çirkin oldugunuzda ne olacak peki ?hiç red yediniz mi bayanlar ?iki kişiden red yedim bu yüzden çirkin oldugumu düşünmeye başladım.Bahaneleri farklıydı ikiside çirkinsin demedi.Ama ben sonuç olarak bunu çıkardım ve özgüvenim sıfır.Fotograflarımı gören genelde begenir ama içim bulandı
Ortalama bir erkeğin yediğinden daha fazla red yemediniz. Bu kadar üzülmeyin.hiç red yediniz mi bayanlar ?iki kişiden red yedim bu yüzden çirkin oldugumu düşünmeye başladım.Bahaneleri farklıydı ikiside çirkinsin demedi.Ama ben sonuç olarak bunu çıkardım ve özgüvenim sıfır.Fotograflarımı gören genelde begenir ama içim bulandı
Sizinle en ufak bir alakası olmayan, gram ilginizin olmadığı birine şak diye ben nasılım diye sorarsaniz ya da sevgililik teklif ederseniz biz sonucu alırsıniz.şaşılacak birşey yok.erkek diye hemen atlayacak ahalleri yok ya.onlar da bizim gibi.şu görücü usülüsaçmalıklarından deniyorsunuz anladıgım kadarıyla.bu sistemin hayrını gören yok bu devirde kabullenin artık.hiç red yediniz mi bayanlar ?iki kişiden red yedim bu yüzden çirkin oldugumu düşünmeye başladım.Bahaneleri farklıydı ikiside çirkinsin demedi.Ama ben sonuç olarak bunu çıkardım ve özgüvenim sıfır.Fotograflarımı gören genelde begenir ama içim bulandı
hiç red yediniz mi bayanlar ?iki kişiden red yedim bu yüzden çirkin oldugumu düşünmeye başladım.Bahaneleri farklıydı ikiside çirkinsin demedi.Ama ben sonuç olarak bunu çıkardım ve özgüvenim sıfır.Fotograflarımı gören genelde begenir ama içim bulandı
peki söyledikleri bahaneler nelerdi? Nereden bunu cıkarttınız?hiç red yediniz mi bayanlar ?iki kişiden red yedim bu yüzden çirkin oldugumu düşünmeye başladım.Bahaneleri farklıydı ikiside çirkinsin demedi.Ama ben sonuç olarak bunu çıkardım ve özgüvenim sıfır.Fotograflarımı gören genelde begenir ama içim bulandı
ısınamadım ,hareketlerin garip geldi gibipeki söyledikleri bahaneler nelerdi? Nereden bunu cıkarttınız?
hayıtr yazışarak o reddeye gelirsiniz ya hani sonra bir bahane çıkar ortaya durumuNasıl teklifte bulundunuz ki ?
Direkt senden hoşlandım sevgilim olurmusun dedin ? Merak ettim kadınlar nasıl teklif ediyormuş
Bir aracıyla fotoğraflar birbirlerine gösteriliyor.Nasıl teklifte bulundunuz ki ?
Direkt senden hoşlandım sevgilim olurmusun dedin ? Merak ettim kadınlar nasıl teklif ediyormuş
Sızmı teklifte bulundunuz? Okuldan falanmi? Belki sevgilileri vardi v.shiç red yediniz mi bayanlar ?iki kişiden red yedim bu yüzden çirkin oldugumu düşünmeye başladım.Bahaneleri farklıydı ikiside çirkinsin demedi.Ama ben sonuç olarak bunu çıkardım ve özgüvenim sıfır.Fotograflarımı gören genelde begenir ama içim bulandı
Ne yaptın kız hareket derken? Jxjdjjdısınamadım ,hareketlerin garip geldi gibi
hakaret etmedim hareketlerim garip gelmişNe yaptın kız hareket derken? Jxjdjjd
Hakaret demedim ki zaten. Işte ne varmış hareketlerinde?hakaret etmedim hareketlerim garip gelmiş
Sızmı teklifte bulundunuz? Okuldan falanmi? Belki sevgilileri vardi v.s
Ne yaptın kız hareket derken? Jxjdjjd
bahane bunlar bahane etti benceHakaret demedim ki zaten. Işte ne varmış hareketlerinde?
Aman bosver popolari kalkmistir. Erkek milletine çok yüz vermeyip gelmez. Surundurdukce kiymetin artar.bahane bunlar bahane etti bence
Bulustunuzmu peki? Yoksa sadece kamera uzerindenmi gorusme olmustubahane bunlar bahane etti bence
kamera üzerinde uzun zaman konuşmuştuk amaBulustunuzmu peki? Yoksa sadece kamera uzerindenmi gorusme olmustu
Hareketlerin garip geldiyse tipinin çirkinliğine nereden yordun? Her şey tip değil zaten hareketlerin tuhaf olabilir gerçektemısınamadım ,hareketlerin garip geldi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?