• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kişi arasında kalırsan, 2. Yi seç..

çok iyi düşünmelisin bence ilkokul arkadaşına dönüpte aradığını bulamama olasılığında çok yüksek bence çünkü 4buçuk seneni bir adama vermişsin ilkokul arkadaşına döndüğünde de bu sefer onu çok özleyeceksin ve geri dönmen bu sefer imkansız olacak seni asla kabul etmeyecek biz insanlar hep bizim olmayanı isteriz.. bence sevgilinle bu aralar pek görüşme onu özle biraz kimi sevi sevmediğini o zaman anlarsın..:50:

Sevgilimle pek gorusmeyim ozleyecem mi acaba diye denedim ama ben yapi olarak oyle kolay kolay ozlemem ki baya zaman gecmesi lazim ozlemem icin o zaman da aramiz acilir

Ben de yaşadım bu durumu :)

Direkt başlığa göre cevap vereyim,
o zamanlar çok düşündüm ama 1.yi seçtim.
Şu an o 1. ile 9,5 yıllık evli, 2 de evlat sahibiyiz.

2.yi seçseydim çok pişman olacağımı adım gibi biliyordum.

Yüreginin seçtiğine git derim :D

oh seni bulduguma sevindim

Peki karari nasil verdin? Ben 2. İle sadece 2-3 gun flort ettim gibi bisey onu yeterince tanimiyorum bile

2. Su an benim icin bir gizem, cozulmesi gereken bir bilmece gibi

Sadece içinde bulunduğun ilişki monotonluğundan yeni heyecanları duygusal yönden abartarak değerlendiriyorsun..
Normalde yorumları okurum, konu sahibesinin sonraki yorumlarını da takiplerim ama bu sefer direkt yazıyorum..
2.yi seçtiğinde iyi falan olmayacak arkadaşım, herşey daha güzel olmayacak ha kötü de olmayabilir ama daha iyisinin olacağına asla ihtimal vermiyorum..
İlişkin düzenliyse, sevgilinle sorunsuz gidiyorsanız heveslere kapılma derim..
Sonra hayatına bir parantez açıp, muhtemelen kapatacak oluyorsun..
Benim de yaşamış olduğum ve `keşke az daha sabırlı olsaydım` dediğim bir mevzuu bu..
2. eleman ile herşey daha güzel olmayacak, tecrübeyle sabit.

Sadece içinde bulunduğun ilişki monotonluğundan yeni heyecanları duygusal yönden abartarak değerlendiriyorsun..
Normalde yorumları okurum, konu sahibesinin sonraki yorumlarını da takiplerim ama bu sefer direkt yazıyorum..
2.yi seçtiğinde iyi falan olmayacak arkadaşım, herşey daha güzel olmayacak ha kötü de olmayabilir ama daha iyisinin olacağına asla ihtimal vermiyorum..
İlişkin düzenliyse, sevgilinle sorunsuz gidiyorsanız heveslere kapılma derim..
Sonra hayatına bir parantez açıp, muhtemelen kapatacak oluyorsun..
Benim de yaşamış olduğum ve `keşke az daha sabırlı olsaydım` dediğim bir mevzuu bu..
2. eleman ile herşey daha güzel olmayacak, tecrübeyle sabit.

Sagolasin ya cok tesekkur ederim bazen seytan durtuyor beni o zamanlar gelip bu yorumunu okuyacagim sagol

Ben de yaşadım bu durumu :)

Direkt başlığa göre cevap vereyim,
o zamanlar çok düşündüm ama 1.yi seçtim.
Şu an o 1. ile 9,5 yıllık evli, 2 de evlat sahibiyiz.

2.yi seçseydim çok pişman olacağımı adım gibi biliyordum.

Yüreginin seçtiğine git derim :D

(:
Ne güzel, doğru kararı verebilmişsin.. (;
Geç olmuş olsa da ben de zarardan döndüm şükür..
Çok mutluyum şimdi elhamd..

2. sana başlarda mutluluk getirecek gibi olacak ama sonrası dert getirecek
Aklın hep ya 1. ile devam etseydim hayat nasıl olurdu soruları soracak pişmanlığını 1. yi bırakarak yaşayacaksın.

