Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın aslında önceden sadece hamile kaldığım anda herşey bitecek zannediyordum ama dediğin gibi burdaki örnekleri gördükçe bilinçlenyor insan!herşeyin hayırlısı bakalım bekleyim...

arkadaslarimm neredesinizzzzzz?

Bitanem ben Ankaradaydım. Bugün döndük evimize çok şükür. Dün benden 24 adet yumurta toplandı. Çok ağrım oldu dün..Bugün biraz daha iyiyim. Yumurtaların 16tanesi olgunmuş ve işleme almışlar. 13tanesinin döllenmiş olduğu haberini bugün sabah aldık. Yarın tekrar bilgi vercekler..Eğer herşey yolunda giderse Salı günü transferim gerçekleşecekk..Dua edin..
Beni bekleyen bu çok çok heyecanlı süreç, beni çok korkutuyorr..Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsünn..Hepimize dua ediyorum..

canım benim çok zor bir süreç okuduğum kadarıyla biliyorum yaşamadım ama olsun sonu çok güzel olacak inşallah herşeye değdi diyeceksin inşallah... allah kolaylıkla bu günleri atlatmayı nasip etsin sana ve her yaşayana tabi hep dua ediyoruz sende gönlünü ferah tut..

Sağol canım benimm..İnşallah hep beraber bu zor günleri atlatacağız..
Allahım her isteyene yardım etsinn..

canım hadi az kaldı yakında inşallah hamileyim haberini alcaz :92:
canım yumurtları dondurt bir ihtimal olmazsa eğer dondurulmuşları kullanırsınız
ama sanki olcak gibi hissediyom umarım hislerim beni yanıltmaz
dualarımız seninle fıstığım

canım inş hamile haberinide alırız, ankda nerde yaptırıyorsunuz acaba? bende ank düşünüyorumda..

İnşallah canım arkadaşımmm inşallahhhhhh...
Elbette canım inşallah yeterli kaliteye ulaşsınlar dondurtacağız..
Sağol bitanemmm..Hislerinde yanılmamanı yürekten diliyorumm..

gülümmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur bitanem ve buraya hamileyim diye yazmanı dört gözle bekleyeceğim Allah güzel gönlüne göre versin tatlımmm

gülümmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur bitanem ve buraya hamileyim diye yazmanı dört gözle bekleyeceğim Allah güzel gönlüne göre versin tatlımmm

Bitanemm çok sağol canımm..İnşallah o günü bende dört gözle bekliyorum ve sizden gelecek güzel haberleri de dört gözle bekliyorum..Bir kişinin bile verdiği güzel haber hepimizi ne denli olumlu etkiliyor değil mi? Bu tür sevinçler yaşamak çok güzell..İnşallahhhh hepimiz de birbirimizi çokkkkkkkk ama çokkkkk sevindiririzzz..Canım benimmmm..

aynen canım burada kocaman bir halka oluşturduk ve teker teker mutluluğa dönüşmesini istiyoruz bir kişinin olması bile tüm halkalara yetiyo anladın sen :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…