu art niyetle soylenir mi sonucta bizim evimize alincak.. Birde ben zaten cok acilar yasamisim ikinci.nisanim istermiyim bi.daha ayrilmak.. Ayrilma evresinde tam bir gun boyunca mesaj yazdim ayrilmayalim gel arayi duzeltelim annemlerle diye birak kelimeyi harf yazmadi.. Suandada eski.sevgiisi ile konusuyo
evlenırsın canım öyle deme ama iyi tanı ,ailesını,kendısını uzun bır zaman sonra da nısan gırışımınde bulun kı böyle üzücü şeyler yaşamayasın.senınde hataların olmuş olabılır ölç tart kendını,karşındakını kı bundan sonrakı hayatında mutlu olasınCok sagolun Allah razi olsun aynen oyle.. Kimse yasamadan anlayamaz.. Bundan sonra cok zor zaten evlilik benim icin..
Ancak bu kadar iyi tanitabilirdiniz onu..kim kime kısmet belli olmaz canım. bi süre bekle ortalık durulsun belki o da pişman olur konuşursunuz,evlilik yoluna girilmiş kestirip atmak olmaz ama barışrsan da evli bir ablan olarak sana tavsiyem ; nişanlın sert mizaçlı birine benziyor, herşeyi kafasına göre algılayıp tartışma çıkarıyor. laflarına ve hareketlerine dikkat edecek tarzda bir hayat sürmen gerekiyor
Insallah ablacim aynen oyle bundan sonra boyle olcak zaten insallah Allah.bin.kere razi.olsunevlenırsın canım öyle deme ama iyi tanı ,ailesını,kendısını uzun bır zaman sonra da nısan gırışımınde bulun kı böyle üzücü şeyler yaşamayasın.senınde hataların olmuş olabılır ölç tart kendını,karşındakını kı bundan sonrakı hayatında mutlu olasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?