• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 lemde kaldım.lütfen fikir verin.ne yapsammm???

yeniumut84

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
115
0
16
Aydın
kızlar merhabalar.arada kaldığım bir konum var.vcjdanımla, hırsımla.... belki meleğimle belki şeytanımla... arada kaldım ne karar vereceğimi bilemiyorum..özet geçeyim hemen. yaklaşık 4 yıla yakın bir evliliğim var.yakında bebeğim olacak allah kısmet ederse.. eşimin ailesiyle evlendiğimizde ne maddi ne manevi hiç bir destek görmedik görmediğimiz gibide bu beklentiler onlardan bize karşı oldu. 2 yıldır görüşmüyorum.nedenide çok büyük sorunlar yaşadık.yüz göz olduk.bizi eşimle ayrımaya çalıştılar.eşimi doldurdular beni sinir krizi geçirttiler ama hep bunlar sanaldı yani karşılıklı olmadı sadece evlerine gittiğimiz bir gün kaynanam ağzındaki baklayı çıkardı.istemiyordum seni .oğlum zorla aldı.sen kıskançsın vsss. yani bir kavgada, evine ziyarete gelen bir geline söylenmeyecek sözler söylendi bana.ogün bugündür konuşmuyorum görüşmüyorum.

şimdi sorunuma gelince hamileyim ve gurbetteyim doğumu gurbette yapacam.yanıma annem gelecek. eşimin anne ve babasıda gelmek istiyor.ama ben kesinlikle ne görüşmek ne karşılaşmak istiyorum şeytan görsün yüzlerini diyorum.belki okuyanlara ağır bir kelime gelebilir ama benim evliliğimi burnumdan getirdiler eşimle yüzlerce kez kavgama sebep olacak eylemleri oldu.eşimi doldurmaya çalıştılar karı koca. ayrıca kaynanamın ve kayınpederimin davranışları okadar kıskançlık doluki.kime anlatsam kaynanan çok fena kıskanç diyor..eşimin artık bir evi oldugunu ve önceliklerinin değiştiğini kabullenemiyorlar bir türlü..

istemiyorum artık hayatımda onları. eşimde onlara karşı pasif kaldı geçmişte.saygısızlık olmasın kavga küslük olmasın diye çok şeylerini yuttu.şuandada ben artık aranızda kalmaktan çok yıprandım çok çektim diyor.eşiminde durumu çok zor oldu.telde, evlerinde onlar doldurmaya çalıştılar evdede ben.. onların yanlışlarını eşime söyledim.derken kafası şişti garibimin.. bana diyorki bırak gelsinler sen muhatap olmazsın istersen hiç konuşma. ben senden annemin babamın sana son söylediklerinden sonra bişey beklemiyorum (burda yaşanılan son olayda artık savunacak bişeyim kamadı diye banada itiraf etti.yani ben suçlu değilim onun gözünde). diyor..

bende kararsız kaldım acaba eşime kesinlikle ben onlarla görüşmek istemiyorummu desem.ilk gebe olduugumuzu öğrendiğimde demiştim istemiyorum onları görmek diye.ozaman eşimde demişti x sizinle görüşmek, kounuşmak istemiyor diye.. çok tepki vermişlerdi eşimle telde kavga falan etmişlerdi ...etek giy, karıdan beter karısın diye her türlü hakareti etmişti babası..
şimdi doğum yaKINda.. yine gündemde o konu.sürekli aklımda fikrimde ...burunlarından gelsin istiyorum biraz akılları başlarına gelsin istiyorum...bazende adam zaten kalp hastası bitek 3. kaldı yarın ölse ben vicdan azabı yaşarım diyorum yada eşim beni suçlarmı acaba diyorum..kayınpederim gelse neyse ama ben kaynanamın o yüzünü sesini duymak istemiyorum.gelseler ben mecburmuyum onlarla aynı ortamda olmaya.ben evimde yedirecem içirecem gönderecem yine nasıl olsa eşime kötüleyecekler arkamdan sürekli.. gerek varmı bu iyiliğe.bu fedakarlığa.. kaynanama karşı beni nasıl istemediysen ve sürekli kıskandıysan al sana karşılığı diye intikam duygumda ağır basıyor.

