2 küçük çocukla bu halim normal mi?

Ben de senin gibi oldun dogumdan sonra kilolarimi veremedim resmen ac gezdim yine veremedim saclarin dokuluyor yuzum sivilceleniyordu meger pko varmis ben de doktor teshisi koyunca her sey rayina otrdu

Ben de senin gibi oldun dogumdan sonra kilolarimi veremedim resmen ac gezdim yine veremedim saclarin dokuluyor yuzum sivilceleniyordu meger pko varmis ben de doktor teshisi koyunca her sey rayina otrdu
Agrilarin varmiydi peki?

Kilolarınızı düzenli şekilde verin kendinizi daha iyi hissedeceksiniz kilo yüzünden karamsarlaşmışsınız.

Hepinize ayrı ayrı tşk ederim. Bugün gittim yüz yıkama jeli aldım güzelcene yüz bakımımı yaptım(kaşlar vs) sanki havam degisti. Aslında cok basit bir sey:)sabır etmem lazim:))

Merhabalar iki

Merhabalar

İki çocuk annesi olarak diyebilirim ki şuan hissettikleriniz çok normal zira küçük yavrunuz henüz 5 aylıkmış bence kendinize haksızlık etmeyin en azından çabalıyorsunuz..
Kilo verdikçe ruh halinizin ve özgüveninizin yerine geleceğine bununda tüm hayatınıza yansıyacağına inanıyorum..
Sevgiler..

Sosyal medya tamamen gerçeği yansıtmıyor orada herkes mutlu herkes iyi herkes güzel... kişisel bakiminizi yapın hafif makyaj ne bileyim bi göz kalemi hafif bi ruj.. evde pijamayla gezmeyin en azından derli toplu bi kıyafet ya da en güzeli tayt üzeri tişört. Böyle ufak detaylar daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Doğum kilosunu da dert etmeyin zamanla fazlasıyla gidiyor zaten

Emzirdikce kilo kaybi daha kolay oluyor.
Bu arada tebrik ederim sizi. Iki kucuk ufaklikla ugrasmak gercekten zor is.

gayet yerınde ıyı bı annesın ve bakımlı bır essın .
:)

Maşallah size
Benim de 11 aylık bir minnoşum var,duman olmak fiiliyle haşır neşirim.
Sizin küçük biraz daha büyüsün,daha rahat edersiniz. Hem birbirleriyle oynarlar
Yüz bakımı için peeling ve yüz temizleme özelliği olan ürünler var,onları tavsiye ederim. Acayip ferahlatıyor.
Kilolar için zaman gerek, ben ilk 5 aya kadar doğumda verdiklerimle kalakalmıştım. Hem diyetisyen eşliğinde ilerliyormuşsunuz zaten.
Bu arada güne çocuklarla spor yaparak başlamayı deneyin. Ben yapıyorum,çok eğleniyoruz

Pespese 2 cocuk dogurmussun.
Daha ne bekliyorsun kendinden?
Yapabildiklerini yap yapamadiklarini takma kafaya.

Elinden geldigince hayati yasa.
Dunya boyle donuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…