- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
sen şakamısın
demin ölüp bitiyordun çocuğa...

demin ölüp bitiyordun çocuğa...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur gitme lütfen görüşlerinize değer veriyorum ben yanlış bir şey mi söyledim?
bu bi süreç ve kendini kötülemek, suçlamak çözüm değil.
ne yapmak istediğine karar vermelisin,
sevgilini hayatında istiyorsan onu tekrar kazanmak için uğraşmalısın.
belli mi olur belki ne kadar sevdiğin dank eder, başka heyecanlar yaşama ihtiyacı duymazsın.
Duygusal boşluk dedikleri olay var ya, hani duygusal boşlukta olduğum için başkasına ilgi duyuyorum desem, aslında bu duygusal boşluğu ben yaratmış olabilirim, sevgilimden çok uzaklaştım çünkü
Şu duygusal boşluk meselesini bi sevgilimle konuşayım
Kim bilir belki o da boşluk hissediyordur
sen şakamısın
demin ölüp bitiyordun çocuğa...![]()
yok canım olur mu öyle şey ben fıkrımı söyledım sana söyleyecek bırşey kalmadı ondan öyle dedım
dök bakalım ıçını
evet aramakla ümıt vermış oldun, ama bu adam uzaklarda aramadığın süre unutması daha kolay olur
ayrıca umarım adam bağlanmamıştır sana, adamın askerlığıde maf oldu![]()
Tamam canım çok sağol ya
Erkek aldatinca kadin sans veriyo simdi sira degissin. Ne eksigin var erkeklerden sanki.
Belki seninle birlikte yeni devir gelir erkekler sevgilisini baskasina kaptirma korkusu yasayip akillanirlar:))
Ahah haklısın ufak bir özet geçmek istiyorum biz sevgilimle ayrıldık sonra bu çocukla 2-3 gün sevgili olduk sonra sevgilim barışmak istedi kabul ettim.. sonra da diğeri askere gitti.. ben de aklımdan atamadım.. bugun onu aradım, fotolarına bakacam dedim, baktım ve çirkin buldum..
Çok yakışıklı filan diyordum çirkin buldum.. Şimdi de beğenmiyorum.. Böyle oldu..
Sonra burda arkadaşlar da yorum yaptı, dediler ki sen gözünde büyütmüşsün demek onu.. Ben de hak verdim galiba gözümde büyüttüm onu
Benim adama yaptıklarımı bi bilsen adama acırsın. Ama o da kaşındı yani sevgilimden ayrıldım diye hemen kaptı beni, anında her türlü evlilik hayalini kurdu benle
Bana çok fena bağlanmış. Beddua ederse tutar yani.
haberini bekliyorum, sevgiline çok üzüldüm.
Ehehe ama Allah var yani tamam düşünce olarak çok saçma şeyler yaptığımı kabul ediyorum ama diğerinin eli elime değmedi yani.. Asla öyle bir şey yapmadım ne elini tuttum ne sarıldım ne öptüm hiç ama hiç bir şey yapmadım
Sadece bol bol ümit verip çocuğu yüz üstü bıraktım
Ama dürüst davrandım ona hep. Sevgilim olduğunu gizlemedim. Hatta bak ben saçma sapan işler yapıyorum filan dedim
Ah tutar çok ınanırım, bende zamanında çok beddua ettım ıkısıde şekılden şekıle gırdı
Hatun manyak mısın sen? bırde adama yaptıklarımı bılsen dıyor. Rahat mı battı kuzum
Bu en kötüsü zaten.... Aldatmak sadece öpmek sevışmek değıldır![]()
Rahat battı evet ya. Ama beni çok büyüttü o da gözünde. Beni çok övüyordu. Sen öylesin böylesin çok zekisin çok güzelsin mükemmelsin filan oho acayip şımarttı beni
Benim de afedersin biyerim kalktı
Mesela canlı müzik yapıyorum ya onu çok beğendi harikasın süpersin filan büssürü iltifat.. Benim de sesim güzeldir
ee öyle dıyecek tabı
ne beklıyordun kı
Bunlar elde etmek ıçın her türlü takla atar,
Sen sevgılının ılgısızlığınden mı şıkayetçısın?
Eğer öyleyse bıle bu yaptıklarını unutturmaz
Bu yaptıklarımı tabi ki haklı cıkarmaz, ilgisizliğinden şikayetçiyim evet
Ya ben ona kızıyorum msj atmıyorum. 1-2 gün sonra anca msj atıyor. ''daha yeni mi aklına geldim'' diyorum fln
Bu en kötüsü zaten.... Aldatmak sadece öpmek sevışmek değıldır![]()
Tamam ozaman şöyle düşün
sevgılınde senın ılgısızlığınden şıkayetçı, adama kızınca mesaj atmıyormuşsun.
Düşünsene şuan başka bı hatunla konuşuyor
ne olur