• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kiz annesi olmak

benim ilk çocuğum kız Allah uzun hayırlı ömür versin 11 yaşında.hiç beklemiyorduk düşünmüyorduk 2.çocuğu mucize gibi hamile olduğumu öğrendik.şimdi 16 haftalık hamileyim.pazartesi erkek olacağını öğrendik.doktor söylediğinde eşimin suratı çok komikti ama ben kız bekliyordum dedi:KK53:Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla evlet evlattır sonuçta ama 2 kız süper olurdu.
eşin erkek ister lafınada ben sinir oluyordum.hayır eşim ilkinide kız istemişti diyorum yok yookk bakma öyle dediğine erkek ister o..lafa bak ya Allah ım :KK67:en sonunda bigün patladım.
bizim cinsiyet ayırma gibi bi derdimiz yok.ilk çocuğum doğuştan engelli sonuçta.ben onun sıkıntısını yaşamışım.ne cüretle bunun hesabını yapmamızı beklerler
benim kızıma da sorup durdular kız mı olsun erkek mi diye.en çok ona sinir oluyordum.tabi çocuktan al haberi demi.çocuk evde olanı yetiştirir.ama benim güzel kızım akıllıyım diyenlere yapıştırdı hep lafı.
önemli olan sağlıklı olması :KK5:
şimdi kardeşim alemin çenesi durmaz boşuna sinir olup karnındaki sabinin huzurunu bozma.hee hee de geç.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gerisi booşşşş gerisi dış kapının mandalı :KK53:

Merhaba bende 2.kızımın olacağı haberini aldım.tepkilerden,kendi düşüncelerimden bıktım artık...erkek olmasını çok istedim denilenleri uygulamaya çalıştım...ama olmadı bi daha da hiç bi erkek evladım olamayacak...kız diyince suratı düşen insanlar,hııı olsun demeler,kimsede heyecan yok...saatlerce ağlama krizlerim tutuyor, bebeğim de kötü etkilenecek diye korkuyorum...

insanlar cok ilginçç..hiç takmayın ALLAH sizin gönlünüze göre vermiş ne güzel...benim ailem de erkek dediğimde hayal kırıklıgına ugradık biz kız hayal ediyoduk diye trip atmışlar hamile hamile canımı sıkmışlardı şimdi oglum en kıymetlileri...insanlar gerçekten değişik...

Biz de yakın yaş aralıklı iki kız kardestik. Hep yakın arkadaş olduk birbirimize. Bence bir kız için çok güzel birsey yaşıt abla...
Biz odada evcilik oynarken kiz-erkek kardeşler birbiriyle güreşir,kavga ederlerdi

Benimde iki kizim var.. Gecen gun baldirimin kaslarini acitim .. 8 yaşındaki kizim bir yardim eti cok şaşırdim..

Doktor 16. Haftada cinsiyeti öğrenmeye gelin dediğinde korka korka gittik, doktor kız diyince eşimle çak yapıp birbirimizi tebrik ettik başardık diye
İnsan nasıl kız çocuk istemez ki :)
5-6 tane çocuğum olsa hepsi kız olsun isterim :D

Millet boyle iste oğlu olana kiz sart , kiz olana oğlan sart diyorlar aldırma. Ikidi erkek olsa yine vahlanirlardi

Ay bunu bi tek ben hissediyorum zannediyordum, ben biraz fazla erkek-kaşıdın olaylarına takıl biri olduğum için alındığımı düşünüyordum ama değilmiş. Cahil insanlar işte. Saçma sapan konuşuyorlar, yarın kv mimin mevlidi var, 3 tane oğlu var da ne işe yarıyorlar? Hepsi paşa mübarek. Bak yine sinirlendim.

Merhaba bende 2.kızımın olacağı haberini aldım.tepkilerden,kendi düşüncelerimden bıktım artık...erkek olmasını çok istedim denilenleri uygulamaya çalıştım...ama olmadı bi daha da hiç bi erkek evladım olamayacak...kız diyince suratı düşen insanlar,hııı olsun demeler,kimsede heyecan yok...saatlerce ağlama krizlerim tutuyor, bebeğim de kötü etkilenecek diye korkuyorum...
canım ya niye üzülüyorsun bebeği de üzüyorsun ben 5.nci kızım bütün köy üzülmüş doğunca yıllar sonra annem en hayırlı sen çıktın dedi:)
bende sonra erkek oldu ona da keşke sen de kız olaydın dedi
ben de ikinciye hamilyim ilki erkek ikincide erkek ,
bana da olsun diyenler oldu
allah sevdiği kula kız verir diyenler
iki erkek yandın diyenler
yani iki durumda da bunaltıyorlar
insanlar
takma sağlıklı hayırlı olsunlar kız da erkekte evlat
yuvadan uçacak bi emanet işte
hiç olmayanları düşün
bu bir hediye allahtsn insan hediyeye mırın kırın eder mi sevinir istemeseydi hiç hedive etmezdi