Sagolasin ya cok tesekkur ederim bazen seytan durtuyor beni o zamanlar gelip bu yorumunu okuyacagim sagol

O şeytan uslu durmaz, dürter devamlı..
Artılar eksiler hepsi yığılıverir önüne..
Tavsiyem bu fikri kafandan atman yönünde olacak canım..
Devamlı bir kıyas içerisine girersin vs. önüne geçemezsin sonra kendine sıkıntı edersin..
İnan değmez..
Şuanki sevgilinle de eminim vaktiyle büyük heyecanlarla başladın..
Ve 2. kişiyi seçersen eminim ki yine bu şekilde monotonlaşacaksın..
İlişkinin evreleri bunlar, sevgini diri tut yeter..
Umarım hakkında hayırlı olan kişi ile devam edersin tatlım.. (;

oh seni bulduguma sevindim

Peki karari nasil verdin? Ben 2. İle sadece 2-3 gun flort ettim gibi bisey onu yeterince tanimiyorum bile

2. Su an benim icin bir gizem, cozulmesi gereken bir bilmece gibi

Ya nasıl anlatsam bilemedim şimdi :)

Biz eşimle evlenmeden önce 7 yıl flört ettik.
Bu süreçte bir defa ayrıldık daha doğrusu ben terkettim,
ama benim açımdan kesin bitmişti yani o derece.

Gel zaman git zaman hayatıma biri girdi kendi çabasıyla,
eh olabilir belki dedim başladık.
Tabi o ara eşim de peşimi bırakmıyor.
Hiç yüz vermiyorum falan neyse yeni kişiye de eskiden bahsettim,o da biliyordu.
Eşim de yeniyi biliyor tabi :D
Sonra iletişimi kestik tamamen. Ama ben yeniyle hiç mutlu değilim, iyi biri ama ona karşı içimde hiç his yok.
Aradan zaman geçti, bir gün eşimden bir mesaj geldi. Cevap yazmadım arkasından günlerce aradı.
Açtım telefonu çok güzel bir konuşma yaptık düşüneceğim dedim gönlüm ondan yana ya :)
ama benim halletmem gereken bir mesele var dedim, anladı tabi bir an önce hallet dedi.
O ara çok ama çok düşündüm.Sonra diğerine de olanları bir bir anlattım, hala onu sevdiğini biliyordum
onu anlatırken bugüne kadar gözlerin hiç zaman bu kadar ışıldamamıştı dedi.
Böylece onunla noktayı koyduk :)
Eşimle de hiç ayrılmamak üzere yeniden başladık :)

Son düzenleme:
İki kişi arasında kalırsan üçüncüyü seçeceksin.
Ne birinciye artık sevgin yeter ne de ikincisi sana birinciyi unutturur.

Eğer kullanıyorum deseydin direk ondandır diyecektim. Bununla ilgili bi tecrübe yaşamışlığım vardır :17:

He anladim tamam :-)

2. sana başlarda mutluluk getirecek gibi olacak ama sonrası dert getirecek
Aklın hep ya 1. ile devam etseydim hayat nasıl olurdu soruları soracak pişmanlığını 1. yi bırakarak yaşayacaksın.

Haklisin hem de coooook

O şeytan uslu durmaz, dürter devamlı..
Artılar eksiler hepsi yığılıverir önüne..
Tavsiyem bu fikri kafandan atman yönünde olacak canım..
Devamlı bir kıyas içerisine girersin vs. önüne geçemezsin sonra kendine sıkıntı edersin..
İnan değmez..
Şuanki sevgilinle de eminim vaktiyle büyük heyecanlarla başladın..
Ve 2. kişiyi seçersen eminim ki yine bu şekilde monotonlaşacaksın..
İlişkinin evreleri bunlar, sevgini diri tut yeter..
Umarım hakkında hayırlı olan kişi ile devam edersin tatlım.. (;

Ooo hem de nasil, sevgilime olan askim benim dillere destandir..

Onun ailesi, akrabalari, arkadaslari, benim yakin arkadaslarim hâlen ona olan askimi konusur yani kara sevdaliydim resmen

Cunku platoniktim ben

Ya nasıl anlatsam bilemedim şimdi :)

Biz eşimle evlenmeden önce 7 yıl flört ettik.
Bu süreçte bir defa ayrıldık daha doğrusu ben terkettim,
ama benim açımdan kesin bitmişti yani o derece.

Gel zaman git zaman hayatıma biri girdi kendi çabasıyla,
eh olabilir belki dedim başladık.
Tabi o ara eşim de peşimi bırakmıyor.
Hiç yüz vermiyorum falan neyse yeni kişiye de eskiden bahsettim,o da biliyordu.
Eşim de yeniyi biliyor tabi :D
Sonra iletişimi kestik tamamen. Ama ben yeniyle hiç mutlu değilim, iyi biri ama ona karşı içimde hiç his yok.
Aradan zaman geçti, bir gün eşimden bir mesaj geldi. Cevap yazmadım arkasından günlerce aradı.
Açtım telefonu çok güzel bir konuşma yaptık düşüneceğim dedim gönlüm ondan yana ya :)
ama benim halletmem gereken bir mesele var dedim, anladı tabi bir an önce hallet dedi.
O ara çok ama çok düşündüm.Sonra diğerine de olanları bir bir anlattım, hala onu sevdiğini biliyordum
onu anlatırken bugüne kadar gözlerin hiç zaman bu kadar ışıldamamıştı dedi.
Böylece onunla noktayı koyduk :)
Eşimle de hiç ayrılmamak üzere yeniden başladık :)

