- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.981
selam herkese..bende niyeyse bu topiği çok sevdüm yaaaönceden azosperm topiğindeydim tabi hala orası ilk gözağrım ama burası daha eğlenceli geldi :))) kızlar beni kovuyormuş ordan aman duymasınlar..gerçekten bizim topikte herkes gergin, yorgun..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda..
ben dedim size bu topikte buluşalım şenlendirelim diye burasını çünkü dağınık dağınık topiklerde görüyorduk birbirimizi burası gayet hoştirik oldu :))))
selam herkese..bende niyeyse bu topiği çok sevdüm yaaaönceden azosperm topiğindeydim tabi hala orası ilk gözağrım ama burası daha eğlenceli geldi :))) kızlar beni kovuyormuş ordan aman duymasınlar..gerçekten bizim topikte herkes gergin, yorgun..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda..
ben söylücem melisa sizi sattı bizim topikte takılıyo dicem
Krishazelim sen bal peteği ol..
Olsun mu pambığımmm???:)
Ronyam da esmer afrodit yada afeti evrann olsun:)Nassssıl?
amin canım zor süreç dediğin gibi
ama bizim topiğimiz süper
krisim canım hepimize çok yardımcı oldu sağolsun
hepimiz güzel sonuçlar alcaz inşallah
kızlar bu arada yağmurcuk nerde en son tavan arasında üşüyordu acaba dondumu
Krishazelim sen bal peteği ol..
Olsun mu pambığımmm???:)
Ronyam da esmer afrodit yada afeti evrann olsun:)Nassssıl?
sizin topikten de bizim topiğe gelenler var bakembende onları ispilerim :))) sende gelmiştin hemm..:18::18: sölemicen ama dimiiiiiiii küserim bak
evet bal peteği güzel ben genelde sevdiğim insanlara bal böceği yok aşk böceği diye lakap takarım hatta buaralar eşime bile minnoşşşşşşşşşşş diyorum ya ben kedimiyim deme bana diyo ama huy buda işte ronya amerikan güzeli olsunDDDDDDDDDDDDDDDDDD
evet bal peteği güzel ben genelde sevdiğim insanlara bal böceği yok aşk böceği diye lakap takarım hatta buaralar eşime bile minnoşşşşşşşşşşş diyorum ya ben kedimiyim deme bana diyo ama huy buda işte ronya amerikan güzeli olsunDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bede isitoyom bi isim babane..kıskandım sizi yaaaaaaaa..banane banada bi isim verin bakim..neyse yada ilerleyen günlerde verirsiniz ben çömüm daha burda :)))
canim bize takil pisman olmazsin
oyle guzel bir grup kurdukki anlatamam
cok sansliyiz:) super pozitifiz . inaniyoruz basariyoruz:)
ama ronyamizdan korkulur :))
bende hatırlamıyom ki :)))))))))))şaka cnım yaaaaaaaa ben ne zaman girdim oraya hiç hatırlamıyorum ki :)))))))))))))
canim bize takil pisman olmazsin
oyle guzel bir grup kurdukki anlatamam
cok sansliyiz:) super pozitifiz . inaniyoruz basariyoruz:)
ama ronyamizdan korkulur :))
selammmmm
hazel kaan hoca bize bir ay daha kullanın klomen ve proxeedi hormon tahlili yaptırın dedi bizi ankara ya çağırıyor yahu off yine başa döndük galiba
anladığım kadarıile bi arkadaş tüp bebek yaptırıyor ayyy çok heyecanlı yaa one öyle maşşallah 13 yumurtahadi hayırlısı RABBİM emeklerinizi boşa çıkarmazda burda üçüz haberi verirsin bize.aminnnn
valla senin için yasin okuyup dua edeceğim inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?