Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tamam ablacım teşekkür ederim..peki bunları nerden alacam? netten alabilirmiyim acaba? sen aldıysan linklerini banada verebilir misin?

canım hormonlarım düzene girsin diye içiyom
sipariş verdim :18:
ayy arginmaxde içiyom ama bide balıkyağı içiyom :26:

slm canlarım cvplarınız için çok tşk ederim çünkü ilker abimi bende tanıyorum ve sevdiğim biri eşimin kuzeni onunda mutlu olmasını isterim çünkü yaşı geçsede Ankara ya gelir yanımızda kalır kaan hocaya götürürüz artık onu içim rahatladı sağolun bebişler :))))
sizler nasılsınız bugün bakalım

hazellll nasıl canım :)cinsiyet belli oldumu teyzoşun bugün dr.a gittim bende bi tane yumurta olmuş dedi dr. gelmene gerek yok düzenli yumurtluyorsun dedi ama bide rahim filmi çektir dedi sen çekridinmi hiç ?

canim demekki yumurtlamanda sorun yok bu cok guzel
ben evet rahim filmi cektirdim genelde istiyorlar onu sorun varmi yokm u tuplerde diye. Istersen cektir canim cunki o filmi cektirdikten sonra bazi kadinlar hemen hamile kaliyor cunki fil icin basincli su veriyolar oda tikaniklik varsa aciyor ve hamile kaliyorlar.
cektireceksen haber ver bana benim cektirdigim yer agrisiz cekiyor hic anlamadim .

prolaktin sabah ac karnina bakilir canim. prolaktin yuksekligi hamile kalamama sebebidir...
hayit icme .

Ilker agbinde katilsin bizim gruba pamukcum:) onuda evelllah iyilestiririz:)

Biz iyiyiz canim benim sen nasilsin?

Ilker agbinde katilsin bizim gruba pamukcum:) onuda evelllah iyilestiririz:)

Biz iyiyiz canim benim sen nasilsin?

evet elimizden kimse kurtulamaz değilmi canım :)))) iyi olmanıza sevindim ben yine evde yalnızım eşim malum işte aradım mamalarını içtinmi diyorum söylemem diyo benimle uğraşıyo oda işte :)))

evet elimizden kimse kurtulamaz değilmi canım :)))) iyi olmanıza sevindim ben yine evde yalnızım eşim malum işte aradım mamalarını içtinmi diyorum söylemem diyo benimle uğraşıyo oda işte :)))

Neee seninle mi ugrasiyor:)))) seninle Turkiye cumhuriyeti Ronyam ilede Amerika Birlesik Devletleri basedemez hayatim yaa:)))

Canım günaydın. Biraz geç cevap yazıyorum kusura bakma. Evet Emineyle görüştüm. Hamile kaldığımda sayı v.s gayet iyiydi sadece morfoloji kötüydü. Haklısın bekliycez ama sperm sayısının yükseldiğini gördüğümde hemen aşılama yaptırıcam. Normal yolla kalsam ve de sağlıklı olsa, benden mutlu olmaz herhalde?

inş. canım çektircem artık karar verdim yani kafamız rahat olsun sen ne zaman çektirmiştin yani acaba hamileliğine etkisi varmı acaba :26: birde aynı şehirde değiliz sanırım nasıl senin çektirdiğin yerde çektiricem?bide bebiş nasıl bellimi cisiyeti demiştim ama

Haklisin canim ya dusunemedim Istanbuldasin gibi tavsiyede bulundum.
Ama cektireceksen iyi arastir tavsiye ile git cektirecegin yere doktorun yonlendirsin cunki cektirecegin alet ve doktor cok onemli
Bebis iyidir heralde canim 17 gundur gormedim haftaya gorecegim insallah henuz cinsiyeti belli degil.

Insallah canim insallah
Biraz zaman tani tedavinize. Normalde olsa , asilamada olsa, tup bebekte olsa esinin spermlerinin duzelmesini bekle . Hamile kalmakla bitmiyor biliyorsun , spermler sagliksiz sa kaybedebiliyorsun yasayarak biliyorsun.
Benimle hamile kalan annelerin topigi var haziran anneleri diye . Neredeyse yarisi bebeklerini kaybetti. Bize doktorum bunu soyledigi icin biz tam gaz tedaviyi sectik. Spermler bozuksa hamilelik te dusuk riski cok fazla demisti. spermlerinizi kuvvetlendirmeye bakin bu sure icinde. ondan sonrasi zaten kendiliginden gelecek.

Günaydın canlarım. Umarım herkes için güzel bir pazar günü olur, bol karlı.:)))) krishazelcim çok haklısın. Tedaviye devam ediyoruz dediğin gibi yenide başladık, işte anne olabilmenin acelesi, sabırsızlığı var bende. Ama merak etme aceleci davranmıycam, bekliycem, çünkü söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın. İyi varsın yaaaaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…