- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.882
- 598
Süpürüp silmek bana çok zaman kaybı oluyor bir misafir geleceği zaman bile uğraş Allah uğraş, çocuk varken nasıl vakit bulacagim ona ki vakitte bulsam öyle usengecim ki canım hiç istemez biliyorum mayamiAşkım robot süpürge dağınıklığı da topluyormu
Konu sahibi ben gece evi temizliyorum bana 4.5 saatlik uyku yetiyor oyuzden pek sıkıntı yok bird sabahları çocuğun oyuncak sepetini yere dökerim o sırada WC banyo yıkarım.bulaşık makinaya atarım supururum .büyük isleride geceye bırakırım
Sende o sırada evin diğer içine edilmiş bölgeleriyle uğraşıyor olacaksınBirde robot süpürgesi olanlar o gezerken siz napiyosunuz dusundumde benim olsa.kaldirip kaldırıp indiririm heralde orayida burayida temizlesin diyehayatta rahat edemem biri çalışırken ben oturacağım
Haklısın kuzumSüpürüp silmek bana çok zaman kaybı oluyor bir misafir geleceği zaman bile uğraş Allah uğraş, çocuk varken nasıl vakit bulacagim ona ki vakitte bulsam öyle usengecim ki canım hiç istemez biliyorum mayami
O yüzden süpürüp silen bir makine olsa benim bir buçuk saatim cepte olur
Çocuğa bakmak zaten çok zor karpuzum yaşayan olarak sen daha iyi bliyosun, bide süpürüp silmeye mi koşayim intihar sebebi
Aşkım robot süpürge dağınıklığı da topluyormu
Konu sahibi ben gece evi temizliyorum bana 4.5 saatlik uyku yetiyor oyuzden pek sıkıntı yok bird sabahları çocuğun oyuncak sepetini yere dökerim o sırada WC banyo yıkarım.bulaşık makinaya atarım supururum .büyük isleride geceye bırakırım
Ha oda var ben normal süpürge alistigim için onunda başında duruyorum sandımSende o sırada evin diğer içine edilmiş bölgeleriyle uğraşıyor olacaksın
Mesela banyo tuvalet yıkamaken azından ev süpürüp silme işi yani iki iş yükü üstünden kalkmış olsun
Yok o evi tamamen kendi turlayip şarj yerine dönüyor kendini şarja takıyor,Ha oda var ben normal süpürge alistigim için onunda başında duruyorum sandım
BencedeBen şimdi evi kim süpürüp silecek diye kaç kez misafir reddetmisimgerçi bı anda hadi sana geliyom musaitmisin diyerek kabahat edenler onlar, tepemize çıkaracak halimiz yok da
Yok o evi tamamen kendi turlayip şarj yerine dönüyor kendini şarja takıyor,
Sen 4 saat uykuyla nasıl yaşayabiliyor Sun ki ?
Ben dün 4 saat uyudum diye tüm gün yerlere yıkılıp halılarda yattım
Öncelikle sizin bu kaygımız, stresiniz çocuklara yansıdığı için onlar daha çok huzursuz oluyor ve size hiç bir iş yapırmıyorlar. İşe önce kendinizden başlayın. Sorunu bulun? Mesela neden kaygılısınız? Eşim eve gelip de niye ev bu kadar dağınık şöylesin böylesin dediği için mi? Ve ya etraf baskısı mı? Sorun hangisiyse sorunu çözün.Merhaba kizlar nasil duzenli tertipli temiz oluyorsunuz benim iki cocugum var biri 4 yasinda digeri 1,5 oyle zor gunlerim geciyor ki bazen oturup ağlıyorum cok titiz temizlik hastasi değilim ama bu temizlik kaygisi beni öldürecek . evim surekli dağınık iki cocukla hic bir is yapamiyorum küçüğüm surekli bacaklarima sarilir hic kucaktan inmez bana cok bagimli büyüğüm kardesiyle hep bi oyuncak paylasamamazlik hep bi onu itiş kalkış evde ne ağıt bitiyor ne cocuklarin kavgasi onlara egitici oyunlar oynatiyorum guzel vakit gecirsinler istiyorum ama ne evin isini dört dortluk yapar oldum nede anneliğimi cok bunalımdayım bana tecrubelerinizden bahsedin ne olur evime birisi gelse suratıma tükürür yerde ekmek kirintilari kiyafetler her tarafta , mutfak desen bulaşıklar tezgah üstünde onlar