Anladim cok sevindim:) bizde de sevgilim benden ayrildi,2-3 gun surdu ben de 2-3 gun bu coculla konusmaya basladim.. Bana cok ilgi gosterdi beni cok simartti

Sonra sevgilim msj atti barismak istiyorum dedi ben de kabul ettim sonra bu 2. Ye haber verdim ben sevgilimle geri baristim diye

Ama bu 2. Bir ay sonra filan "sevgilini birak bana geri don lutfen" filan dedi ben de olmaz dedim seviyorum dedim :)

Sonra bu askere gitti 6-7 ay kadar hic konusmadik

Bugun carsi izni almis beni aradi benim sistemler yandi tabi tersine dondu kafam karisti

Ben de tesadufen buraya konu acmistim filan hepsi ust uste geldi

İki kişi arasında kalırsan üçüncüyü seçeceksin.
Ne birinciye artık sevgin yeter ne de ikincisi sana birinciyi unutturur.

Uuu ben sevgilimle her seyi yoluna koymayi umut ediyorum

Kişiliğinize tek bir yanlış kelime söylemek istemem. Öyle algılanmaması dileğiyle.. Genel bir değerlendirme yapmaya çalışalım... Öncelikle her şeyin başı empatidir. Bu tarz düşünen arkadaşlara değişik bir bakış açısı kazandırabilmek amacıyla yazıyorum. Empati dedik ya. Şimdi bırakın 2. olan kişi ile tanışmadığınızı düşünün. O yok. Sadece 1 kişi var. Ve o 1. kişi sizin gibi bir duruma düştü. Ne kadar bu duruma düşmesini ve sizi alternatif olarak görmesini istersiniz???? Ya da bu duruma ne kadar katlanabilirsiniz?... Bu empati örneği. Hadi bunları geçtim. 4.5 senenin hatrı hiç mi yok??? Ya da 1. dediğiniz kişi yani şu anki sevgiliniz böyle birşeyi ha ediyor mu bunları kafanızda ölçüp biçmelisiniz... +.5 sene siiznle olmuş bir insanı bırakacaksınız ha??? Ah denen bişey var arkadaşım bunu da biliyormusunuz??? Gelelim 2. yle birlikte olduğunuz varsayımına. 2. kişi bir gizem dediğiniz gibi. Ne olacağını bilmediğiniz. Diğerini bir şekilde 4.5 yıldır kabul etmişsiniz hayatınızda... Ya o 2. dediğiniz kişi?? Yaşam tarzı nedir kaç kızla birlikte olmupştur vs vs gibi örnekler verilebilir. Bunları ne derece kabul edebileceksiniz bilinmez. Ya 2. si 2 gün sonra terk ederse sizi. Ya o da sizin gibi bir karmaşa halinde sizi tercih etmişse vs vs. Bence aklınızı başınıza almanız gerek. İlişkiler çocuk oyuncağı olmamalı. Böyle düşündüğünüz için 1. yi hak etmediğinizi bile düşündüm. Bu yazımı kötü algılamayın aklınız başınıza gelmesi açısından gayet net yazdım. Daha yuvarlak cümlelerle de yazabilirdim. Karar sizin...

Anladim cok sevindim:) bizde de sevgilim benden ayrildi,2-3 gun surdu ben de 2-3 gun bu coculla konusmaya basladim.. Bana cok ilgi gosterdi beni cok simartti

Sonra sevgilim msj atti barismak istiyorum dedi ben de kabul ettim sonra bu 2. Ye haber verdim ben sevgilimle geri baristim diye

Ama bu 2. Bir ay sonra filan "sevgilini birak bana geri don lutfen" filan dedi ben de olmaz dedim seviyorum dedim :)

Sonra bu askere gitti 6-7 ay kadar hic konusmadik

Bugun carsi izni almis beni aradi benim sistemler yandi tabi tersine dondu kafam karisti

Ben de tesadufen buraya konu acmistim filan hepsi ust uste geldi

Uuu ben sevgilimle her seyi yoluna koymayi umut ediyorum

Sayfaların tamamını okumadım ama bu 2-3 gün çok kısa bir zaman.
Karşındakini tanımak için ve esaslı bir karar vermek için.

Daha doğrusu ikisini aynı kefeye koyup tercih yapmak için...

