- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.921
canim sakinnn
proxeed ile arginmax ayni seyler ... klomen ve proxeed kullaniyorsaniz sadece ginseng ve ginko biloba alin yeterli baskada birsey almayin.
mesajini gormemisim canim kusura bakma .
sigarayi birakmana sevindim cok kizmistim zaten Kaan hoca duysa tedaviyi keser.
birde esin saglikli beslensin
bol balik yesin meyve sebze yesin
kirmizi et az yesin
ceviz badem yesin
bal yesin
ve sabirla bekleyin :))
canım hormonlarım düzene girsin diye içiyom
sipariş verdim :18:
ayy arginmaxde içiyom ama bide balıkyağı içiyom :26:
hazellll nasıl canım :)cinsiyet belli oldumu teyzoşunbugün dr.a gittim bende bi tane yumurta olmuş dedi dr. gelmene gerek yok düzenli yumurtluyorsun dedi ama bide rahim filmi çektir dedi sen çekridinmi hiç ?
ya kızlar benimde 2 ay önce hormon testimde prolaktinim 31.14 çıktı teste 3.24-29.12 normal değerler olarak gözüküyor ama yumurta takibide yaptırdım kendimde 1-2 kez ovulasyon testi yapmıştım yumurtlamam da bi sorun yok doktorum da üstünde durmadı yumurtam olduğu için sizce hayt tohumu falan alsammı iyi geliyo diyolar ama bide çok değişken bişeymiş ve sabah erken ölçülmesi gerekiyomuş ben öğle arasında gittim kan verdim bide geç kalcam diye çok stres yaptım belki de ondan öyledir. bilmem ki ay bide başıma o çıkmasın yani aklıma takıldı..
slm canlarım cvplarınız için çok tşk ederim çünkü ilker abimi bende tanıyorum ve sevdiğim biri eşimin kuzeni onunda mutlu olmasını isterim çünkü yaşı geçsede Ankara ya gelir yanımızda kalır kaan hocaya götürürüz artık onu içim rahatladı sağolun bebişler :))))
sizler nasılsınız bugün bakalım
tamam ablacım teşekkür ederim..peki bunları nerden alacam? netten alabilirmiyim acaba? sen aldıysan linklerini banada verebilir misin?
Ilker agbinde katilsin bizim gruba pamukcum:) onuda evelllah iyilestiririz:)
Biz iyiyiz canim benim sen nasilsin?
Canim en garanti olarak GNC nin internet sitesinden alabilirsin . GNC turkiye ....
Yada gittigidiyordan.
evet elimizden kimse kurtulamaz değilmi canım :)))) iyi olmanıza sevindim ben yine evde yalnızım eşim malum işte aradım mamalarını içtinmi diyorum söylemem diyo benimle uğraşıyo oda işte :)))
Neee seninle mi ugrasiyor:)))) seninle Turkiye cumhuriyeti Ronyam ilede Amerika Birlesik Devletleri basedemez hayatim yaa:)))
hahahaha :))))))))) aynen valla ronya dağıtmıştı amerikayı :)))
Sorma ya aklima geldikce 2 gundur sesle guluyorum:)))))))))))
Canım günaydın. Biraz geç cevap yazıyorum kusura bakma. Evet Emineyle görüştüm. Hamile kaldığımda sayı v.s gayet iyiydi sadece morfoloji kötüydü. Haklısın bekliycez ama sperm sayısının yükseldiğini gördüğümde hemen aşılama yaptırıcam. Normal yolla kalsam ve de sağlıklı olsa, benden mutlu olmaz herhalde?Emine ile mi gorustun?
Allah Allah bizden istemediler onlari neden istediler ki acaba?
Canim sen hamile kaldiginda esinin spermleri bozuktu simdi tedavi ile duzeliyor insallah ayni seyi yasamayacaksin. Korkma birtanem hersey yolunda gidecek. Normal yolla hamile kalacaksin .
canim demekki yumurtlamanda sorun yok bu cok guzel
ben evet rahim filmi cektirdim genelde istiyorlar onu sorun varmi yokm u tuplerde diye. Istersen cektir canim cunki o filmi cektirdikten sonra bazi kadinlar hemen hamile kaliyor cunki fil icin basincli su veriyolar oda tikaniklik varsa aciyor ve hamile kaliyorlar.
cektireceksen haber ver bana benim cektirdigim yer agrisiz cekiyor hic anlamadim .
inş. canım çektircem artık karar verdim yani kafamız rahat olsun sen ne zaman çektirmiştin yani acaba hamileliğine etkisi varmı acaba :26: birde aynı şehirde değiliz sanırım nasıl senin çektirdiğin yerde çektiricem?bide bebiş nasıl bellimi cisiyeti demiştim ama
Canım günaydın. Biraz geç cevap yazıyorum kusura bakma. Evet Emineyle görüştüm. Hamile kaldığımda sayı v.s gayet iyiydi sadece morfoloji kötüydü. Haklısın bekliycez ama sperm sayısının yükseldiğini gördüğümde hemen aşılama yaptırıcam. Normal yolla kalsam ve de sağlıklı olsa, benden mutlu olmaz herhalde?
şekerim neden pahalı ya alıyorsun ebay dan alsana yarı fiyatına hemde yanında gebelik ve ovulasyon testleri bedava hemde fazlasıyla sakın 90 lira verme ben ebaydan almıştım krishzelde ebayda almıştı
yok canim 2 ay kullanabilirsin
Insallah canim insallah
Biraz zaman tani tedavinize. Normalde olsa , asilamada olsa, tup bebekte olsa esinin spermlerinin duzelmesini bekle . Hamile kalmakla bitmiyor biliyorsun , spermler sagliksiz sa kaybedebiliyorsun yasayarak biliyorsun.
Benimle hamile kalan annelerin topigi var haziran anneleri diye . Neredeyse yarisi bebeklerini kaybetti. Bize doktorum bunu soyledigi icin biz tam gaz tedaviyi sectik. Spermler bozuksa hamilelik te dusuk riski cok fazla demisti. spermlerinizi kuvvetlendirmeye bakin bu sure icinde. ondan sonrasi zaten kendiliginden gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?