Ben kendimle ilgilenebiliyorum iyi kötü ama ev işlerine yetişmekte çok zorlanıyorum benimde iki kucuk biri 3 biri 1,5 yaşında yavrularım var bilmiyorum genetikmidir veya yapi ile mi alakalı ben iki dogumumdada kilo sorunu çekmedim ikisindede 20 kilo aldım kırkım çıkmadan eski halime dönüyordum boyda önemli boyunuz varsa belki o kilo çcokda fazla değildir benim boy 1.62 54 kiloyum şuanMerhaba
Hepinize iyi haftasonları diliyorum.
Hanımlar, ben 5 ay önce doğum yaptım.
Birde 2 buçuk yaşında bir oglum var.
Maalesef tüm doğum kilolarım gitmedi.
Diyetisyenle beraber çalıştık ve 3 haftada 79kiloyu görebildim(hedefim en az 67)
Benim takıldığım nokta şu,
Acaba küçük cocukları olanlar evde benim gibi mi geziyor?...
Zaten kiloluyum buna canım sıkılıyor bu bir.
Ikincisi ben ne kadar yüzüme vs bakım yapsamda yetmiyor. Yada ben yeterince yapamıyorum galiba.
Çocuklarla ilgileniyorum, evi düzende tutuyorum.
Ikisiyle ayrı ayrı ilgi hayli zor tabii. Beraber dışarı çıkıyoruz belli rutinlerimiz var.
Beni görenler "sen 2 çocukla herseyin üstesinden geliyorsun, insallah bizde öyle oluruz" diyorlar. Öyle yansıtıyormuşum.
Benim gibi hissedenler varmı? Bir öneriniz var mı? Bugünlerde gececek mi? Yoksa kendime ekstra özen mi göstermeliyim?
Belki hormonlardandır..yüzüm daha cabuk yaglaniyor, saçlar dökülüyor, günde 2- 3x duş alsam yine ter kokum bana ağir geliyor vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?