Ilki gorucu severek karisik bisey olmustu ikincisi tamamiyle gorucu.usulu.. Aynen oyle ablacim iyi diyosun neler cikiyo altindan bundan sonra kolay kolay olmaz.. Aynen.oyle tavsiyenize uyucamanladıgım kadarıyla ıkı nısanın da gorucu usulu olmus gıdene dur demıycen sevdugun adamı da kendın bulucan aşık olup evlılık yapıcan sımdı zor canın yanıyo ama aşık olmadan evlenme tanımadıgın bırıyle de gorucu usulu nısan felan yapma
Cok haklisin ablacim yapmadiklari.kalmadi su yasimda yasamadigim sey kalmadi Allah beterinden saklasin.. Bilmiyorum nerde hata yaptim diyorum ama ikiside beni buldu ben arayip bulmadim ki..ay güzelim benim hala bu adam için mi dövünüyorsun sen?
el alem ne der bak 2.nişanı da attım diye düşünüyorsan çok afedersin ama s.kt.r et el alemi.
bu dengesizden kurtulduğuna da sevin. yaşında gençmiş daha. yaşa hayatını gönlünce.
elbet bir gün sana seni dünyanın en özel kadını gibi hissettirecek yüreği güzel bir adam çıkacak.
o zaman iyi ki diyeceksin iyi ki yok olup gitmiş diğerleri
canım benim hiç öyle ben nerede hata yaptım diye düşünme. tabi kii ölç tart kendini ama fazla saplanma geçmişe. olmuş bitmiş artık. bundan sonra adımlarını sağlam atmaya bak. okuyor musun çalışıyor musun evde misin bilemiyorum ama hayat insan oğlu için super bir nimet. yani hayatta olmak var olmak sağlıklı olmak. bunlar paha biçilmez şeyler. inançlıyım diyorsun manevi olarak doyur kendini. bununla birlikte hobilerin varsa onlara yönel. yabancı dil öğren bir dil bir insan neticede. ufkunu açar seni hayata bağlar böyle şeyler. hayattan zevk almanı sağlarCok haklisin ablacim yapmadiklari.kalmadi su yasimda yasamadigim sey kalmadi Allah beterinden saklasin.. Bilmiyorum nerde hata yaptim diyorum ama ikiside beni buldu ben arayip bulmadim ki..sabir gecicek.insallah bu guzel duana kocaman amin Ablacim..
Ah ablacim buraya dokemedigim o kadar cok sey varki icimde icimi cok rahatlattiniz Allah bin kere razi olsun. Evet bundan sonra sizinde yardimlarinizla artik onume bakicam cok sukur Alnim acik yuzum pak.. Gece uyurken vicdanim oyle rahat uyucamki cunki ben kimseye kotuluk yapmadim ben onlara ihanet etmedim oldugum gibi geldim oldugum gibi gittim.. Allah yarina birakir yanina birakmaz. Suan evdeyim ablacim ama biseylere yonelicem ama birazcik sabir kafami bosaltmam gerek kitaplar alicam okucam inancliyim zaten.bunlari yapiyorum ama daha cok yapicam dunyakilerden usandim biraz Allaha yakin olup onunla olmak istiyorum.. Sabir gecicek Allah razi olsun hakkini helal et ablamcanım benim hiç öyle ben nerede hata yaptım diye düşünme. tabi kii ölç tart kendini ama fazla saplanma geçmişe. olmuş bitmiş artık. bundan sonra adımlarını sağlam atmaya bak. okuyor musun çalışıyor musun evde misin bilemiyorum ama hayat insan oğlu için super bir nimet. yani hayatta olmak var olmak sağlıklı olmak. bunlar paha biçilmez şeyler. inançlıyım diyorsun manevi olarak doyur kendini. bununla birlikte hobilerin varsa onlara yönel. yabancı dil öğren bir dil bir insan neticede. ufkunu açar seni hayata bağlar böyle şeyler. hayattan zevk almanı sağlardilerim seni Rabbim tüm kötülerden ve kötülüklerden korusun.
Allah razi olsun arkadasim amin insallah cumlemizi..boşver üzülme böyle insanların arkasından hayırlısı böyleymiş daha iyilerle karşılaştırsın allah
Gercektende oyle oldu ablacim Allah razi olsun.. Sirf kendime uzuldum kimseye uzulmedim ama var bundada bi hayir..Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki öyle bir adamdan evlenmeden kurtulmuşsunuz.
Icimde biriken ama buraya daha dokemedigim o kadar cok sey varki herseyi hepsini Allaha havale ettim ablacim Allah razi olsun kurtuldumbaştan insanlar ikili oynayanlar..evlendikten sonra 3..4 oynar sürekli aldatır..şimdiden ayrılmanız daha hayırlı..erkek kıtlığı mı var..sevinmelisin bu tarza yaşayan 2 ayaklıdan kurtulduğuna..
Katılıyorum, anne babana saygısızlık asla kabullenilemeyecek birşeyBir kere saygı kalmadı mı arada buyuklere karşı, o işten hayır gelmez güzelim...
İki kere nişan atıldığı için de üzülme..
İki kez boşanmış gibi konuşuyosun..
Dünyanın sonu değil..
İlerde daha çok üzüleceğine...
Evet annem beni tek buyuttu ustune birde epilepsi hastasiyim ustume titredi canimKatılıyorum, anne babana saygısızlık asla kabullenilemeyecek birşey
Allah razi olsun ablacim oyle yapicam bundan sonra.. Bana dua ederseniz cok sevinirim..ah yavrum ah...
iyi olmuş, yoluna bak daha genceciksin....
tabii ki... umarım çokk mutlu olursun.. bak atlatmışsın bunları ne güzel...ya evlenseydin de çolugun çocugunla ortada kalsaydın... daha kötü olurdu şimdi ayrılmasaydın... lise mezunu olarak gözüküyorsun profilde.. güzelce okul oku, eline ekmeğini al, güçlü kadınlar olmak zorundayız... hayatın ne zaman ne getireceği belli olmuyor..Allah razi olsun ablacim oyle yapicam bundan sonra.. Bana dua ederseniz cok sevinirim..
Evet aynen oyle belkide calisiyo olsaydim o banyo takimini.alir.suratina carpardim ama iste yokluguda gorduk varligida.. Burnumuz havada degil ablacim iyikide olmamis Allah razi.olsun insallah hedeflerimi.basarcam sadece suan biraz sabir..tabii ki... umarım çokk mutlu olursun.. bak atlatmışsın bunları ne güzel...ya evlenseydin de çolugun çocugunla ortada kalsaydın... daha kötü olurdu şimdi ayrılmasaydın... lise mezunu olarak gözüküyorsun profilde.. güzelce okul oku, eline ekmeğini al, güçlü kadınlar olmak zorundayız... hayatın ne zaman ne getireceği belli olmuyor..
Oyle yapicam canim artik.bundan sonra Allah razi olsunya birak git sadaka ver şükür namazi falan kil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?