Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyyy inanmiyorum kolini kurarsin o ne cok yumurta oyle ben 1 taneyi zor bulmustum:)) cok guzel haber verdin canim kalanlarin hepsini dondurt birtanem kardes te yapacaksiniz cunki:))
cok sevindimmmmmm

bende sizleri çok seviyorum
bu kk da takıldığım ve en çok sevdiiğim topic burası
herkes gönülden birbiri için iyi şeyler diliyor
ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz
esmer güzelleri ve sarı şekerim iyiki varsın

gulumcum embryolog u hergun ara bebislerini sor kaca bolunduklerini kalitelerini falan:)) bizede gun gun bildir artik bizde gun sayiyoruz senin icin .

ayyyy inanmiyorum kolini kurarsin o ne cok yumurta oyle ben 1 taneyi zor bulmustum:)) cok guzel haber verdin canim kalanlarin hepsini dondurt birtanem kardes te yapacaksiniz cunki:))
cok sevindimmmmmm

Eşim zaten dalga geçiyor besi çiftliği diye:) Size de gönderelim birer koli çift sarılı:))))
Canım yarın da hayırlı haber alalım da inşallahhh..Dondurtmayı düşünüyorum..
Sağol canım benim.. İnşallah dahada güzel haberler vereceğim isze

evet canlarım iyiki varsınız bende sizleri çokkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm

gulumcum embryolog u hergun ara bebislerini sor kaca bolunduklerini kalitelerini falan:)) bizede gun gun bildir artik bizde gun sayiyoruz senin icin .

Onlar hergün arıyorlar canım..Bugün sordum aşama aşama bildircez dediler..
Hepsini yazıyorum canım sizeee:))Artık yazmadan olmuyor zaten:)
Ama eşimin spermleri ile benim yumurtalarımın şu an beraber olduklarını bilmek bile çok güzel..Benimle olmasalarda..Bende çok heyecanlıyım..:18:

selam herkese..bende niyeyse bu topiği çok sevdüm yaaa önceden azosperm topiğindeydim tabi hala orası ilk gözağrım ama burası daha eğlenceli geldi :))) kızlar beni kovuyormuş ordan aman duymasınlar..gerçekten bizim topikte herkes gergin, yorgun..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda..

ben dedim size bu topikte buluşalım şenlendirelim diye burasını çünkü dağınık dağınık topiklerde görüyorduk birbirimizi burası gayet hoştirik oldu :))))

yav her regl günümden önce bir heyecan bir heyecan bende hep bi umut yani belki mi acaba mı falan diye kafamda bi tarafım hep aman umutlanma sakın umutlanma ki üzülme diyo bi öyle bi böyle yani her reglden 5-6 gün önce bi karışık duygular basıyo beni reglim maaşallah gününden sapmaz benim 1 gün geçse tavan yapıyo umutlar ama sonu hep hayalkırıklığıııı... rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı zamanlarda sağlıklı evlatlar nasip etsin, bebişi olanlara da bebişlerini bağışlasın ömürlerini uzun etsinnn...... inşallahhhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…