2. maraton 21 günlük şeker orucu

Günaydın
Bugün herzamankinden erken tartıldım ve
6. Gün------90.1
Toplam kilo kaybi-----2.100 gr
böyle oynamaya olmasi normal aşırı fark olmasın da bana yeter

cok beğendim 21 günlük diyetinizi.
şekerli şeyler yemeden durabilirim sanırım
tam bir tatlı canavarı olmama rağmen dayanırım da
ekmek vb yemeden yapamam
acaba gider mi kılolar

cok beğendim 21 günlük diyetinizi.
şekerli şeyler yemeden durabilirim sanırım
tam bir tatlı canavarı olmama rağmen dayanırım da
ekmek vb yemeden yapamam
acaba gider mi kılolar

Canım ekmeği sabah kahvaltıda abartmadan ye. 3 öğün yapıyorsan öğlen sabah yediginden daha az ye. Ama akşamları ekmek pilav makarna tüketme. 6 dan sonra da yeme gayet güzel gider kiloların. Yavaş ve kalıcı

6 gün de tamamlandı bakalım yarın kaç çıkacağım...
Bugün canım çok şeker istedi...
akşam yemekten sonra 1 kare çikolata yedim daha devamı gelmesin diye nescafe şekersiz içtim....

Bugün 7. Günüm ama maalesef ben tartılmaya unuttum. Artık yarın tartilirim

2 gün yoğunlukta giremedim ama 9. Günle devam ediyorum bugün. Yarın tartilirim artik

Kızlaaaarrr bende istşyorummm:) sadece şekerimi kesiyorsunuz biraz küçük ipuçları da verir misiniz rica etsem

Canım ben ilk 1 hafta güzel gitti ama 3 gün falan yedim ama diyete devam ettim. Bu pazar günü 21 gün doluyor. Tamamen bırakmadım. 1 çatal da olsa aldım yedim. Bu pazar bakalım 21 gun dolacak be kadar kılı verdim total yazacağım.

Benimle başlamak isteyen olursa tekrar bu sefer daha ciddi olarak başlayabilirim 21 gündaha

Ben istiyorum ama diyete pek uyamam şekerden çok kilo alıyorum ama çünkü çay kahve çok tükettiğim için şekere de yükleniyorum netice de bide abur cubur(ama başlayabiliriz birlikte bunları bıraksam bile bana yeter:)

Tamam o zaman pazartesi başlıyoruz. Yeni bir maratona.
Bende tadına bakıyorum bırakıyorum. Ama pazartesi den itibaren hiç şeker sürmeyecegim ağzıma... 21 gunun sonunda daha da cok gidecek bence

Tadına bakmakta yok artııılkkk:)))şeker kesinlikle yok ekmek minimum seviyede,günde 3 fincanda yeşil çay ne dersin bacum:))
Bu arada ben58 kiloyum hedefim 49-50 sen kaçtan başlıyorsun??

bende katilmak istiyorummm kizlarrrrr... isim geregi surekli sehir disindayim.. bildirimlerde gecikebilirim ama bu seker olayi supermisss... calistigim sirketin misafirlerini gezdiriyorum tabi her gittigimiz yerde tatlilar yemekten sonra olmazsa olmaz her defasinda bi tadimlik diyorum bi bakmisim bitmisss
74 kg filanim.. ise baslayali yaklasik 6 ay oldu ne guzel 67 kiloya dusmustum soz yemek yok gidecek bu kilolar!!!

Ben 170 boyundaym kilomu pazartesi guncelleyecem. Çünkü ilk 21 gün doluyor benim. Yediğim ekmek 3 dilimi geçmez canım. Varım kızlar... şuanki kilom 89.2 canım daha 3 hafta dolmadan tam 3 kg verdim.arada çıldırdı ğım zamanlarda oldu. Kaçırdığım da oldu...
O zaman cuma başlayalım.
Katılmak isteyen 10 kişi ile en fazla
ben ilk sayfada bildiğim kadarı ile düzenleme yaparım

H
Hadi bakalım şeker ne zaman başlıyoruz bende varım:))

Evet 21 gün boyunca buna çok uyamasam da kilo vermem iyi oldu zaten diyete başlayalı 21 gün oldu ve ben 92.2 deeeeen
87.7 ye düştüm yaniiii
Taaam 4.5 kilo yapıyor. ... çok şükür. Bakalım yarın kaç çıkacağım.
Tekrar 2. Bir 21 günlük maratona başlıyorum. Katılmak isteyen 10 kişi ile devam edelim.
ama hiçbir şekilde ağımıza bile surmeyecegiz. Ilk sayfada becerebildigim kadari ile düzenleme yaparım. Şeker ile teması kesiyoruz veee yiyeni listeden çıkarırım.
Bakalım bu mücadeleyi Hangimiz kazanacağız.

super ya gercekten cok sevindim!! tebrik ederim!! yarin listeye benide yazin lutfen!! sabah tartilip kilomu yazarim :)

evet tartildim aci haber 74 kiloyum! ilk hedef 69.. uzun vadede hedefim 58-60 kg.. haydi bismillah..
bildirimi her gun yapmak zor olabilir benim icin ama en az haftada 1 yaparim sorun olur mu?

evet tartildim aci haber 74 kiloyum! ilk hedef 69.. uzun vadede hedefim 58-60 kg.. haydi bismillah..
bildirimi her gun yapmak zor olabilir benim icin ama en az haftada 1 yaparim sorun olur mu?

Olur tabiki canım haftaya pazartesi yapabilirsin.
ama arada yaz ki bilelim şekerler aran nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…