2. maraton 21 günlük şeker orucu

tatlitambak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
9.858
18.282
248
Evet bayanlar ilk 21 günlük maraton da kaçamaklar oldu ama bu sefer kaçamaksız devam ediyoruz.

Tatlitambak

başlangıç----88.7
1.hafta--------
2.hafta--------
3.hafta--------

eylemdodo

Başlangıç---- 58.7
1.hafta--------
2.hafta--------
3.hafta--------

-garfield-

Başlangıç----74
1.hafta--------
2.hafta--------
3.hafta--------

Son düzenleme:
Pardon yaaa tatlı isteği olmuyormus.... yazacaktı m telefondan yazınca :))))))
Bide akıllı telefon diyorlar:))))

çikolata insana mutluluk verir dr. yemesiniz bile koklayın diyorlar...seratonin salgılatır...off cok güzel bisey ya...yememek zor...hele regli dönemlerinde çok büyük ihtiyaç...

[QUO res, post: 37263477, member: 1609cikolata insana mutluluk verir dr. yemesiniz bile koklayın diyorlar...seratonin salgılatır...off cok güzel bisey ya...yememek zor...hele regli dönemlerinde çok büyük ihtiyaç...[/QUOTE]
Evet canim bende severim... ama 21 gun cok degil yaaa dayanirim ben. Hamile iken 3 ay yemedim zaten...

Tartım bozuldu galiba. Başka tartı ile devam edeceğim. 1. Günü kaçamaksız olarak bitirdim çok şükür darısı 2. Güne:))))))

Evet canlarım yeni tartı maalesef beni çok kötü moral bozukluğuna uğrattı. Yeni tartı ve kilom ile 21 günlük maraton tekrar başlıyorum
1. Gün----------92.2

iyi fikirmiş. bende yapmak istiyorum ama bünyem bana devamlı tatlı yee tatlı yee diyo. bende gidip tartılayım bakam. söz vermiyorum ama yapmaya gayret edeceğimmm :)

73 kiloyum. en son tartıldığımdan beri 1 kilo almışım. hamileliğinin üstünden ne kadr zamn geçti

Bende yeni doğum yaptım 2.5 aylık bebeğim. Var canım doğumdan sonra 84 tüm ah ah bu tatlılar bana 8 kilo aldırdı 2.5 ayda....
ama 17 nisan doğum günüm de 68 olacam

inşallah canım yaa. . gün gün yazalım dediğin gibi. başarılar diliyorum ikimizede :)

Benim Günlüğüm var Oraya ne yediğimi ayrıntılı yazıyorum. Buraya böyle yazıyorum her sabah tartılıp günlük ne kadar gittiğine dair ve kaçamak yapmadığımı paylaşıyorum. Inşallah 21 günün sonun da 88 olurum

maşallah canm ya. benm rejım fısss. sabahtan beri iyiydi akşam yemeğinde bozdum kendimi

Bende varim 21 gün seker surmicem agzima. (İnsallah) bu sabah 62.4 geldim 170boyundayim

2 .Gün kaçamaksız olarak tamamlandı çok şükür...
Canım şekersiz Nescafe istedi. Ev sahibi de şekerli yapmış. Zaten şekerli ikramları hepsini reddettim. Bunu da mecburen içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…