ya ne yapayım yaaaa istemiyorum onları ama eşimede kıyamıyorum artık.eşim için geçmişe sünger çeksem sürekli evime gelecekler kalacaklar.iyi insanlar olsaydılar hani bişey olmaz eşimin anne ve babası ama bu kadra kalpleri kararmış insanlarada hizmet etmek istemiyorum..kadın zaten bi mutfaga girmez beni kullanacak resmen.bedava otel hizmeti alacak.karşılığındada eşime kötüleyecek, yüzüme karşı artık laf söyleyemecegini öğrendi ama 2 yüzlü oldugunu bildikten sonra onun o tipini görmek zorunda kalıcam ozamanda

Son düzenleme:
durumun çok zor anlıyorum ama bence yine de gelsinler bırak.sen mesafeni koru.aynı durumdayız bizede beş kuruşlık faydaları yok ama k.v.le hiç yüzyüze bir şey yaşamadık.aldırış etme.bu güzel günlerini onları düşünerek zehir etme.

Öncelikle ikilemde kaldı derken iki kelimesini sayıyla yazmayın. 2 lem de kaldım diye bir kelime yok Türkçede bir an ne demek istemiş ya oldum okurken. Gerçekten arada kalmışsınız size bu kadar ağır laflar ettilerse geldikleri zamanda lafları olacaktır ya da yüz asacaklardır. Ama bir yandan da onlarında torunları ve görmek hakları sizin aranızda ne yaşanırsa yaşansın. Aynı şehirde olsanız eşiniz götürsün getirsin diyeceğim ama bu da mümkün değil. Bence lohusa halinizle gelmesinler yardımları dokunmayacak belli hem anneniz olacak yanınızda evde kalabalık olacak ben lohusa zamanı evde kalabalığa karşıyım. Ayaklanınca filan mevlüt yaparsanız o zaman gelirler. Eşine de bunu söyle lohusa olucam hizmet edemem alınırlar bende rahat edemem hele ayaklanayım mevlüt olsun o zaman gelsinler ama bir şey demeye kalkarsa, laf söylerlerse lütfen beni koru cevabını ver ben stres yaşamak istemiyorum mesafeli olucam diye de belirtin. Çokta kalmazlar herhalde. Sırf torunlarını görsünler diye yani.

durumun çok zor anlıyorum ama bence yine de gelsinler bırak.sen mesafeni koru.aynı durumdayız bizede beş kuruşlık faydaları yok ama k.v.le hiç yüzyüze bir şey yaşamadık.aldırış etme.bu güzel günlerini onları düşünerek zehir etme.
ya ben zaten yüzyüze bişey yaşamasaydık yine hoş görürdüm ama bana hakaret eden insanların bana yaptıklarını nasıl unutupta evimi açabilirimki

Öncelikle sağ salim bebegini kucagına alırsın inşallah,sorunun cevabına gelecek olursam bırakın gelsinler torunlarının doğumunda bulunmak torunlarını görmek en doğal hakkı eger eşine gelmek istemediklerini söylersen kırılıp üzülebilir.Diyelim ki tam tersi eşin seninle annenle küs ama sen anneni doğumuna çağırmak istiyorsun eşin de hayır anneni istemiyorum gelmesin derse ne hissederdin ona göre düşün karar ver.