Kişiliğinize tek bir yanlış kelime söylemek istemem. Öyle algılanmaması dileğiyle.. Genel bir değerlendirme yapmaya çalışalım... Öncelikle her şeyin başı empatidir. Bu tarz düşünen arkadaşlara değişik bir bakış açısı kazandırabilmek amacıyla yazıyorum. Empati dedik ya. Şimdi bırakın 2. olan kişi ile tanışmadığınızı düşünün. O yok. Sadece 1 kişi var. Ve o 1. kişi sizin gibi bir duruma düştü. Ne kadar bu duruma düşmesini ve sizi alternatif olarak görmesini istersiniz???? Ya da bu duruma ne kadar katlanabilirsiniz?... Bu empati örneği. Hadi bunları geçtim. 4.5 senenin hatrı hiç mi yok??? Ya da 1. dediğiniz kişi yani şu anki sevgiliniz böyle birşeyi ha ediyor mu bunları kafanızda ölçüp biçmelisiniz... +.5 sene siiznle olmuş bir insanı bırakacaksınız ha??? Ah denen bişey var arkadaşım bunu da biliyormusunuz??? Gelelim 2. yle birlikte olduğunuz varsayımına. 2. kişi bir gizem dediğiniz gibi. Ne olacağını bilmediğiniz. Diğerini bir şekilde 4.5 yıldır kabul etmişsiniz hayatınızda... Ya o 2. dediğiniz kişi?? Yaşam tarzı nedir kaç kızla birlikte olmupştur vs vs gibi örnekler verilebilir. Bunları ne derece kabul edebileceksiniz bilinmez. Ya 2. si 2 gün sonra terk ederse sizi. Ya o da sizin gibi bir karmaşa halinde sizi tercih etmişse vs vs. Bence aklınızı başınıza almanız gerek. İlişkiler çocuk oyuncağı olmamalı. Böyle düşündüğünüz için 1. yi hak etmediğinizi bile düşündüm. Bu yazımı kötü algılamayın aklınız başınıza gelmesi açısından gayet net yazdım. Daha yuvarlak cümlelerle de yazabilirdim. Karar sizin...

Dogru soze ne denir ki haklisiniz.. Ben sevgilime o kadar asiktim ki baskasiyla gorusse bile pisman olsun bana geri donsun isterdim oyle bir sey olsaydi yani.. Arkadaslarima aldatsa bile affederim derdim ben asla ondan kopamam derdim

Sevgilime de senden baskasiyla asla evlenemem asla baskasinin koynuna giremem filan derdim hep

Boyle takintili biriydim yani, simdi ise boyle oldum

Tabi ki sevgilim bunlari haketmiyor, ama onu terkedemem, birakip gidemem onu

Ben onu haketmiyorum suan dogru, ama onu terkedemem

Sayfaların tamamını okumadım ama bu 2-3 gün çok kısa bir zaman.
Karşındakini tanımak için ve esaslı bir karar vermek için.

Daha doğrusu ikisini aynı kefeye koyup tercih yapmak için...

Haklisin. Hem buyuk bir eksimiz var, 2. Olan lise mezunu, 15 ay askerlik yapiyor mesela. Ben universite okuyorum ^*

Ohoooo o zaman hepten aut bu ilişki...

Eheh tam sana bir sey daha sormak istiyorum. Simdi ben bugun salak salak askerlik subesini aradim

(İlk basta o msj atti izinde oldugu icin sonra izinden dondu ben de aksama dogru askerlik subesini aradim)

Neyse dedim askerlik fotolarina bakacam faceden ekle dedim. Baktim ve etkilenmedim.

Bunu ona soyleyemedim bi bahaneyle telefonu kapattim

Mutlaka bidahaki izninde beni tekrar arayacak ya bosu bosuna umit verdim bugun ona

Bana beddua edecek diye korkuyorum ne yapsam?

bence 4.5 yıllık ilişkiyi seç.çünkü bişeyler yasadık ilkler demişsin.ilkler unutulmaz iyiysede kötüysede.ama sizin iyi şeylermişki bu kadar uzun sürmüş.kalbine göre kararını kendin ver biz sana burda fikrimizi söyler geceriz ama hayatı yasıcak olan sensin.düşün iyice.dua et allahım hangisi hakkımda hayırlıysa bu gece bana rüyamda onu göster diye.

bence 4.5 yıllık ilişkiyi seç.çünkü bişeyler yasadık ilkler demişsin.ilkler unutulmaz iyiysede kötüysede.ama sizin iyi şeylermişki bu kadar uzun sürmüş.kalbine göre kararını kendin ver biz sana burda fikrimizi söyler geceriz ama hayatı yasıcak olan sensin.düşün iyice.dua et allahım hangisi hakkımda hayırlıysa bu gece bana rüyamda onu göster diye.

Sagol canim cok tesekkur ederim

Allah' im beni sevgilime sadik bi insan eylesin

Back
X