uyurken cogu zaman bende pert bir haldeyim uyanırlar diyede takur tukur is yapmamam bileiki hiperaktif çocuk buyutmek ne zormus meger . yemek yaparsam ona şükrediyoruz. benim gibi var mi yoksa bi ben miyim beceriksiz pis tabi haliyle cocuklara da sert çıkışır oldum kendimi taniyamaz oldum eve yardimci va alacak durumum yok eşim cocuklara bak da ben evin isine bakayim desem 6. dakikasinda tepemde bitiyor . sizde benim gibi miydiniz cocuklariniz kucukken cozumu nedir sinirlerim yatışsın diye antidepresan bile almak istiyorum onlar cocuk tabi dağıtacak aglayacakonlarin gunahi yok hep kendimi sucluyorum günün sonunda nasil bagirirsin nasil hic bir ise yetişemezsin dort dortluk olanlar nasil oluyor da sen boylesin diye
Benimde iki kızım var küçüğü çok aglıyo . ama şöyle bi düzen oluşturdum ben o şekilde dagınık olmuyo en azında . ne aldıysam yerıne . bez değişim sırasında üst değişimi yapıyrm bebeğe direk banyoya atıyrm kırlıleri. Büyük kızımın odası var orda üzerini değişiyrm . yani odaya asla eşye getrmıyrm . bulaşıklar hemen makınaya atıyrm bir batdak bıle çıksa ne kadar birikirse o kadar zor . ev süpürme çok sık opmuyo eşim evde olursa ya o yapıyr yada ben . silme işi de eşim evdeyken baya seyrekMerhaba kizlar nasil duzenli tertipli temiz oluyorsunuz benim iki cocugum var biri 4 yasinda digeri 1,5 oyle zor gunlerim geciyor ki bazen oturup ağlıyorum cok titiz temizlik hastasi değilim ama bu temizlik kaygisi beni öldürecek . evim surekli dağınık iki cocukla hic bir is yapamiyorum küçüğüm surekli bacaklarima sarilir hic kucaktan inmez bana cok bagimli büyüğüm kardesiyle hep bi oyuncak paylasamamazlik hep bi onu itiş kalkış evde ne ağıt bitiyor ne cocuklarin kavgasi onlara egitici oyunlar oynatiyorum guzel vakit gecirsinler istiyorum ama ne evin isini dört dortluk yapar oldum nede anneliğimi cok bunalımdayım bana tecrubelerinizden bahsedin ne olur evime birisi gelse suratıma tükürür yerde ekmek kirintilari kiyafetler her tarafta , mutfak desen bulaşıklar tezgah üstünde onlar uyurken cogu zaman bende pert bir haldeyim uyanırlar diyede takur tukur is yapmamam bileiki hiperaktif çocuk buyutmek ne zormus meger . yemek yaparsam ona şükrediyoruz. benim gibi var mi yoksa bi ben miyim beceriksiz pis tabi haliyle cocuklara da sert çıkışır oldum kendimi taniyamaz oldum eve yardimci va alacak durumum yok eşim cocuklara bak da ben evin isine bakayim desem 6. dakikasinda tepemde bitiyor . sizde benim gibi miydiniz cocuklariniz kucukken cozumu nedir sinirlerim yatışsın diye antidepresan bile almak istiyorum onlar cocuk tabi dağıtacak aglayacakonlarin gunahi yok hep kendimi sucluyorum günün sonunda nasil bagirirsin nasil hic bir ise yetişemezsin dort dortluk olanlar nasil oluyor da sen boylesin diye
Valla ben tek çocukla öyleyim, hergun ev surupuyorum işte çalışırken daha iyi yetisiyormusum onu anladım. Eşim bir arkadasinin evini görünce bizimkine sukretti bizim evde bir şey yok diyor şimdiMerhaba kizlar nasil duzenli tertipli temiz oluyorsunuz benim iki cocugum var biri 4 yasinda digeri 1,5 oyle zor gunlerim geciyor ki bazen oturup ağlıyorum cok titiz temizlik hastasi değilim ama bu temizlik kaygisi beni öldürecek . evim surekli dağınık iki cocukla hic bir is yapamiyorum küçüğüm surekli bacaklarima sarilir hic kucaktan inmez bana cok bagimli büyüğüm kardesiyle hep bi oyuncak paylasamamazlik hep bi onu itiş kalkış evde ne ağıt bitiyor ne cocuklarin kavgasi onlara egitici