Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben söylücem melisa sizi sattı bizim topikte takılıyo dicem

ben dedim size bu topikte buluşalım şenlendirelim diye burasını çünkü dağınık dağınık topiklerde görüyorduk birbirimizi burası gayet hoştirik oldu :))))

evet canım yaa..çok şekersiniz hepiniz, hoştiriksiniz burda gerçekten stres atıyorum valla..sizleri gördükçe bende heyecanlanıp, umutlanıyorum yaa..yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende hamile olmak istiyoooooooooooommmmmmmmmmmm.. duy sesimi bebişim ve gel annene

amin canım zor süreç dediğin gibi
ama bizim topiğimiz süper
krisim canım hepimize çok yardımcı oldu sağolsun
hepimiz güzel sonuçlar alcaz inşallah

kızlar bu arada yağmurcuk nerde en son tavan arasında üşüyordu acaba dondumu

valla canlar bende çok çocuk istiyorum biliyosunuz ama artık kafaya takmaktan kafayı yemeği bıraktım hemde tedavi süreci uzadı bizim haliyle bunun rahatlığıda var ama tedavi bitince bebek çalışmalarına geçtiğimde beter olurum huyumuda biliyorummmmmmmmm

Krishazelim sen bal peteği ol..
Olsun mu pambığımmm???:)
Ronyam da esmer afrodit yada afeti evrann olsun:)Nassssıl?

evet bal peteği güzel ben genelde sevdiğim insanlara bal böceği yok aşk böceği diye lakap takarım hatta buaralar eşime bile minnoşşşşşşşşşşş diyorum ya ben kedimiyim deme bana diyo ama huy buda işte ronya amerikan güzeli olsun DDDDDDDDDDDDDDDDDD

bede isitoyom bi isim babane..kıskandım sizi yaaaaaaaa..banane banada bi isim verin bakim..neyse yada ilerleyen günlerde verirsiniz ben çömüm daha burda :)))

canim bize takil pisman olmazsin
oyle guzel bir grup kurdukki anlatamam
cok sansliyiz:) super pozitifiz . inaniyoruz basariyoruz:)

ama ronyamizdan korkulur :))

Son düzenleme:
selammmmm
hazel kaan hoca bize bir ay daha kullanın klomen ve proxeedi hormon tahlili yaptırın dedi bizi ankara ya çağırıyor yahu off yine başa döndük galiba
anladığım kadarıile bi arkadaş tüp bebek yaptırıyor ayyy çok heyecanlı yaa one öyle maşşallah 13 yumurta hadi hayırlısı RABBİM emeklerinizi boşa çıkarmazda burda üçüz haberi verirsin bize.aminnnn
valla senin için yasin okuyup dua edeceğim inş...

Amerikada Sarsıcı Afet...Hemde ne afetttt:)))

tuttum ben bu amerikan güzelini
kız valla bu amerikalılar korktu benden abla yok öyle bişey yaparmıyız
ne parası falan dediler inanmazsanız krise sorun
yoksa ben korkarmıyom hiç

ben ronyanın olayını bilmiyorum ama yaa..kimbilir neyi kaçırdım..valla öyle ablacım, akşam eşimde senisöylüyordu hazel hanım diye :)) maşallah Allah arttırsın neşemizi..takılacam tabii..artık sizleyim inşAllahh kovana kadar
şaka cnım yaaaaaaaa ben ne zaman girdim oraya hiç hatırlamıyorum ki :)))))))))))))
bende hatırlamıyom ki :)))))))))))

sayende canım ya valla herkese yetişiyosun maaşallah bitmez tükenmez bi pozitif enerjin varrr... kocanda bebeğinde çok ama çoookkk şanslılarrrr... allah mutluluğunuzu daim etsin...

Evet canım o arkadaş benimmm..Ayyy canım benim yaaaaa..Çokkkk duygulandımmm
Allah razı olsun canım ya..
İnşallah güzel haberler vereceğimmm..Ama sizden de güzel haberler bekliyorummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…