- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.961
oooo iltifatlar almış başını gidiyor
bizi unuttunuzmu ne
Bitanem ben Ankaradaydım. Bugün döndük evimize çok şükür. Dün benden 24 adet yumurta toplandı. Çok ağrım oldu dün..Bugün biraz daha iyiyim. Yumurtaların 16tanesi olgunmuş ve işleme almışlar. 13tanesinin döllenmiş olduğu haberini bugün sabah aldık. Yarın tekrar bilgi vercekler..Eğer herşey yolunda giderse Salı günü transferim gerçekleşecekk..Dua edin..
Beni bekleyen bu çok çok heyecanlı süreç, beni çok korkutuyorr..Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsünn..Hepimize dua ediyorum..
ben neyim ben neyim:))))
arkadaslar bilgisayarim bozuldu sarj girisi bozuldu sarj olmuyor cok magdurum
ebay fatihim nasilsin:)
ayyyy inanmiyorum kolini kurarsin o ne cok yumurta oyle ben 1 taneyi zor bulmustum:)) cok guzel haber verdin canim kalanlarin hepsini dondurt birtanem kardes te yapacaksiniz cunki:))
cok sevindimmmmmm
bende sizleri çok seviyorum
bu kk da takıldığım ve en çok sevdiiğim topic burası
herkes gönülden birbiri için iyi şeyler diliyor
ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz
esmer güzelleri ve sarı şekerim iyiki varsın
yeni hedefim amazon durma ronya ileriii
gulumcum embryolog u hergun ara bebislerini sor kaca bolunduklerini kalitelerini falan:)) bizede gun gun bildir artik bizde gun sayiyoruz senin icin .
selam herkese..bende niyeyse bu topiği çok sevdüm yaaaönceden azosperm topiğindeydim tabi hala orası ilk gözağrım ama burası daha eğlenceli geldi :))) kızlar beni kovuyormuş ordan aman duymasınlar..gerçekten bizim topikte herkes gergin, yorgun..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda..
bende sizleri çok seviyorum
bu kk da takıldığım ve en çok sevdiiğim topic burası
herkes gönülden birbiri için iyi şeyler diliyor
ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz
esmer güzelleri ve sarı şekerim iyiki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?