oyunlar oynatiyorum guzel vakit gecirsinler istiyorum ama ne evin isini dört dortluk yapar oldum nede anneliğimi cok bunalımdayım bana tecrubelerinizden bahsedin ne olur evime birisi gelse suratıma tükürür yerde ekmek kirintilari kiyafetler her tarafta , mutfak desen bulaşıklar tezgah üstünde onlar uyurken cogu zaman bende pert bir haldeyim uyanırlar diyede takur tukur is yapmamam bileiki hiperaktif çocuk buyutmek ne zormus meger . yemek yaparsam ona şükrediyoruz. benim gibi var mi yoksa bi ben miyim beceriksiz pis tabi haliyle cocuklara da sert çıkışır oldum kendimi taniyamaz oldum eve yardimci va alacak durumum yok eşim cocuklara bak da ben evin isine bakayim desem 6. dakikasinda tepemde bitiyor . sizde benim gibi miydiniz cocuklariniz kucukken cozumu nedir sinirlerim yatışsın diye antidepresan bile almak istiyorum onlar cocuk tabi dağıtacak aglayacakonlarin gunahi yok hep kendimi sucluyorum günün sonunda nasil bagirirsin nasil hic bir ise yetişemezsin dort dortluk olanlar nasil oluyor da sen boylesin diye
Yapmak istemeyen ese nasil zorla yaptiracaksinki. Adamin icinde varsa yapar zaten. Icinde yoksa istedigin kadar tepki goster yada tatli dille soyle bir yerde ya tartismayla sonuclanir ya kavgayla. Boyle bir ortam cocuklar icin ne kadar saglikli cocuklara yansimasa bile kendin sinir kupu oluyorsun zaten. Bos yere gerilecegime soylemeyeyim beklenti icerisine girmeyeyim insanligi buymus demekki diyorsun bir yerden sonra.
Yardım kelimesini toptan kaldıralım bence.E o zaman her başa geleni kabullenelim. Yapmak zorunda. Çocuğuyla ilgilenmeyen adama dünyayı dar ederim ben. Ne demek yapmıyorsa ne yapacağız? Böyle düşünmek hiç mantıklı değil. Çocuk yapmasını bilen bakmasını da bilecek. Ben ev işlerine yardım etsin bile demedim. Emin’im adam çocuklarla ilgilense yapar bu kadın evinin işini.
Çocuklu olup dört dörtlük olan yok üzülme.Merhaba kizlar nasil duzenli tertipli temiz oluyorsunuz benim iki cocugum var biri 4 yasinda digeri 1,5 oyle zor gunlerim geciyor ki bazen oturup ağlıyorum cok titiz temizlik hastasi değilim ama bu temizlik kaygisi beni öldürecek . evim surekli dağınık iki cocukla hic bir is yapamiyorum küçüğüm surekli bacaklarima sarilir hic kucaktan inmez bana cok bagimli büyüğüm kardesiyle hep bi oyuncak paylasamamazlik hep bi onu itiş kalkış evde ne ağıt bitiyor ne cocuklarin kavgasi onlara egitici oyunlar oynatiyorum guzel vakit gecirsinler istiyorum ama ne evin isini dört dortluk yapar oldum nede anneliğimi cok bunalımdayım bana tecrubelerinizden bahsedin ne olur evime birisi gelse suratıma tükürür yerde ekmek kirintilari kiyafetler her tarafta , mutfak desen bulaşıklar tezgah üstünde onlar uyurken cogu zaman bende pert bir haldeyim uyanırlar diyede takur tukur is yapmamam bileiki hiperaktif çocuk buyutmek ne zormus meger . yemek yaparsam ona şükrediyoruz. benim gibi var mi yoksa bi ben miyim beceriksiz pis tabi haliyle cocuklara da sert çıkışır oldum kendimi taniyamaz oldum eve yardimci va alacak durumum yok eşim cocuklara bak da ben evin isine bakayim desem 6. dakikasinda tepemde bitiyor . sizde benim gibi miydiniz cocuklariniz kucukken cozumu nedir sinirlerim yatışsın diye antidepresan bile almak istiyorum onlar cocuk tabi dağıtacak aglayacakonlarin gunahi yok hep kendimi sucluyorum günün sonunda nasil bagirirsin nasil hic bir ise yetişemezsin dort dortluk olanlar nasil oluyor da sen boylesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?