2 kişiden red yedim demek ki çirkinim

Kamera üzerinden konusmussunuz,demek ki sorun tipiniz değil.Belki gerçekten hareketleriniz itici gelmiştir.Buna niye inanmadiniz ki?benim öyle çok tanıdığım var,güzel ama sohbeti kötü.

Reddedilmedim çünkü kimseye gidip teklif etmedim ettirdim. Beğendiğim biri varsa ve beraber olmak istiyorsam onun bana gelmesini sağlarım. Kocamla da öyle evlendim. Hala o beni ayarladı sanır

Hizmetiçi eğitim açarsanız haberim olsun

Manitası olan her erkek brad pitt her kız da Angelina değil zaten
Arkadaşlıktan yada birbirini yakın hissetme kısmından sonra evrilir durum bence

Çok doğru güzellik görecelidir ama sümüğümü atmam nasıl bir tabir ya gece gece güldürdünüz sağolun:))

Duygularımı kimseye açmadığım için red edilmedim ama reddettiğim insan çok oldu. Güzellik göreceli bir kavramdır neden çirkin olasın ki. Kendini sev öncelikle. Evliyim. zamanı geldiğinde sende sevileceksin elbet.

Bazı kızlar var güzel ama iki kelam edince erkekler kaçıyor. Bazıları var davranış ve enerjileri ile insanları çekiyor. Yani sırf güzellik olarak algılamamak gerek.
Bir de değerinizi 2 kişi mi belirliyor? Flörtlerimi saysam ohooo burdan oraya yol olur. Herkes herkesle anlaşmak zorunda değil. Demek ki anlaşabileceğin kişiler değilmiş.
Flörtöz Burhandan taktikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…