2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

Frost.. Canim ben suan okumuyorum ayrica universite okumak kaderine engel olmaz yasanmasi gerekiyorsa yasanir.. Universite okuyanlar benim yasadigimi yasamiyormu saniyorsun neleri var.. Ben hicbiseyde diretmedim.hep onlar beni.buldu
Niye okumuyorsun peki? İlerde evlenince yine basina kötü seyler gelebilir o zamanda esine bagli olarak mi yasayacaksin.
Yasadiklarin elbette okuyanlarinda basina gelebilir ama onlar hic yoktan okuyorlar ve kendi ayaklarinin üstünde durabilirler.
Dogru dürüst sevmedigin bir cocukla nisanlanmissin bir de.
Bak canim bu islere bir ara ver, okulunu oku yani sira iyi birisinle karsilasirsan tanisirsin.
20 yas evlenmek icin cok erken, bir kac sene sonra neden böyle dedigimi anlayacaksin.
Bence kurtulmussun ara cocugu tesekkür et ayrildigi icin.

Yok devam edicem okucam bazi hedeflerim var ondan sonra dusunuyorum zaten evlenmeyi.. Cok haklisiniz elbette kurtuldum evet aslinda bana kotuluk yapmamis iyilik yapmis

Hayirlisi böyleymis üzülmene degecek biri degilmis. Malesef insan bazen yasamadan anlayamiyor bazi seyleri. Nisan olunca masekelerde düsüyor.

Evlenmek icin hic acele etmedim.. Hep beni buldular diyorum ya..

Aynen oyle Eleray arkadasim yasamayan anlayamaz

Başkasını sevdiğini bile bile çocuklarını evlendiren anne babalar nasıl odeyecek bu vebali ? Hele o evlenecek kişilerin yok mu aklı başkasının hayatını altust ediyorlar.
Buradan çok şanslısınız desek dindirmez acınızı fakat durum oyle gorunuyor.
Evlenmeden ne olduklarını anladınız.
Sizinde karşınıza gerçekten seven adam gibi adam inşaallah çıkacaktır.
Kendinizi uzmeniz hiçbirşeyi değiştirmeyecek. Cehenneme kadar yolu var deyıp yolunuza devam etmelisiniz.
Elbet zor bu durum ancak içine dalarsanız daha çok canınız yanar, atlatmanız zorlaşır.
Yoğun bir meşgale bulmalısınız kendinize.

Aldiklari ahi nasil odeceyekler bende merak ediyorum canim cok canim.yandi uzulme diyor arkadaslar ama sirf kendine uzuluyosun kimseye degil ki.. Evet madem baskasiyla konusuyormus niye beni soktun devreye.. Ben ayrilmadan iki hafta evvel ogrendim cok buyuk vebalimi aldilar Allah.buyuk arkadasim Allah razi olsun

nişan aşamasına gelmeden anlaşılır bazı şeyler siz görmezlikten geliyorsunuz.sanırım evlenmeyi takıntı haline getirdiniz

ne iğrenç insanlarla karşılaşmıssın .kurtulmussun üzme kendını .bundan sonra daha dıkkatlı ol insanları ıyı tanımadan nısana gırışme

Bende yasadim basima geldi. Insan üzülmeden edemiyor. Ama buda bizim imtihanimizmis. Evlenip mutsuz bir hayat yasamakta var. O yüzden bunada sükür.
Kiyamam... evet arkadasim ya evlenseydik kucagimizda bebekle donseydik Rabbim.bizi.baska aci ile sinamasin. Bunada sukur.. Ne zaman isyan etsek Allah beterini.veriyor.cunku sen bir keremi nisanlandin arkadasim

nişan aşamasına gelmeden anlaşılır bazı şeyler siz görmezlikten geliyorsunuz.sanırım evlenmeyi takıntı haline getirdiniz
Hayir asla takinti haline getirmedim bunu cok sukur cunku annemin babamin evinde rahatim.. Nasipte varsa yasaniyor isteyen istedigini desin. Bende istemezdim ama nisan asamasina gelmeden ailenin icine girmeden nasil anlayabilirdim sence.. Lutfen kalp kirmayalim tesekkurler..

ne iğrenç insanlarla karşılaşmıssın .kurtulmussun üzme kendını .bundan sonra daha dıkkatlı ol insanları ıyı tanımadan nısana gırışme
Cok sagolun Allah razi olsun aynen oyle.. Kimse yasamadan anlayamaz.. Bundan sonra cok zor zaten evlilik benim icin..

kim kime kısmet belli olmaz canım. bi süre bekle ortalık durulsun belki o da pişman olur konuşursunuz,evlilik yoluna girilmiş kestirip atmak olmaz ama barışrsan da evli bir ablan olarak sana tavsiyem ; nişanlın sert mizaçlı birine benziyor, herşeyi kafasına göre algılayıp tartışma çıkarıyor. laflarına ve hareketlerine dikkat edecek tarzda bir hayat sürmen gerekiyor

Bastan sona cok haklisiniz aslinda Allah hep benimleymis ama iste canim oyle yaniyorki suan gozumdeki perdeden isin sirrini cozemiyorum..

İşin sırrı kendi aklını ve fikrini kullanarak kendini beladan uzak tutmak. Seni arkadaşlarının yanında azarladığında, bağırdığında bu iş bitti diyecektin veya sinemada güvenlikçiyle kavga ettiği zaman sinirlendiğinde ailemin yanında da böyle mi sorun çözmeye çalışacak diye düşünüp dert etmen lazımdı. Başkasıyla konuşması işin hikayesi, "ayrılmayalım, arayı düzeltelim" derken eskiden yaşanılanları göz önüne alsaydın, bittiğine sevinirdin zaten mesaj falan yollamazdın. Arayı düzeltsen ne olcaktı, azarını, hakaretini belki sonra dayağı yiyip "kaderimmiş bu evlilik" diyenlerden mi olacaktın? Bundan sonra önce kendine dikkat et, ben bu karşımdakinin bu davranışından zarar görür müyüm? diye bir tart ondan sonra adım at.

Kac kere beni yolda arkadaslarinin yaninda kavga etti azarladi.bagirdi dayandim sabrettim herseye.. Ayrildiktan sonrada annemi sucladi o ayirdi bizi ben seviyodum seni dedi.. Psikopat gibi bsy kizlar(

Cok sagolun Allah razi olsun aynen oyle.. Kimse yasamadan anlayamaz.. Bundan sonra cok zor zaten evlilik benim icin..
evlenırsın canım öyle deme ama iyi tanı ,ailesını,kendısını uzun bır zaman sonra da nısan gırışımınde bulun kı böyle üzücü şeyler yaşamayasın.senınde hataların olmuş olabılır ölç tart kendını,karşındakını kı bundan sonrakı hayatında mutlu olasın

Bence üzülmeyin sevinin Allah kurtarmış evlenince ortaya çıksaydı bunlar o zaman daha çok üzülürdünüz belki ayrılamaz katlanmak isterdiniz mutsuz yıllar geçerdi.. Ne demişler ;
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

Ancak bu kadar iyi tanitabilirdiniz onu.. aynen oyle ablacim cok sert mizacli birisiydi kavgaya meyilli Allah razi olsun iyiki olmamis

Insallah ablacim aynen oyle bundan sonra boyle olcak zaten insallah Allah.bin.kere razi.olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…