- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.941
haklısın aslında önceden sadece hamile kaldığım anda herşey bitecek zannediyordum ama dediğin gibi burdaki örnekleri gördükçe bilinçlenyor insan!herşeyin hayırlısı bakalım bekleyim...Insallah canim insallah
Biraz zaman tani tedavinize. Normalde olsa , asilamada olsa, tup bebekte olsa esinin spermlerinin duzelmesini bekle . Hamile kalmakla bitmiyor biliyorsun , spermler sagliksiz sa kaybedebiliyorsun yasayarak biliyorsun.
Benimle hamile kalan annelerin topigi var haziran anneleri diye . Neredeyse yarisi bebeklerini kaybetti. Bize doktorum bunu soyledigi icin biz tam gaz tedaviyi sectik. Spermler bozuksa hamilelik te dusuk riski cok fazla demisti. spermlerinizi kuvvetlendirmeye bakin bu sure icinde. ondan sonrasi zaten kendiliginden gelecek.
arkadaslarimm neredesinizzzzzz?
Bitanem ben Ankaradaydım. Bugün döndük evimize çok şükür. Dün benden 24 adet yumurta toplandı. Çok ağrım oldu dün..Bugün biraz daha iyiyim. Yumurtaların 16tanesi olgunmuş ve işleme almışlar. 13tanesinin döllenmiş olduğu haberini bugün sabah aldık. Yarın tekrar bilgi vercekler..Eğer herşey yolunda giderse Salı günü transferim gerçekleşecekk..Dua edin..
Beni bekleyen bu çok çok heyecanlı süreç, beni çok korkutuyorr..Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsünn..Hepimize dua ediyorum..
canım benim çok zor bir süreç okuduğum kadarıyla biliyorum yaşamadım ama olsun sonu çok güzel olacak inşallah herşeye değdi diyeceksin inşallah... allah kolaylıkla bu günleri atlatmayı nasip etsin sana ve her yaşayana tabi hep dua ediyoruz sende gönlünü ferah tut..
Bitanem ben Ankaradaydım. Bugün döndük evimize çok şükür. Dün benden 24 adet yumurta toplandı. Çok ağrım oldu dün..Bugün biraz daha iyiyim. Yumurtaların 16tanesi olgunmuş ve işleme almışlar. 13tanesinin döllenmiş olduğu haberini bugün sabah aldık. Yarın tekrar bilgi vercekler..Eğer herşey yolunda giderse Salı günü transferim gerçekleşecekk..Dua edin..
Beni bekleyen bu çok çok heyecanlı süreç, beni çok korkutuyorr..Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsünn..Hepimize dua ediyorum..
canım hadi az kaldı yakında inşallah hamileyim haberini alcaz :92:
canım yumurtları dondurt bir ihtimal olmazsa eğer dondurulmuşları kullanırsınız
ama sanki olcak gibi hissediyom umarım hislerim beni yanıltmaz
dualarımız seninle fıstığım
canım inş hamile haberinide alırız, ankda nerde yaptırıyorsunuz acaba? bende ank düşünüyorumda..
gülümmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur bitanem ve buraya hamileyim diye yazmanı dört gözle bekleyeceğim Allah güzel gönlüne göre versin tatlımmm
Bitanemm çok sağol canımm..İnşallah o günü bende dört gözle bekliyorum ve sizden gelecek güzel haberleri de dört gözle bekliyorum..Bir kişinin bile verdiği güzel haber hepimizi ne denli olumlu etkiliyor değil mi? Bu tür sevinçler yaşamak çok güzell..İnşallahhhh hepimiz de birbirimizi çokkkkkkkk ama çokkkkk sevindiririzzz..Canım benimmmm..
aynen canım burada kocaman bir halka oluşturduk ve teker teker mutluluğa dönüşmesini istiyoruz bir kişinin olması bile tüm halkalara yetiyo anladın sen :)))))
Kutu kutu pense gibi:))
Canım benimmmmmm anladım bennn onuuuuu:)
kutu kutu pense elma mı yerse alçık balçık gülümmmmmmmmmmm sen bu oyundan hamile ol çık :)))))))
Çok tatlısın pamugum sen ya:)))
sende öyle şekercimmmmmmmmmm:)))))
Ama sen pamuk şekerisinnnnnnn:)
Benim deyimimle pambık şekeriiiii:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?