Öncelikle ikilemde kaldı derken iki kelimesini sayıyla yazmayın. 2 lem de kaldım diye bir kelime yok Türkçede bir an ne demek istemiş ya oldum okurken. Gerçekten arada kalmışsınız size bu kadar ağır laflar ettilerse geldikleri zamanda lafları olacaktır ya da yüz asacaklardır. Ama bir yandan da onlarında torunları ve görmek hakları sizin aranızda ne yaşanırsa yaşansın. Aynı şehirde olsanız eşiniz götürsün getirsin diyeceğim ama bu da mümkün değil. Bence lohusa halinizle gelmesinler yardımları dokunmayacak belli hem anneniz olacak yanınızda evde kalabalık olacak ben lohusa zamanı evde kalabalığa karşıyım. Ayaklanınca filan mevlüt yaparsanız o zaman gelirler. Eşine de bunu söyle lohusa olucam hizmet edemem alınırlar bende rahat edemem hele ayaklanayım mevlüt olsun o zaman gelsinler ama bir şey demeye kalkarsa, laf söylerlerse lütfen beni koru cevabını ver ben stres yaşamak istemiyorum mesafeli olucam diye de belirtin. Çokta kalmazlar herhalde. Sırf torunlarını görsünler diye yani.
gelseler bana lafları olmaz sanmıyorum.. eşim muhatap olma dedi.bırak gelsin görsün gitsinler diyor. çok kalmazlar 2 gün bilemedim 3 gün ama haketmiyorlarki. torunlarını görmek hakları diyorsunuz ama çok torun biliyorlarsa en son kavga esnasında eşim yapmayın etmeyin bak torununuz olacak ilerde diyince kaynanam bu zaten göstermezki diyip her ağzına geleni saymıştı bana

Eşiniz ne diyor bu konuda.

Evlatlarının evladını görmek onların da hakkı.
Size çok kötü davranmış olabilirler.
Ama siz ve eşiniz zaten farkındasınız ve prim vermezsiniz olur biter.
Gelmek istediklerine ne dersiniz mesela.
Hayır ben sizi görmek istemiyorum diyebilecek misiniz.
Bence akışına bırakın.
Onlar versinler kararlarını.
Gelirlere hoşgeldiniz dersiniz.
Sabredersiniz biraz, sonuçta misafir.
Gelmezlerse de siz bilirsiniz dersiniz geçersiniz.
Kimseye gelin bebeğimizi görün denmez

Öncelikle sağ salim bebegini kucagına alırsın inşallah,sorunun cevabına gelecek olursam bırakın gelsinler torunlarının doğumunda bulunmak torunlarını görmek en doğal hakkı eger eşine gelmek istemediklerini söylersen kırılıp üzülebilir.Diyelim ki tam tersi eşin seninle annenle küs ama sen anneni doğumuna çağırmak istiyorsun eşin de hayır anneni istemiyorum gelmesin derse ne hissederdin ona göre düşün karar ver.

teşekkür ederim sağ ol.. ama eşim onlarla telde münakaşa ettiiğinde ben onlar yüzünden senle kavga edecek değilim. nasıl hakaret ettilerse çeksinler o zaman diyor. ama o bi anlık bişeyle söylüyor.aslında eşim artık gelip gitmelerinin derdinde değil. ilk zamanlar çok üzülüyordu fakat çok kavga ettik onların yüzünden o son tartışmadan sonra .. yaşanılanlar unutulsun diyorlar eşime AMA ben neden unutayım ya. mecburmuyum koca insanların ayıplarını kapatmaya

Eşiniz ne diyor bu konuda.

Evlatlarının evladını görmek onların da hakkı.
Size çok kötü davranmış olabilirler.
Ama siz ve eşiniz zaten farkındasınız ve prim vermezsiniz olur biter.
Gelmek istediklerine ne dersiniz mesela.
Hayır ben sizi görmek istemiyorum diyebilecek misiniz.
Bence akışına bırakın.
Onlar versinler kararlarını.
Gelirlere hoşgeldiniz dersiniz.
Sabredersiniz biraz, sonuçta misafir.
Gelmezlerse de siz bilirsiniz dersiniz geçersiniz.
Kimseye gelin bebeğimizi görün denmez

şimdi ben eşim vasıtasıyla gelmeyin diyorum.konuşmuyorum.o söylüyor x sizi görmek istemiyor diye. yani bunlara yüz versem yarın başka gün biz torunu özledik diye sürekli tünecekler.ben bundan asıl korkuyorum.ben mecburmuyum evimde sürekli misafir etmekten.valla aklıma gelince afakanlar basıyor beni

Son düzenleme:
havaalanıda çok yakın.uçağa binseler en fazla 1 saat sonra bizdeler.. çok severler gezmeyi.kızlarından hiç çıkmıyorlar. ya banada öyle yapsalar

anlıyorum seni hemde çok iyi...
haklısın onlardan uzak durmak istemekte..
şimdi bir defa gelince hep gelirler orasıda var..
bi taraftanda torunları görmelerine engel olmak hoş olmaz...
gerçekten arada kalmışsın...
bu durumda bırak gelip görsünler ama sen hiç konuşma onlarla...