Bende aynı durumdayım. Bana da aynı şeyler söylendi. Taktım mı. Ewet:)) ister isremez takıyor insan ama iyii de olmuş. Oh olmuş

2 kızım var.Ha erkek olsa onu daha mı cok sevecektim asla ve asla hayır.1000 tane erkek verselerde değişmem kızlarımı:)

Millet hep bişi bulur. Ben oğluma hamileyken ‘erkek mi hmm’ ya da ‘hadi kız olursa ‘ derlerdi yani hep bir memnuniyetsizlik. Birde o dönemde çevremdeki hamilelerin içinde sadece benimki erkek olunca mı nedir hep bunu söylerlerdi. Ama ben hiç umursamadım ikinci erkek olsa bana da kız yokmu keşke kız olsa fln derler herhalde :KK70:

Bir kız kardeşim var en yakın arkadaşımdan daha yakın bana.
O benim en büyük şanslarımdan biri.
Sizin kızlarınız da çok şanslı olacak.
Toplum bir kız bir erkek olsaydı diye öyle diyor ama boşverin insanları.
Sağlıkla gelsin kızınız.

6 sene öncesinin konusunu nerden bulup da hortlattınız ya?

İkinci oğlum olacağını öğrendiğimde dünyalar benim olsada aynı tepkilerle bende karşılaştım. Kızı erkeği değil karşı tarafın zihniyeti bozuk. Artniyetliler. Demorize etmek için yaşıyorlar. Tıkayın kulaklarınızı.

Slm kizlar,

Ben 26 haftalik hamileyim. Bi kizim var 26 aylik. 2. bebegimde kiz olcakmis. Ben cok sevindim ve zaten ikinciyide kiz istiyordum ben:) dedim zaten bi cocuk odam var, kiz kiza ayni odada yatarlar falan. Dedim birbirlerine kanki olurlar. Yani cok istedim ikiside kiz olsun.

Ama etrafimdan okadar cok sey duyuyorumki, sinirden catlicam artik. Ben anlamiyorum bizim milletin nedir bu erkek cocuk meraki??? Iste cinsiyetini soruyorlar kiz diyorum, neyse eli ayagi düzgün olsun diye cevap aliyorum, iyide bu neyse ne yani? Sanki tövbe tövbe hasta falan demisim gibi...

Kendi anneannemle konusuyorum telefon, kiz olcakmis diyorum, bana diyorki ayy cok üzüldüm, ben oglan daha cok seviyorum. Neyse diyor ücüncüyü oglan yaparsin dedi resmen ya... Eltimin iki oglu var, gelmis onu bile laf ediyor, bak diyor ne sansli iki oglu var dedi resmen bana!!!! Ayy cok moralim bozuldu, neysmis arkadas erkek bebek??

Bugünde kaynanam geldi oturmaya iste benim komsuyu görmüs kapida, kadin güya demiski senin gelin kiz olcak diye hic sevinmedi galiba demis. Kv demiski yoo o zaten ikinciyide kiz istiyordu demis...

Yani ben anlamiyorum nedir bu böyle?? Burda kiz erkek ne fark ediyorki?? Niye biz halen baze seylerden kurtulamiyoruz?? Yani takmim diyorum ama insan üzülüyor yani sürekli ayni seyleri duya duya... Icimi biraz olsun rahatlatmak icin yazdim, aslinda daha coook dicek söz varya böylelerine neyse diyorum artik.........
Cahil insan söylemlerine takılma gül geç . Benim bir çocuğum var 6 aylık şuan. Hamileykenn herkes cinsiyeti sorardı kız derdim direk hıı olsun kızım sağlıklı olsun üzülme derlerdi . Bende siz üzülmeyin asıl ben kız seviyorum derdim. Çok cahiller malesef yaşlanıncada kız evlat ararlar . Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi boş. Kızım olduğu için çok şanslı hissediyorum valla kemdimi

Back
X