Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tuttum ben bu amerikan güzelini
kız valla bu amerikalılar korktu benden abla yok öyle bişey yaparmıyız
ne parası falan dediler inanmazsanız krise sorun
yoksa ben korkarmıyom hiç

amerikan güzeli harika olmuş bence de... ronya nın elinden hiçbişey kurtulmaz valla yeter ki istesinn...

Evet canım o arkadaş benimmm..Ayyy canım benim yaaaaa..Çokkkk duygulandımmm
Allah razı olsun canım ya..
İnşallah güzel haberler vereceğimmm..Ama sizden de güzel haberler bekliyorummmm...

dugulanma senin full moral depolaman lazım zaten inş bi 2 hafta sonra falan hormonsal olarak duygulanacaksın inşşş.
sorun neydi sizin ?

kizlar yagmur haric butun gececiler burada:)) super bir gece
canlarim benim hepinizi cok seviyorum ve hicbirinizi hamile birakmadan gitmeyecegim buradan:) sira sira hepiniz geleceksiniz hepiniz mucadelenizin sonucunu alacaksiniz cunki dogru hareket ediyorsunuz.

ya hamile bırakıp bizi almassan sonra nolucak

bak melisa bu amerikalılar bana yanlış yaptı
beni alışveriş ihalelerine sokmuşlar bide hepsinide bana kaktırmışlar
şansım bir tek ebayın ihalelerinde güldü ne hikmetse :44:
sonra krisle ikimiz onlara bir fırça püskürttük onları

ben ilk krishazelimi tanırken siteye yeni başladığım dönemlerdi yani hamilelik için ilk atak yaptığım dönemdi ozaman bir topikte krishazel test yaptığını acaba hamileyim dediğini hatırlıyorum o kadar merak ediyodum ki bugün neyaptı diye sonra bende dahil herkes ya sen hamilesindir dedik o okadar tedbirliydiki kendini hiç umutlandırmadı sonra kan testine gidicem 3 te dedi bende topiğ açtım sonra o güzel haberini yazmıştı ogün bugün benim için bir umut meleği iyiki varsın canım arkadaşım seni çok seviyorummmmmmm

:2::2::2::2::2:

pamuğum sana katılıyom
krisim bizim moral meleğimiz oldu
seni seviyom sarı şekerim
ve bütün arkadaşlarımı
bu arada ben kaçar her gün işe gecikiyom
bizim salak şef takmış kafaya beni
neymiş efendim gözlerimden tırsıyomuş
gıcık gıcık laf sokarsa dikerim koca gozlerimi üzerine
ayyy valla koskoca amerikalılar tırstı oda tırssın
öpüyorum hepinizi bye

adamlara imdatt dedirtmissin birtanem yaa:) tum sirket taniyodur artik seni:)
yazma artik diyene kadar ahhahahah:))

İnşallahhh canımmm:))) Eşimde fsh yüksekliğine bağlı olarak sayı, hareket azlığı var. Morfolojide kötü. Bende pkoluyum.

oyyyy öldürdü şu spermlerin tembelliği valla bölye itilerekfalan hızlanıcak bişey olsa üşenmicem yapıcam yaneee

Evet krishazelin emin olana kadar kendisini umutlandırmaması beni de çok etkilemiştir..

canım ablam valla ben ve burdaki herkes seni çok sevdi..ağzından bal damlıyor valla..hamile kalayım, bebişimle ve urfalımla seni ziyarete gelcez kızımın göbek adını da hzel koyacağım :)) olursa inş ELA NUR olacak, göbekte hazel, nasıl ????

iyi yapmışsınız canım benim.. korkulur sizden valla ..

hazel ablayı bende hareket sorunuyla tanımıştım, canım benim..saolsun nasıl ilgilenmişti..abim kimbilir seni nasıl seviyordur şeker kız candy

pamugum ne gunlerdi o gunler. gunde 3 kere test yapiyorduk:) insallah sizde yasayacaksiniz o gunleri ama ben profosyonel oldum size soyleyecegim ne olup bittigini:)) zamani bir gelsinde:)

ronyam iyi geceler sefine selam soyle yada ceviri yapip mailler at:) tekrar tekrar bak ozaman dokunmaz sana:)

gulumcum ne heyecan vardir simdi sende bende cok heyecanlanmistim hele o beklemek varya uff. Allah yardimcin olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…