Vallah Kavganin boyutuna ve söylenn sözlerin agirligi önemli bence,ama esinizde size hak verdigine göre demekki baya ciddi...bu durumda ben olsam evine kabul etmezdim,heleki bide anladigima göre bugüne kadar bi barisma cabasida gösterilmemis...herkes totunlaridir haklaridir diyorda,allah askina kirsinlar döksünler ondan sonra herseye haklari olsun...ohhh ne güzel,bu yüzden gelinlerin basina cikiyor bu kaynanalar...tamam ogullariyla görüssünler torunuda ogullari göstersin ama ben muhattab olmazdim hele hele evinde bide onlar bisey olmamis gibi hizmet etmezdim...karsi taraftan bu kadar olaydan sonra ciddi ve samimi bi adim gelmedigi sürecede alttan almazdim ama biraz iyi niyet görsem bende kimi seYleri görmezden gelmege bakardim... Aradaki mesafe ne kadar bilmiyorum ama asiri fazla degilse cokta meraklisalar torun görmeye gece yola cikip sabah erken gelsinler,gün icinde siz odamizdan fazla cikmazsiniz hizmetide esiniz yapar,torunu görürler,aksamida giderler...herkes hak ettigi degeri görsün...öylede kötü gelinsiniz böylede...ilerde cocuk biraz ele geldimi esiniz götür gösterir eger bi gelisme olmazsa.,. Vallah baska türlü dahada tepenize cikarlar,naparsak yapalim bak yine gelebiliyoz falan diye...vicdan meselesine gelince,onlardada yok,hem siz göstermemeklik yapmiycaniz ama ben olsam evinde yatirmam, hizmet etmem bunca ilaydan ve gelmeyen bi özürden sonra...

gelseler bana lafları olmaz sanmıyorum.. eşim muhatap olma dedi.bırak gelsin görsün gitsinler diyor. çok kalmazlar 2 gün bilemedim 3 gün ama haketmiyorlarki. torunlarını görmek hakları diyorsunuz ama çok torun biliyorlarsa en son kavga esnasında eşim yapmayın etmeyin bak torununuz olacak ilerde diyince kaynanam bu zaten göstermezki diyip her ağzına geleni saymıştı bana

Ayy ne fena kaynanan varmış senin Allah gerçekten de yardımcın olsun... Hadi diğer söylenen sözler- ben zaten seni istemiyodum oğlum zorla evlendi...vs bunlar belki affedilebilir şeylerdi neticede aradan seneler geçmiş.Onun isteyip istememesi durumu değiştirmemiş -ki ne mutlu eşinle snn sevgine! Fakat ben de snn yerinde olsam ilerde torun olsa da bu zaten göstermzki lafının ardndan inan doğumun ilk zmnları yanmda olsun istemezdim. Bebişin kırkı çıksın o zaman gelsin adamakıllı mevlide, görsün öpsün koklasın sonra da gitsin.Fedakarlığına değmez çünkü bu kadın belli. :50:

sonuçta babaanne dede olcaklar torun görmek hakları
annenlerde gelcekmiş dünür olarak araları nasıl
sonuçta sen yeni doğum yapmış olacaksın hizmet etcek halin yok
bence gelsinler ama sen mesafeli davran hatta kayınvali,den yokmuş gibi yap o zaman çok da girip çıkmaya yüzleri olmaz

