- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.001
seni buraya transfer aldığımıza göre seninde ismin kaçak melisa olsun :)))))))))))))9
tuttum ben bu amerikan güzelini
kız valla bu amerikalılar korktu benden abla yok öyle bişey yaparmıyız
ne parası falan dediler inanmazsanız krise sorun
yoksa ben korkarmıyom hiç
Evet canım o arkadaş benimmm..Ayyy canım benim yaaaaa..Çokkkk duygulandımmm
Allah razı olsun canım ya..
İnşallah güzel haberler vereceğimmm..Ama sizden de güzel haberler bekliyorummmm...
kizlar yagmur haric butun gececiler burada:)) super bir gece
canlarim benim hepinizi cok seviyorum ve hicbirinizi hamile birakmadan gitmeyecegim buradan:) sira sira hepiniz geleceksiniz hepiniz mucadelenizin sonucunu alacaksiniz cunki dogru hareket ediyorsunuz.
ben ronyanın olayını bilmiyorum ama yaa..kimbilir neyi kaçırdım..valla öyle ablacım, akşam eşimde senisöylüyordu hazel hanım diye :)) maşallah Allah arttırsın neşemizi..takılacam tabii..artık sizleyim inşAllahh kovana kadar
bende hatırlamıyom ki :)))))))))))
ya hamile bırakıp bizi almassan sonra nolucak
dugulanma senin full moral depolaman lazımzaten inş bi 2 hafta sonra falan hormonsal olarak duygulanacaksın inşşş.
sorun neydi sizin ?
ben ilk krishazelimi tanırken siteye yeni başladığım dönemlerdi yani hamilelik için ilk atak yaptığım dönemdi ozaman bir topikte krishazel test yaptığını acaba hamileyim dediğini hatırlıyorum o kadar merak ediyodum ki bugün neyaptı diye sonra bende dahil herkes ya sen hamilesindir dedik o okadar tedbirliydiki kendini hiç umutlandırmadı sonra kan testine gidicem 3 te dedi bende topiğ açtım sonra o güzel haberini yazmıştı ogün bugün benim için bir umut meleği iyiki varsın canım arkadaşım seni çok seviyorummmmmmm
bak melisa bu amerikalılar bana yanlış yaptı
beni alışveriş ihalelerine sokmuşlar bide hepsinide bana kaktırmışlar
şansım bir tek ebayın ihalelerinde güldü ne hikmetse :44:
sonra krisle ikimiz onlara bir fırça püskürttük onları
İnşallahhh canımmm:))) Eşimde fsh yüksekliğine bağlı olarak sayı, hareket azlığı var. Morfolojide kötü. Bende pkoluyum.
ben ilk krishazelimi tanırken siteye yeni başladığım dönemlerdi yani hamilelik için ilk atak yaptığım dönemdi ozaman bir topikte krishazel test yaptığını acaba hamileyim dediğini hatırlıyorum o kadar merak ediyodum ki bugün neyaptı diye sonra bende dahil herkes ya sen hamilesindir dedik o okadar tedbirliydiki kendini hiç umutlandırmadı sonra kan testine gidicem 3 te dedi bende topiğ açtım sonra o güzel haberini yazmıştı ogün bugün benim için bir umut meleği iyiki varsın canım arkadaşım seni çok seviyorummmmmmm
kizlar yagmur haric butun gececiler burada:)) super bir gece
canlarim benim hepinizi cok seviyorum ve hicbirinizi hamile birakmadan gitmeyecegim buradan:) sira sira hepiniz geleceksiniz hepiniz mucadelenizin sonucunu alacaksiniz cunki dogru hareket ediyorsunuz.
bak melisa bu amerikalılar bana yanlış yaptı
beni alışveriş ihalelerine sokmuşlar bide hepsinide bana kaktırmışlar
şansım bir tek ebayın ihalelerinde güldü ne hikmetse :44:
sonra krisle ikimiz onlara bir fırça püskürttük onları
oyyyy öldürdü şu spermlerin tembelliğivalla bölye itilerekfalan hızlanıcak bişey olsa üşenmicem yapıcam yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?