2. maraton 21 günlük şeker orucu

tatlitambak .!.:
Inşallah canım beklerim.... inan ben şeker tadını unutmak için elime bulaşan sutlaci bile peçete yle siliyorum:)
Peki meyveyle aldigimiz sekerler nolucakk

Peki meyveyle aldigimiz sekerler nolucakk

Onlar işlenmiş şeker değil canım fitri olduğu için tüketilebilir tabiki abartilmadan....
Ben meyve yiyorum ama ara öğünlerde mesela
1 elma ya da 1 mandalina bazen 2....
abartmadan iste

Kendime hedef te koymak istiyorum bakalım basarabilecek miyim 21 günün sonun da doğumdan sonraki kilom da olmak istiyorum yani 84.... bakalım hedefe ne kadar yaklaşacağım

Malesef küçük bir kaçamak oldu o da bir çay kaşığı kadar çikolata ama bozmadan devam 21 günün sonuna kadar...
onu da yemezdim de görümcem lerde yim ve sütlaç bülbül yuvası ve sarma tatlı yapmış ısrar ettiler ama yemedim. Bunu çikolataya da hususî ayırmış bana 6-7 tane verdi ama ben 1 tane yedim

3. Gün de tamamlandı... bakalım yarın sonuç ne olacak benim tartımın ayağı kırıldı. Hassasiyeti bozuldu. Görümcem in ki ile tartilacagim

Evet bildirim yapmakta geç kaldım
5. Gun------89.9
Toplam kilo kaybı-------2.300 gr
yaşasın yavaş yavaş gidiyor

5. Günde sorunsuz tamamlandı.
Alıştım artık şeker yememeye ama emzirdiğim den dolayı arada canım tatlı çık istiyor

5. Günde sorunsuz tamamlandı.
Alıştım artık şeker yememeye ama emzirdiğim den dolayı arada canım tatlı çık istiyor
süpersiniz ya çok özendim. benim bildiğim kadarıyla bu diyette şekere dönüşen şeyler de yasak. acaba sz ne yiyosunuz merak ettim mesela ekmek makarna pirinç pilavı gibi besinler tüketiyor musunuz

süpersiniz ya çok özendim. benim bildiğim kadarıyla bu diyette şekere dönüşen şeyler de yasak. acaba sz ne yiyosunuz merak ettim mesela ekmek makarna pirinç pilavı gibi besinler tüketiyor musunuz

Hayır canım ben zaten diyette oolduğum için ekmek hamur işi makarna pilav yemiyorum. Emzirdiğim için şekerden şerbetten uzak durmak için 21 günde alıstırmaya çalışıyorum ve yavaş yavaş alıştım galiba.... 21 günün sonun da hedefim 84 olmak. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…