Son düzenleme:
Vallah Kavganin boyutuna ve söylenn sözlerin agirligi önemli bence,ama esinizde size hak verdigine göre demekki baya ciddi...bu durumda ben olsam evine kabul etmezdim,heleki bide anladigima göre bugüne kadar bi barisma cabasida gösterilmemis...herkes totunlaridir haklaridir diyorda,allah askina kirsinlar döksünler ondan sonra herseye haklari olsun...ohhh ne güzel,bu yüzden gelinlerin basina cikiyor bu kaynanalar...tamam ogullariyla görüssünler torunuda ogullari göstersin ama ben muhattab olmazdim hele hele evinde bide onlar bisey olmamis gibi hizmet etmezdim...karsi taraftan bu kadar olaydan sonra ciddi ve samimi bi adim gelmedigi sürecede alttan almazdim ama biraz iyi niyet görsem bende kimi seYleri görmezden gelmege bakardim... Aradaki mesafe ne kadar bilmiyorum ama asiri fazla degilse cokta meraklisalar torun görmeye gece yola cikip sabah erken gelsinler,gün icinde siz odamizdan fazla cikmazsiniz hizmetide esiniz yapar,torunu görürler,aksamida giderler...herkes hak ettigi degeri görsün...öylede kötü gelinsiniz böylede...ilerde cocuk biraz ele geldimi esiniz götür gösterir eger bi gelisme olmazsa.,. Vallah baska türlü dahada tepenize cikarlar,naparsak yapalim bak yine gelebiliyoz falan diye...vicdan meselesine gelince,onlardada yok,hem siz göstermemeklik yapmiycaniz ama ben olsam evinde yatirmam, hizmet etmem bunca ilaydan ve gelmeyen bi özürden sonra...
ne demek istediğimi öyle güzel anlatmışssınızki ben nokta koyuyorum. eşime dedimki bu zaman kadra bir özür yok bir bebek mi herşeyi düzeltecek

anlıyorum seni hemde çok iyi...
haklısın onlardan uzak durmak istemekte..
şimdi bir defa gelince hep gelirler orasıda var..
bi taraftanda torunları görmelerine engel olmak hoş olmaz...
gerçekten arada kalmışsın...
bu durumda bırak gelip görsünler ama sen hiç konuşma onlarla...
bazen de diyorumki hiç konuşmam onlarla. değer vermem. hoşgeldin bile demesem olurmu yoksa oda çok mu fazla olur

Ayy ne fena kaynanan varmış senin Allah gerçekten de yardımcın olsun... Hadi diğer söylenen sözler- ben zaten seni istemiyodum oğlum zorla evlendi...vs bunlar belki affedilebilir şeylerdi neticede aradan seneler geçmiş.Onun isteyip istememesi durumu değiştirmemiş -ki ne mutlu eşinle snn sevgine! Fakat ben de snn yerinde olsam ilerde torun olsa da bu zaten göstermzki lafının ardndan inan doğumun ilk zmnları yanmda olsun istemezdim. Bebişin kırkı çıksın o zaman gelsin adamakıllı mevlide, görsün öpsün koklasın sonra da gitsin.Fedakarlığına değmez çünkü bu kadın belli. :50:
ya inanki anlatmADIĞIM şeylerde var. işte ben bu kadar hasta ruhlu bir insanla neden tekrar muhatap olayım diye düşüne düşüne kafayı yicem

sonuçta babaanne dede olcaklar torun görmek hakları
annenlerde gelcekmiş dünür olarak araları nasıl
sonuçta sen yeni doğum yapmış olacaksın hizmet etcek halin yok
bence gelsinler ama sen mesafeli davran hatta kayınvali,den yokmuş gibi yap o zaman çok da girip çıkmaya yüzleri olmaz
hakları varmı onu bilmiyorum. bana kayınvalide kayınpeder gibi davranmadılarki . düşman gibi oldular.arkamdan iş çevirdiler sürekli..bir gram faydası olmadı bu evliliğe. ve yıkmak içinde çok uğraştılar.. acaba sırf kan yüzünden bazen bazı şeylerin hakkı olur mu onu soruyorum kendime

Back
X