- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Peki meyveyle aldigimiz sekerler nolucakktatlitambak .!.:Inşallah canım beklerim.... inan ben şeker tadını unutmak için elime bulaşan sutlaci bile peçete yle siliyorum:)
Peki meyveyle aldigimiz sekerler nolucakk
Anladmm az once yarim nar yedim de kocamanOnlar işlenmiş şeker değil canım fitri olduğu için tüketilebilir tabiki abartilmadan....
Ben meyve yiyorum ama ara öğünlerde mesela
1 elma ya da 1 mandalina bazen 2....
abartmadan iste
Anladmm az once yarim nar yedim de kocaman
Tamam tamamBende varim 21 gün seker surmicem agzima. (İnsallah) bu sabah 62.4 geldim 170boyundayim
170 boyundaym 62.4 kiloym canm meyveyi cok severim ben her hasta olundugunda da ilaç içilmesini uygun görmüyorum meyvelerle gecistiriyorum bu donemi')Bende severim nar afiyet olsun sorun yok canim... senin boy ve kilo ne kadar di
Gormemisim cevap yazdgniii:)Tamam tamam
170 boyundaym 62.4 kiloym canm meyveyi cok severim ben her hasta olundugunda da ilaç içilmesini uygun görmüyorum meyvelerle gecistiriyorum bu donemi')
Vallahi 5ogun mandalina yiyebilirim o derece.. :)Bendensin desene:)) yemekten daha çok severim
süpersiniz ya çok özendim. benim bildiğim kadarıyla bu diyette şekere dönüşen şeyler de yasak. acaba sz ne yiyosunuz merak ettim mesela ekmek makarna pirinç pilavı gibi besinler tüketiyor musunuz5. Günde sorunsuz tamamlandı.
Alıştım artık şeker yememeye ama emzirdiğim den dolayı arada canım tatlı çık istiyor
süpersiniz ya çok özendim. benim bildiğim kadarıyla bu diyette şekere dönüşen şeyler de yasak. acaba sz ne yiyosunuz merak ettim mesela ekmek makarna pirinç pilavı gibi besinler tüketiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?